Şimdi Ara

Milestone almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola milestone almak istiyorum ancak işlemcisi yavaş ve eski olduğu için şüphelerim var.OC daha önce hiç yapmadım zorlanır mıyım yapmaya kalksam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkuaz -- 19 Ağustos 2012; 14:35:43 >

• milestone hangi modelini alıcan xt720 321tl klavyesi 299tl ye gördüm
  • milestone 1 diye biliyorum yani kod numarasını bilmiyorum ve nerede gördünüz?
  • olivium z.burnu teknosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

http://www.sanalpazar.com/Motorola-Milestone__isp3852974

Telefonunuzdan memnun musunuz? oyun performansı felan nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

http://www.sanalpazar.com/Motorola-Milestone__isp3852974

Telefonunuzdan memnun musunuz? oyun performansı felan nasıl.

Telefon öncelikle malzeme kalitesi olarak çok iyidir kaya gibidir ekran kalitesi ve pixel yoğunluğu da gayet iyi 2.2.1 resmi sürümüyle flash playerle eksiksiz bir telefon çok yüksek beklenti yoksa (tabi telefonun işlemcisine hız aşırtmayla özel romlarla telefon daha da hızlı çalışabilir ben denemedim hiç, deneyenler gayet menunlar) her haliyle yetebilecek bir telefon ben şuan arc s kullandığım için satıyorum oyun performansı ortalama örnek verecek olursak angry birds'in tüm serisini çok iyi oynayabilirsin çok fazla örnek veremem pek oyun oynamadığımdan sadece deneme amaçlı yükleyip oynamıştım tabiki popüler oyunlardan shadowgun gta 4 gibi oyunlar bu cihazda oynanmaz ortalama grafiklere sahip ya da fazla grafik belleği istemeyen oyunlar gayet güzel oynanabilir ben telefonu webde gezinme için kullanıyorum ve gayet yeterli her milestone kullanıcısı yazdıklarıma katılacaktır. Bütçe bu paralellerdeyse alınabilecek en iyi telefon belkide.
    Düşünürseniz daha detaylı konuşabiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.