Şimdi Ara

Türknet e ZAM (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türknet e ZAM

https://telkoder.org.tr/wp-content/uploads/2020/05/Forseti-2020-05-08-1.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 10 Haziran 2020; 10:32:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetkartal89 kullanıcısına yanıt
    Dediler bile :)

Türknet e ZAM

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143942372
  • Bunlar Haziranın 1'inde kesilen faturayı 95 kesmiş. Temmuz 1 itibariyle uygulanmıyor muydu. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 10 Haziran 2020; 12:20:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Adamlar utanmadan ciddi ciddi Yalın paketi geliştirme olarak sundular hemde 3TL için Hayır Temmuzda yeni fiyatlar geçerli olacak diyorlar hala resmi bir duyuru yapılmadı. İnternet sitelerinde eski fiyattan abonelik satmaya devam ediyorlar birde
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Para kazanma hırsı böyle bir şey olsa gerek İptal için aranmayı bekliyorum, aramadıkları her gün için fazladan fatura ödemiş olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Para kazanma hırsı böyle bir şey olsa gerek İptal için aranmayı bekliyorum, aramadıkları her gün için fazladan fatura ödemiş olacağım
    HOcam seninle aynı durumdayım 5 gün oldu iptal dilekcesini göndereli. Aramalarını bekliyorum. Anlamadığım şey neden iptal edilmesi için aranmam gerektiği. Sonucta imzalı dilekce gönderiyorum.
  • neden iptal ile uğraşıyorsunuz başka firmaya geçiş yapın firma uğraşsın
  • X.s.@.r.i.o kullanıcısına yanıt
    İşi iyice yokuşa sürüyorlar, yok faks yok sesli onay
  • ismetgg İ kullanıcısına yanıt
    YAPA kullanıcısı olduğum için hat taşıma yapamıyorum. 2017 yılında YAPA'ya geçerken böyle bir şeyden hiç bahsetmemişlerdi bana. Sonrada kaldı böyle.
  • Hem zam yapıyorlar hemde 2 gündür öğlene doğru internet gidiyor😡

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Lojman evinde netin taahutu olmasına rağmen turknet geçiş yapsak turknet belli bir Mebla karşılıyor mu TTNet 1000 TL cayma parası istiyorda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam VDSL den FTTH geçiş yaptıgım için iptal etmek zorundayım.
  • mesafe yakınsa yapa iyi bir fırsat uzak ise tam bir işkence
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal dilekçesi ulaştığından itibaren arama yapıyoruz. 7 gün içerisinde ulaşamadığımızda hizmeti dilekçeye istinaden otomatik iptal ediyoruz.
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda şu an için bir gelişme bulunmuyor. Gelişme olması durumunda duyuru yapacağız.
  • Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gönderim yapabilirsiniz.
  • Snac Twingum kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 1 temmuz itibariyle yeni fiyatlandırma yapılacaktır. Faturanızı arkadaşlarımın inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İptal işlemine onay verdiğim zaman DSL sinyali ne zaman kesiliyor peki ?
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişikliği ile ilgili mail olarak bildirimde bulunduk. 11 haziran'dan itibaren yeni fiyatlar üzerinden satış yapmaya başlayacağız.
  • roces R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kısa süreli bir kesinti yaşanmıştır. Arkadaşlarım sorunu çözümledi.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.