Şimdi Ara

Milleni.com da İlk Günde İlk Sorunum! 25 tl kazık yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Netspeed de 74/4 ü 76tl gibi bir fiyata kullanıyordum daha sonra millenide 100tl 100mbiti gördüm ve özellikle sordum 100mbit alabilir miyim? evet dendi. Bende geçiş başvurusunu yaptım. Modem arayüzünde görüldüğü gibi 132 civarı destekliyor ve 79 a sabitlenmiş. Müşteri hizmetlerine anlatmama rağmen bir türlü çözemediler. 100 yapıyoruz ama 79 düşüyor diyorlar. Bir de şansımı burada denemek istedim. Belki buradaki yönetici sorunu çözebilir... sorunum çözülmezse aynı hızı 25 tl farkla tekrar satın almış oldum. Acaba saha dolabın damı bir kısıtlama söz konusu? Yardımcı olursanız mutlu olurum. Teşekkürler
    Milleni.com da İlk Günde İlk Sorunum! 25 tl kazık yemekMilleni.com da İlk Günde İlk Sorunum! 25 tl kazık yemek@Alper Karaer - Millenicom

ABONE NUMARAM : 9945111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRakipsizSinan -- 21 Mart 2020; 20:1:30 >

• DSl profiliniz güncellenecek şuan 79 Mbps e set edilmiş bunu 102400 e güncelleyecekler bir kaç dakikalık işlem genelde Türk Telekom tam hızı vermek istemediğinden kısıtlıyor.
  • TT kaynaklı bir hata bu. Ya firmalar bu tanımlama olayında eksik bir şeyler yapıyor ya da TT ısrarla bu hatayı çözmüyor
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    NT2L N kullanıcısına yanıt
    Yetkilinin cevabını bekliyorum. Umarum çözerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRakipsizSinan -- 21 Mart 2020; 19:37:7 >
  • aynı dert benim de öle bilerek mi vermiyolar yoksa telekommu kısıtlıyor ben de anlamadım ...

ABONE NUMARAM : 9787555

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 21 Mart 2020; 21:2:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRakipsizSinan

Yetkilinin cevabını bekliyorum. Umarum çözerler
    Boşuna bekleme hocam millenicom yardımcı olmuyor Ocak ve şubat ayında 4 defa aynı sorunla karşılaştım 102398 olan hızımı ip alamama sorunu var diye aradığımda 79 mbite düşürüyorlardı tekrar 102398 ede çıkaramıyorlardı manuel en fazla 88 mbit tanımlıyorlar Ben bağlı olduğum santralden rica minnet 102398 mbite çıkarttırdım Millenicom kesinlikle sorunu çözmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 21 Mart 2020; 20:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Boşuna bekleme hocam millenicom yardımcı olmuyor Ocak ve şubat ayında 4 defa aynı sorunla karşılaştım 102398 olan hızımı ip alamama sorunu var diye aradığımda 79 mbite düşürüyorlardı tekrar 102398 ede çıkaramıyorlardı manuel en fazla 88 mbit tanımlıyorlar Ben bağlı olduğum santralden rica minnet 102398 mbite çıkarttırdım Millenicom kesinlikle sorunu çözmüyor

Alıntıları Göster
    ben daha bugün geçtim milleniye umarım çözerler. inanıyorum. tam olarak nasıl çözdüğünü söylersen bizi doğru yönlendirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: BayRakipsizSinan

ben daha bugün geçtim milleniye umarım çözerler. inanıyorum. tam olarak nasıl çözdüğünü söylersen bizi doğru yönlendirirsin

Alıntıları Göster
    Bende santraldeki görevlinin numarası var Rica ettim yükselttirdim Millenicoma kalsa 1 ay geçse bile sorunu çözemeyecek Arıza oldumu aramaya korkuyorum Çat diye hızı düşürüyorlar Çözüm için telekom ekiplerine bildirdik diyerek oyalıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 21 Mart 2020; 21:4:55 >
  • Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

aynı dert benim de öle bilerek mi vermiyolar yoksa telekommu kısıtlıyor ben de anlamadım ...

ABONE NUMARAM : 9787555

Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
    iletişim bilgilerimi gönderdim. olumlu veya olumsuz olursa sonucu buraya yazacağım...
  • Sen Netspeed'ten, Millenicom'a geçerek hata yapmışsın zaten.
  • Aslında Tam öyle değil. Geceleri artık sorun yaşamıyorum. Twitch problemi kalktı. 100 mbit verseler bir sorunum olmayacak
  • BayRakipsizSinan kullanıcısına yanıt
    Bu profil tanımlamalarını Türk Telekom yapıyor. Sağlayıcı sadece talep açıyor. Hattınız tam hızı kaldırabilir lakin bir süre sonra sizin kablonuzdan hizmet alan diğer abonler de hızını 100Mbps e yükseltince parazit / enterferans oluşur DSL teknolojisi modülasyonu kablo kalitesi vb. etkenler ile bir süre sonra kopmalar oluyor 96-95-90-80 derken 70 küsürde bağlanıyor aynı hat bizat bu durumu ben yaşadım şuan 80 mbps e sabitli ama artık 80 e dahi ulaşımyor doğrudan 74 bin küsürde ara değere kendi bağlanıyor. Türk Telekom gizli politikasında bu sorunlardan ötürü yapmak istemiyor zaten normalde de hıza alarjisi olan bir kurum işine geliyor. Siz ne kadar kayıt açarsanız açın süreç böyle evinize kadar fiber gelmeden tam hız alamazsınız. BTK ya şikayet dahi etmeyin işi baştan onlar onaylıyor paketlerin tümü E'kadar. Tavsiyem en ucuza en yüksek hızı, kaliteli bağlantı sunanı kullanın.

Anladım tamam. Milleni destek ayar yaptım kontrol edin dedi ama internetim komple gitti :) 15 dakikadır cevapta yazmıyor. Neyse razı olacağım ama internetim komple gitti. Yazdığıma pişman oldum
  • BayRakipsizSinan kullanıcısına yanıt
    Hakkınızı arayın elbette hat tam hıza kesinlikle bağlanır, gerisi yukarıda dediğim gibi. Biraz bastırın iptal ederim acil vs.
    profili sözleşmene göre kendi iss en yapıyor ama dslam kilidi varsa bağlı olduğun dolapta o farklı bir şey sadece tek bir yerde santral yapıyor ara hızları örneğin hattın 87 e kadar kaldırıyor 85 e sabitletmek istiyosan ozaman santral tanımlıyor 8 24 16 24 35 50 75 100 bunları kendi iss yapıyor sözleşmene göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 23 Mart 2020; 12:38:10 >
    Valla ben hakkımı arıyordum ama sen beni ikna ettin :) aynı hizmeti 25 TL farkla milleniye geçmiş oldum :)
  • memet0864 M kullanıcısına yanıt
    Evet doğru yapabilir lakin bu kadar basit bir işlemi bile aboneler mağdur oluyor. Bu kadar detaylı bilgiyi hiç kimse bilmek zorunda değil. Alt yapı sağlayıcının kilit uygulaması en başta etik değil abone'nin sözleşmesi E'kadar diye keyfine göre olmasa dahi kasıtlı olarak sınırlıyor. Baştan sona telekomünikasyon alt yapısı ve işletmeciği kötü durumda.
  • Veremediği hızı alırsınız demek, sazan avıdır. Hakkınızı arayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.