Şimdi Ara

Türknet e ZAM (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar kuru madem bu kadar sizi etkiliyor peki dolar düşerse internet fiyatları yarı yarıya düşecek mi ? Ne olur düşücek diyin zaten inancımız size 0 ama en azından yalanlarınızla tatmin edelim kendimizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum, ADSL aboneleri olarak bu ay başka İSS'lere geçeceğiz. Sabit telefon numarasını kaybetmek istemeyen varsa NETGSM firmasına taşıyabilir. Yıllık 9 TL numara kullanım ücreti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi. Bu nedenle fiyat değişikliğine gitmek zorunda kaldık.
    Zam yapılmasını anlıyorum ve hak veriyorum ama hala reklamlarda ve sitenizde 75 TL olarak göstermeniz hiç doğru değil. Zamdan haberi olmadan yeni bağlatacak insanlara karşı büyük bir nefret kazanacaksınız.

• İptal dilekçemi gönderdim, Türk telekoma geçiyorum. Türknet 85 lira iken türk telekomda aylık 74 liraya almış olacağım aynı paketi (adsl). Neden sizi tercih edelim artık sayın @TurkNetDestek. En çok kârı sağladığınız adsl kullanıcıları bir bir ayrılıyor

Türknet e ZAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 9 Haziran 2020; 13:43:5 >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Nasıl iptal ediyoruz bemde iptal edecegim.

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-fax-olmadan-en-basit-iptal-etme-yontemi-2020--141114193

Ancak ben bu yöneteme pek sıcak bakmıyorum, faks olarak gönderseniz zaten 5-6 TL tutuyor genelde.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Ben bu yöntem ile gönderdim. Kimlik üzerine transparan bir şekilde "türknet iptali için" kullanılacaktır yazdım. SMS geldi biraz önce iptal evrağı ulaştı diye.
    Hocam aslında güzel, pratik yöntem ancak bende belirttiğiniz üzere kimlikten dolayı sıcak bakmıyordum. Malum şimdi yeni kimliklerin üzerinde imza felande bulunuyor sızıntı, çalınma vs olursa baya uğraştırabilir.
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyatlarımızda güncellemesini temmuz ayının 1'inden itibaren yapacağız. Bunun duyurusunu çalışmaları tamamladıktan sonra yapacaktık. Ancak oluşan bir aksaklık sebebi ile erkene çekmek zorunda kaldık. Kampanya çalışmaları tamamlandıktan sonra turk.net sayfamızda güncelleme yapacağız.
    Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. İptal dilekçeniz kısa süre içerisinde sisteme yükleyerek sizinle iletişime geçeceğiz.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Kalabalık yerlere girmektense böyle yapmayı uygun buldum Bir sorun olacağını sanmıyorum
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Akşam üstü evrak tarafımıza ulaştı. İlgili ekip tarafından 7 gün içerisinde aranacaksınız diye bir mesaj geldi. 48 saat diyordunuz ama ?
  • Upload/ve download konusunda 1 temmuzdan sonra bir gelişme olacak mı? Türk telekomun saye zorunluluğu ve buna bağlı yaptığınız bir çalışma var mı lütfen kaçamak cevaplar vermeyin .

• Faks cihazım var evde ama hiç kullanmadım, cihazı telefon hattına direkt takıp iptal faksını gönderebilir miyim Turknet'e?
  • Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Gönderirsin.
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    SAYE ertelendi.
    Kaynak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    31.12.2019 tarihli ve 2019/DK-SRD/338 sayılı Kurul Kararıileonaylanan Toptan SabitYerel ve Merkezi Erişim Hizmetlerine İlişkin Pazar Analizi kapsamında etkin piyasa gücünesahip işletmeci olduğu belirlenen Türk Telekomünikasyon AŞ(Türk Telekom)’nin,Erişim ve ArabağlantıYönetmeliği’nin “ReferansErişim Teklifleri ve Şeffaflık”başlıklı 11’inci maddesinin ikincifıkrası uyarınca;taslak referans erişim tekliflerini Kurumumuza göndermekle yükümlü olduğu3(üç) aylık sürenindurdurulmasıveSAYE yükümlülüğünün başlangıç tarihi 01.07.2020’nin duran süre kadar uzatılması

https://telkoder.org.tr/wp-content/uploads/2020/04/2020-DK-ETD-102.pdf

Burada ertelenen birşey yok 1 Temmuz da bu olay tt fiyat vermesiyle başlayacak.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Onun adına da hizmet geliştirme demezler inşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.