Şimdi Ara

Türknet e ZAM (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, fesih faturasının 120 TL'sine kadar indirim sağlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim.
  • X.s.@.r.i.o kullanıcısına yanıt
    Twitterdan DM at hocam, bu sabah DM atmıştım ben biraz önce aradılar onay için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, 1 temmuz itibariyle yeni fiyatlandırma yapılacaktır. Faturanızı arkadaşlarımın inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
    Açtık bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam gelecek halen sitelerinde 75,99TL reklam yapıyorlar.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Hocam Twitterda TurnetDestek mesaj gönderilemez diyor. Sen nereye DM gönderdin bilgi verebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X.s.@.r.i.o -- 10 Haziran 2020; 21:9:15 >
  • X.s.@.r.i.o kullanıcısına yanıt
    Buradan ulaştım hocam.https://twitter.com/TurkNetDestek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ana sayfa güncellendi
    Türknet e ZAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_demir87

Ana sayfa güncellendi
    Adama özel hat çektiler,bu memnun olmayacak da kim olacak zaten. Bana da öyle özel hat çekip yüksek hız verseler ben de memnun olurum

• "Geçici" olarak upload hızları arttırılmış. Bir zahmet kalıcı olsun madem?
  • khazaddum kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızlarını yerleşik operatör ile birlikte arttırdık. Bu konuda farklı bir gelişme olursa bilgisini veririz.
  • Türknet e ZAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 12 Haziran 2020; 11:33:34 >
  • Bugün iptal dilekçemi gönderdim.

Turknet iyi güzel ama herhangi bir sorun yaşayana kadar.
    17 Mayıs'ta internet bir saat gitti geldi hızım yarı yarıya düştü. O günden bu yana online işlemlerden kaydım açık ve aynı kopyala yapıştır cevaplar devam ediyor. En son buradan turknetdesteke yazdım bir işe yarar sandım ama o da farklı bir şey söylemedi. Hep aynı cevaplar bir aydır basit bir hız artırma işlemi yapamadılar.

Milenicoma geçiş yaptım bakalım neler olacak.

• Ben de iptal dilekçesi verdim çok şükür.

• Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızın önceliğini tekrar teknik uzmanlarımıza ilettim. Gün içerisinde arkadaşlarım sizinle iletişime geçecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    iyi gunler , Turk telekomdan ev telefonu icin taahhutumuz var 18 ay daha.internet taahhutumuz ise bitmek uzere.sadece internet hattımı tasiyabiliyor muyuz?
    bunun icin ekstra bir ucret aliyor musunuz?
  • Biz türknet zam şöyle böyle diyoruzda. TTNET formunda gördüm birde sanırım taahhütlü imiş..

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144020949

Türknet e ZAM
  • ADSL kullanıcısı olup 88 TL ödemeyi mantıklı görmeyen 6 yıllık bir Turknet abonesi olarak "Sizden ayrılmak istemiyorum ama tarifeniz çok pahalı. Uygun bir teklif sunarsanız başka firmaya geçmeyeceğim." mealinde destek kaydı oluşturmuştum. Rest çekmedim, samimi şekilde uygun bir teklifle sizde kalmak istiyorum dedim. "Geçiş için ilgili firma ile görüşmenizi rica ederim." cümlesini barındıran bir cevap aldım. Bu kadar açık sözlü bir şirketle 6 yıldır çalıştığım için mutluyum. Hoşça kal kral!
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Aynı kalitede daha uygun bir firma bulursan buyur demişler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiLi

Buradaki esas sikinti adsl kullanicisinin, vdsl kullanicisiyla ayni parayi vermesi, hala daha fiyatlar iyi yazan var. Bende bir adsl kullanicisi olarak iptal ettirmeyi dusunuyorum. Simdi bir ornek vereyim, pazar gece yarisi internetim 14mbitten 4mbite dustu. Turktelekom ekibi 2 saat once geldi bakti sorun yok. Simdi bunlarin verecegi cevabi simdiden yaziyorum. "Hattiniz kontrol edildi, sorun bulunamadi. Modeminizi kontrol edin." Bina tesisatimda sorun yok ona da eminim ben, durum bu iken ben hala bu isp de kalip salaklik ediyorum. Fakat burada anlatmak istedigim baska bir sey var, gelen ekip bir olaydan bahsetti bir kac ay once bir abone turknete basvurmus ve 1 ay internet beklemis. Ekip aboneye yalanci sinyal gonderiyoruz ve sinyali aliyor dedi. Olay sonradan fark edilmis, YAPA sisteminde port bozukmus ve abone 1 ay bosuna internet beklemis. Durum bu iken yukarda bahsettigim gibi bu isp'de kalip salaklik ediyorum ama tum adsl kullanicilarini baska isp'ye gecmeye davet ediyorum. Cunku onlarda dusuk hiza dusuk fiyat olayi var en azindan.
    Evet arkadaslar guncelleme yapayim mesajim icin, alintidaki mesajda belirttigim gibi ic hatlari ve modemi kontrol edin dediler. Buyuk ihtimalle ben kahinim. Bu da SS

Türknet e ZAM

Birde ekipler arayacak ve gelecek demisler. Bu dedikleri de olmayacak bunuda simdiden yaziyorum. Bu arada TTnet ekibi ilk is emrinden sonra gelip kontrol etti, ankastrede ve ic hatlarda(rica ile kontrol ettirdim.) problem yok. Simdi diyeceksiniz ulan salak niye duruyorsun hala bu isp'de diye, 22 haziranda internet lazim ve o zamana kadar 4mbit ile de olsa baglanmam lazim. Konuyu okuyan ve Turknet'e gecmek isteyen ve altyapisi adsl olan kullanici arkadaslar, bu fikrinizden vazgecin.

• HeiLi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, randevu için ekipler arama sağlayacak, bu konuda şüpheniz olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.