Şimdi Ara

Millenicom’dan ZAMCIK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
8.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herşey aynı. Kuruluma gelen de, arıza olunca gelen ekip de :) Daha fazla para vermek için hiç bir sebep yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi canım çoook haklısınız 8 MBps 74.90 TL 35 MBps ise 79.90 TL 50 MBps ile 100 MBps 99.90 TL değil mi bu nasıl bir fiyatlandırma bir açıklamasını düzgün şekilde yapın tekrar millenicom alacam söz veriyorum

Daha önce kullandım

8 MBps 69.90 TL
    35 MBps 69 .90 TL idi açıklamayi iyi yaparsaniz tekrar alırım .

O zamanlar altyapı 13 MBps destekliyordu
    Bu ay Fiber geldi aktif olsun en az 70 MBps alir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 29 Ekim 2019; 12:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    quote:

Yandex disk de kullanıyorum Google drive da, benim hızım bana gayet yeterli geliyor. 4 kişilik aileyiz 8 mbit kullaniyoruz, hiçbir sıkıntı yaşamadık o yüzden bana hikaye anlatma, 4 kişilik aileye 100 mbit gerekiyor demek için ahmak olmak lazım.

Bu cevabı gördükten sonra bu mevzuyu daha da uzatmanın bir anlamı olmadığını anladım.
    Herkesin internet hızı kendine göre.Kimisine 8 Mbps fazla gelir kimisine 100 Mbps az gelir,bu durum tamamen interneti nasıl kullandığın ile ilgilidir.Sen hala daha 100 Mbps hıza lüks demeye devam et, senin gibiler hiç bitmeyecek anlaşılan o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Herşey aynı. Kuruluma gelen de, arıza olunca gelen ekip de :) Daha fazla para vermek için hiç bir sebep yok.
    merhaba , ben 16 mbite kadar adsl kullanıcısıyım. şuan sokağa fiber çektiler, kabini kurdular, yarın vdsl açılacakmış görevliler öyle dediler. eve kadar fiber çekmeyecekler. bu durumda ttnetin sitesinden alt yapı sorguluyorum fiber gözüküyor, sizde halen adsl gözüküyor. müşteri hizmetleri ve vatsap destek bu konuda yardımcı olmuyor.

en kısa sürede ttnetle iletişim kurararak port yok sıkıntısı yaşamadan hattımı hangi vdsl e taşımam lazım yardımcı olur musunuz? fiyatlardada bu kadar şişme fazla geldi bizim için .
  • Bu firmanın yetkilisinin mesajlarını uzun zamandır takip ediyordum. Çünkü millenicoma geçmek gibi bir düşüncem vardı son 6 aydır. Çözüm odaklı iyi biri gibime geliyordu bu konuya kadar.

İlk yazdığı mesajda 69.90 lık fiyattan zarar ettiğini yazmış. Gerçekten komik. Hangi firma baba hayrına zarar ederek müşteriye böyle bir fırsatı bu kadar uzun süre sunabilir?

Birbirimizi kandırmayalım. Ha bu paketten zarar ediyorsanız bile 8 mbps ten aldığınız fazla para bunun açığını kapatmıştır. Onun için zarar ediyoruz demek yerine gerçekçi olursanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şu anda Millenicom müşterisisiniz ve üst hızlara mı geçmek istiyorsunuz? Durumu tam anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper_Karaer -- 29 Ekim 2019; 15:17:56 >
  • quote:

Merhaba,

Şu anda Millenicom müşterisisiniz ve üst hızlara mı geçmek istiyorsunuz? Durumu tam anlayamadım.
    1 yıldır millenicom ADLS müşterisiyim.

bu hafta bizim sokağa yani 30 metre yanımıza tip 7 kabin çekildi. kabine fiber çekildi. başka sitelerden fiber alırsınız diye sorguluyorum. buyrun :

https://www.extranet.com.tr/altyapi/
    Alt Yapı Türü Vdsl 2 İnternet
    Port Durumu Var
    Hız Bilgisi Maksimum 79 Mbps'e kadar

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/
    Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz.

ama millenicom sitenizde sadece adsl gösteriyor. bu güncellemeleri ttnet ile çözerek bana dönüş sağlarmısınız? müşteri hizmetlerinizde çözüm bulamıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 29 Ekim 2019; 18:32:9 >

Tamamdır size yardımcı olacağım.

• quote:

Tamamdır size yardımcı olacağım.
    tüm bilgilerimi özel mesaj attım size.

fiberi sadece sizin siteniz göstermiyor, diğer siteler gösteriyor. ayrıca 75 mbit bir paket çıkartmayı düşünmez misiniz? tam bize göre
    Size 75 mbps sunalım arayınca :)

• quote:

Size 75 mbps sunalım arayınca :)
    alper bey alt yapıya baktınız mı ne durumda?
    Ben kontrol etmiyorum :) ilgili birimlere paslıyorum. Yarın size ulaşırlar.

• quote:

Ben kontrol etmiyorum :) ilgili birimlere paslıyorum. Yarın size ulaşırlar.
    fiyatlar ve hızlarıda güncelleme hususunda paslarsanız seviniriz. :(

bu arada sitenizde 23mb ping varken ttnet hız sorgulamada 66 ms diyor bunalrın hengisi gerçek değerler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 29 Ekim 2019; 19:19:59 >
    Hangi firmadan hizmet alıyorsanız onun hız testine bakmalısınız. Kendi sunucusuna ping gönderir.

• Cevap veremiyorsunuz değil mi ?

Tabi canım çoook haklısınız 8 MBps 74.90 TL 35 MBps ise 79.90 TL 50 MBps ile 100 MBps 99.90 TL değil mi bu nasıl bir fiyatlandırma bir açıklamasını düzgün şekilde yapın tekrar millenicom alacam söz veriyorum

Daha önce kullandım

8 MBps 69.90 TL
    35 MBps 69 .90 TL idi açıklamayi iyi yaparsaniz tekrar alırım .

O zamanlar altyapı 13 MBps destekliyordu
    Bu ay Fiber geldi aktif olsun en az 70 MBps alir

• siz yine çok şanslısınız biz 20/5 mbit için superboxa 170 tl. veriyoruz ,diyeceğim ve millet üzerime çullanacak :)

altyapı olmadığı için mecbur kalıp aldım ama şimdi telekom buraya fiber çekmeye başladı
    şimdi 2 yıl superboxa mahkum olacağım ,ne şanslıyım değil mi :)
  • Bende 10 sene boş port sorunuyla uğraştım daha yeni 1 ay önce bağlandım internete 35mbit 80tl arkadaşını getir kampanyası ile de yeni katılacakları davet ederek referans kodumla 1ay hem ona hem bana ücretsiz kullanım hakki doğuyor bir nevi bizi kullanarak reklam yapıyorlar

• Hort... Bu fiyat algısı şaka mı... 🫠🤣

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.