Evet arkadaşlar taşıma işlemleri artınca Millenicom da 40 lira zam yaptı. 3 ay sonra diğer firmaları değerlendireceğiz |
Millenicom 149 liradan 189 liraya anında zam yaptı
-
-
Millenicom gine iyi. Alternatif başka iss gördüm. 100 lük paket için bir tanesi 269 tl diğeri 234 tl diyor.( Türknet'ten bile fazla). Ortalama 100 lük paketler 180-200 arası olur. Ben de netspeed'i bekliyorum.
-
O değilde ben 28inde başvuru yaptım 149tlden şimdi 189 olmuş ben hangi fiyattan ödeyeceğim :D müşteri hizmetleri açmıyor wpden otomatik mesaj gönderip duruyorlar ahahah -
Adam gibi ISS'ye hasretiz be hepsi birbirinden beter.
-
Merhaba, müşteri hizmetlerimiz 7/ 24 aktif bir şekilde hizmet vermektedir. İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
-
canlı müşteri temsilcisine bağlanmak imkansız buradan pm attık cevap yok berbat bir internet sağlayıcısı
-
adamlar 1000 mbps vermeye başlamış bile
-
Sitede 500-1000 göremedim.
Yalnız zamlı yeni tarifeleri duyurular kısmında gördüm.
100 lük 299.90 onu gördüm yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HesaplıBilgiSitede 500-1000 göremedim.
Yalnız zamlı yeni tarifeleri duyurular kısmında gördüm.
100 lük 299.90 onu gördüm yani.
iptal edelim 1000 mbps sizde yokmuş dedim var dediler sitelerinde göstermiyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X