|
Bildirim
|
yalan söylüyorsun ispatlamak zorundasın,
yok öyle yalan yere firmayı karalayıp kaçmak, bak yukarıda bi arkadas içindekilerin resmini atmış, sen de atmak zorundasın kayınpederi almış da çöpe atmış da boş laflar, gereksiz detay veriyorsun yalancıların en önemli özelliğidir, |
Başlığın değiştirilmesi lazım
Başlık önerim; milkten diye aptalca isim koyan bir firmanın Tereyağından hayır gelir mi ? |
Niğde fabrikasında 1 ay çalıştım. Temizdir. Skt geçmiş küflü kaymakları bir ürüne katıyorlardı ama tereyağına katmıyolardı sanırım. O da 10 partide 1 parti denk gelir.
Edit: lafın gelişi güzeldir demiştim ama hiç yemedim. Gerisim geri sildim. Fabrika tertemiz, üretim yerine steril giriyorduk. |
Üslubun leş!
O yüzden cevabımı verip engelleyeceğim. Sen de beni engelle. Kebir'in kullandığı renklendiriciyi direk şikayetvar'a bile yazmış biriyim. Adamlar ne yaptı biliyor musun? Hem ürünü evimden iade almayı teklif ettiler. Ben hayır istemez, madem ürüne güveniyorsunuz, neden renklendirici kullanıyorsunuz dedim. Kullanılan renklendirici havuçtan elde edilen e160a. Senin karlıdağ diye övündüğün firmanın bana gelen ürününde palm ve nebati yağ yazıyordu yaklaşık 1 buçuk yıl önce kayınpederim Bim veya A101'den almış. Çöpe attım. Belki de artık düzeltmişlerdir veya gizliyorlardır. Umrumda bile değil. Hiçbiri babamın malı değil. Ben tereyağımı evde yapıyorum. Sen istersen patates püresi ye umrumda değil. Tost peynirini de özellikle belirttim çünkü süt ürünlerini almaya gittiğimde kimi görürsem bu ürünlerin gerçek olmadığını anlatıyorum. Kibarca. Size hayırlı forumlar. Sağlıcakla kalın. |
1 kez almıştım hiç tereyağ tadı yok
|
arkasında nebati yağ yazıyormuş ispatlayabilir misin?,
konu tereyağ, tost peynirini anlatıyorsun. sürekli bu tip konularda kebir diye boyalı ve katkılı yağ övülüyor, al bak ispatı burada inanmıyorsan tıkla linkten bak http://www.kebirsut.com.tr/tr/urun/tereyagi-250g/ evet ispatlamak zorundasın nebati yağ yazdığını milkten e gelince; yukarıda bazı arkadaşlarda söylemiş karlıdağ markasını da üreten kaçmazlar üretimidir, 10 numara kaliteli lezzetli hakiki tereyağıdır, tuzsuz 500 gr lık vakumludan aldım, 950 gr tuzlu kovadan aldım ikisi de mükemmel, zeki adam kafası çalışan adam markaya takılmaz ufacık araştırmayla kaliteyi ucuza alır, boş yorum yapanları dikkate almayın alayı ezberden konuşuyor, konu milkten tereyağı indirimi ama ilgisiz zırvalıklarla çöp yorumlarla kirlilik yaratılıyor. karlıdağı yada karlıdağ üretimi milkten i kullanmamış yememiş adam ezberden sallıyor, ağzı olan konuşuyor. not: gerçek boyasız tereyağı kışın beyaz yazın sarı renklidir, bunun nedeni ineklerin, yazın yeşil renkli taze ot yemesidir, yaz kış koyu sarı renkli olan tereyağı boyalıdır. |
Zahmet verdim, özür dilerim. Ancak bizim eve kayınpederimin aldığı üründe hem palm hem de nebati yağ gibi ibareler vardı. Fiş olmadığı için geri iade de yapamadım. Çöpe attım.
Emin olmak için eşime sordum o da karlıdağ olduğundan emin. Belki de bize gelen terem yağ gibi margarin karışımı bir üründü, belki de düzelttiler ürünü. Kusura bakmayın. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 27 Ocak 2019; 19:33:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 27 Ocak 2019; 19:53:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|