< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 3 Haziran 2020; 15:28:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 3 Haziran 2020; 15:28:51 > |
MAYIS ayında TürkNet'e geçerken müşteri hizmetlerine sormuştum fiyat artışı olur mu diye. Fiyat artışı olacağı zaman 4 ay öncesinden haber veriyoruz demişti. Her işiniz kolpa
|
Anladığım kadarıyla ADSL ve 35 Mbps'e kadar VDSL paketleri 88TL, ekstra dedikleri hizmet olan 75Mbps ve üstü VAE paketleri 98TL olmuş. YAPA'da olanlar da 88TL. Bir de aklımızla alay eder gibi telefon istemeseniz 3 liracık indirim yaparız demişler.
Ben 75 Mbps hız alıyorum, hizmetten memnunum ama her sene fırsattan istifade zam yapmaları illallah ettirdi. 59TL oldu 65, 76 ve son olarak 88TL-98TL! Yahu tek bir bayiliğin yok, müşteri hizmetlerinde istihdam sağlamıyorsun ne masrafın oluyor ki her sene zam geçirip insanların sırtına yük bindiriyorsun!!! |
Elveda turknet saçmalıklarını asla unutmiycam bekle beni Türk Telekom
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:23:38 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joster35 -- 2 Haziran 2020; 17:19:17 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 2 Haziran 2020; 17:24:1 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|