< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu enflasyon zammından tek etkilenmeyen şey maaşımız
|
Komik olan nedir biliyor musunuz ?
8 Mbps'e kadar 74,90 TL // 35 Mbps'e kadar 79,90 TL // 100 Mbps'e kadar 99,90 TL. 8 mbps'e o parayı vereceğime 4 mbps'e 29 TL'ye bağlatırım daha iyi ![]() |
Hahhahahahahsha turknete 11 lira zam yapınca daha fazla sesinşz çıktı hayırdır
TURKNET ![]() |
eski abonelerin fiyatlarında hata yok yani, %43 zam mı yapıldı?
|
bu vatana , bu millete ait olan şeyleri para ile yabancılara satanlar elbet bir gün vatan hainliğinden yargılanacaktır.
|
Evet aynen öyle oldu. %43 fiyat ayarlaması.
![]() |
Bu cevabı gördükten sonra bu mevzuyu daha da uzatmanın bir anlamı olmadığını anladım.
Herkesin internet hızı kendine göre.Kimisine 8 Mbps fazla gelir kimisine 100 Mbps az gelir,bu durum tamamen interneti nasıl kullandığın ile ilgilidir.Sen hala daha 100 Mbps hıza lüks demeye devam et, senin gibiler hiç bitmeyecek anlaşılan o. |
- çağrı merkezi hepsinde var tabii ki
- çok sorun yaşamadım ama yaşadıklarımda da çok komik cevaplar aldım ve millenicom çözmedi bu sorunları kendi kendine çözüldü hep. (birkaç hafta önce olan yurtdışı sitelere erişim problemi -müşteri hizmetlerinin haberi bile yoktu bu durumdan, sorun sizde bilgisayarınızda gibi komik cevaplar aldık- birde ayda veya 2 ayda bir gece birden modemim ip almamaya başlıyor internete giremiyorum, sabaha düzelmiş oluyor arıza kaydı bırakınca hattınız normal gözüküyor diyorlar sadece.) - hız kısıtlaması yok hepsi sınırsız/kotasız hepsi tt altyapısı zaten birbirinden farkı yok, 15 lira fazla ödemek için bir sebepte göremiyorum bu yüzden. zam yapılabilir 70 tl gerçekten ucuz bir fiyattı ama 70'den 100'e çıkması kabul edilebilir değil maalesef, en azından alternatifleri ile aynı fiyata sunabilirdiniz. |
Elektirikden suya,doğalgazdan benzine,gsm den internete, elini kolunu sallayan istediği gibi vatandaşı s.kmeye başladı..
Zam haberi okumadığım tek bir gün kalmadı. Hani ne diyeyim ki küfür etsen,beddua etsen bile yetmiyor artık |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Ekim 2019; 23:18:42 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 4 Ekim 2019; 11:24:22 > |
|