Şimdi Ara

Milleni.com da İlk Günde İlk Sorunum! 25 tl kazık yemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sonuna kadar katlıyorum bende ilk abone olduğumda 100 mbps hızı sonuna kadar alıyordum bir ara genel arıza oldu bölgemde hız düştü 2-3 ay 35-40 hız kullandım binbir şikayetle ceo ya falan yaza yaza 3 ay da yaptırdık arızayı yeraltındaki kablolar falan değişti ve kapasitem 140 oldu bunu millenicoma bildirdim hızını setliyoruz dediler 79861 den yukarısın alamadım ne yaptıysam bir ara 88 e çıkardılar bu seferde 88/2 oldu 102400/4 vermediler ... birde hız sorgulamada 77 çıkıyor telekom güncelllemiyor o sayfayı her temsilcide aynı şeyi söylüyor hattınız 77 e kadar destekliyor die halbuki modem değerlerinde belli herşey 140 mbps kapasitem var ama vermiyolar bunada şükür
  • Destek çalışanı ayarları yaptım kontrol edin dediğinden beri internetim yok. Özelden yazıyorum cevap yok. Harbi pişman oldum. Etiketleyebilirmisiniz? Mobilim nasıl etiketleyeceğim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRakipsizSinan -- 23 Mart 2020; 11:58:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BayRakipsizSinan kullanıcısına yanıt
    hızı gerçekten yükseltmiş olabilirler mi acaba bu seferde modem buluşmuyor olabilir mi bi hattı restleyip profili güncellemek sonuçta işlem 10 sn lik işlem
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt
    Denedim onları. Hatta teknik servisi aradım 20 kere denedik. İnternet var gözüküyor diyorlar ama yok

modem ip almıyo ozmaan modemdeki internet ve dsl ışıkları sabit mi?
  • Her şey sabitti. Tamam şuan internet geldi. Neyse ben 25 TL kazık yediğimle kaldım. 100 çıkaramayacak gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRakipsizSinan -- 23 Mart 2020; 12:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRakipsizSinan

Her şey sabitti. Tamam şuan internet geldi. Neyse ben 25 TL kazık yediğimle kaldım. 100 çıkaramayacak gibiler.
    79861 mi gene
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt
    79871 evet

Taahhüt yoksa diğer İSSye geç gitsin. Sen burda olsun ya kazık yedik ama internetim var tarzı şeyler yazarsan ilgilenmezler zaten. Bu yazdıklarını milenicom ekibide okuyor aklında bulunsun Tavsiyem çok zorlama. İlk faturan kesilir kesilmez değiştir gitsin sağlayıcını
  • Modemin desteklediği hız sayfasını nereden girip görebiliyoruz? Modemimin kaç mbps ve fiber destekleyip desteklemediğini öğrenmek istiyorum

• darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Sorun çözülmezse büyük ihtimal dediğinizi yapacağım

• Hocam bunu daha önce yaşamış biri olarak bunu yapan Türk Telekom santral çalışanı. Ben düzelttirirdim iki gün bir haftaya geri sınırlandırırlardı. Teknip ekip gelirdi santrali arardı Ahmet abii hızı çeksene" derdi çekerlerdi. Millenicom'un elinde olsa müşteri kaçmasın diye hızı verir butik firma zaten. Eğer ulaşmanın bir yolunu bulursanız sorunu onlar çözer.
  • ouzhan_sen O kullanıcısına yanıt
    Modemin markasına göre tarayıcı adres kısmına

192.168.2.1 ya da 192.168.1.1 yazarak öğrenirsiniz. Marka ve modele göre kullanıcı adı ve şifrenizi internetten bulabilirsiniz. Genelde bunlar kullanılıyor :

Kullanıcı Adı : admin
    Şifre : admin

Kullanıcı Adı : admin
    Şifre : 1234 ya da ttnet
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Aynı sorunu bende yaşadım 5 senedir millenicomdayim 1 senedir VDSL kullanıyorum modem arayüzünde ulaşılabilir hız 140 gösteriyor 100mpbslik pakete geçtim 80lerde bı tanımlama yaptılar 1 ay uğraştım nafile 100e sabitledim diyor 80 çıkıyor en son 50mpbslik pakete geçtim 1 senedir bunu kullanıyorum fazla ödemeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.