Şimdi Ara

Türknet e ZAM (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Facebook'a da sormuşlar di ne kadar veri indiriyorsunuz vs. 1 TB yazmaya utandım gibi. Milllet 3 - 4 TB ler resimlerini koymuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknete Yıllık rutin zam gelir bu seneki zam miktarı 10lira oldu

• 1 temmuz oldu hala hızım 79mbps olarak tanımlı hattım 102 mbit destekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Ayrıca bu yıl sadece fiyatlarımızı değil hizmetimizi de güncelliyoruz. Artık tüm TurkNet’liler altyapılarının desteklediği en yüksek hızı sınırsız olarak kullanabilecek.
    Peki, neden fiyat artışı yapıyoruz? Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.
  • Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliği talebinizi www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri kaydı açarak iletebilir misiniz? Arkadaşlarım geçişi yaparak size bilgi verecektir.
  • Türknet e ZAM

Bu mesaj otomatik mi geliyor bana gelen hız 78mbit altyapım 102mbit i destekliyor. Lütfen artık bir çözüm bulun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzafferrccelik M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.