Milka bonibon markasını satın alıp yeniden üretime başlamış anlaşılan. Reklamlarda gördüm şimdi. Çok merak ettim. Küçükken çok beğenirdim.
quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko Ufo vardı birde eskiden... O neydi unuttum. Ülkerin idi..
quote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko Ufo vardı birde eskiden... O neydi unuttum. Ülkerin idi.. Evet hatırladım şimdi.
quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko Ufo vardı birde eskiden... O neydi unuttum. Ülkerin idi.. Evet hatırladım şimdi. Kamyonlusu vardı..
quote:Orijinalden alıntı: z for zubizarettaquote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko Ufo vardı birde eskiden... O neydi unuttum. Ülkerin idi.. Evet hatırladım şimdi. Alıntıları Göster Zaten bonibon üretimdeydi kaldırılmamıştı yani. Yada bizim buradaki bakkal milleti kazıklıyordu eski ürünlerle
quote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko Ufo vardı birde eskiden... O neydi unuttum. Ülkerin idi.. Evet hatırladım şimdi. Kamyonlusu vardı.. Kamyonun çikolataları pek iyi değildi ama kamyonla oynamak için alıyordum.
quote:Orijinalden alıntı: z for zubizarettaquote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko Ufo vardı birde eskiden... O neydi unuttum. Ülkerin idi.. Evet hatırladım şimdi. Kamyonlusu vardı.. Kamyonun çikolataları pek iyi değildi ama kamyonla oynamak için alıyordum. Alıntıları Göster Geçen Cuma yedim de ımm ohş lan çok iyi
quote:Orijinalden alıntı: Buck FuddyGeçen Cuma yedim de ımm ohş lan çok iyiAlıntıları Göster eski tadları daha iyide hiç denemedim denerim ama
quote:Orijinalden alıntı: ali554 eski tadları daha iyide hiç denemedim denerim ama Bende deneyeceğim cok merak ettim.
quote:Orijinalden alıntı: SupermanPrime2 aydır var læ zatenAlıntıları Göster Ben denedim kalitesi biraz daha yükselmiş bence daha sütlü yumuşak bir tadı var
quote:Orijinalden alıntı: Tatsumi SenpaiBen denedim kalitesi biraz daha yükselmiş bence daha sütlü yumuşak bir tadı varAlıntıları Göster Eti Bumbo vardı bide o çok güzeldi ya ilk önce kafalarını koparırdım sonra gövdesini yerdim
quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: hachiko Ufo vardı birde eskiden... O neydi unuttum. Ülkerin idi.. Evet hatırladım şimdi. Kamyonlusu vardı.. Kamyonun çikolataları pek iyi değildi ama kamyonla oynamak için alıyordum. Sayı saymayı çözmüştüm o kamyonlar sayesinde.. Sene 88 idi..
quote:Orijinalden alıntı: Das Auto quote:Orijinalden alıntı: BaRReT81 2 aydır var læ zaten Hadi ya.Nasıl gòrmedim hiçbir yerde. Bizim yurtta var 2 aydır , 30-40 tane almışımdır