Şimdi Ara

Türknet e ZAM (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeiLi

Evet arkadaslar guncelleme yapayim mesajim icin, alintidaki mesajda belirttigim gibi ic hatlari ve modemi kontrol edin dediler. Buyuk ihtimalle ben kahinim. Bu da SS

Birde ekipler arayacak ve gelecek demisler. Bu dedikleri de olmayacak bunuda simdiden yaziyorum. Bu arada TTnet ekibi ilk is emrinden sonra gelip kontrol etti, ankastrede ve ic hatlarda(rica ile kontrol ettirdim.) problem yok. Simdi diyeceksiniz ulan salak niye duruyorsun hala bu isp'de diye, 22 haziranda internet lazim ve o zamana kadar 4mbit ile de olsa baglanmam lazim. Konuyu okuyan ve Turknet'e gecmek isteyen ve altyapisi adsl olan kullanici arkadaslar, bu fikrinizden vazgecin.

Alıntıları Göster
    Yeni guncelleme

Maalesef kahinligim buraya kadarmis arkadaslar, turknetin yetkili elemani geldi. Ic tesisatta ve modemde sikinti gormedi. Vae'ye gecis yapin, YAPA'da bakim var bu aralar diyip gitti. Su an tek dilegim 22 haziranda duzgun bir internetim olmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: YnSs58

MAYIS ayında TürkNet'e geçerken müşteri hizmetlerine sormuştum fiyat artışı olur mu diye. Fiyat artışı olacağı zaman 4 ay öncesinden haber veriyoruz demişti. Her işiniz kolpa
    mesaj En Beğenilen Yanıtlar kısmından kaldırılmış. Neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

İptal dilekçemi gönderdim, Türk telekoma geçiyorum. Türknet 85 lira iken türk telekomda aylık 74 liraya almış olacağım aynı paketi (adsl). Neden sizi tercih edelim artık sayın @TurkNetDestek. En çok kârı sağladığınız adsl kullanıcıları bir bir ayrılıyor

bende aynı şekilde iptal edeceğim. Adsl 8 mbps için 88TL fahiş fiyat

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Etmemen suç, daha makul seçenekler var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asc2 kullanıcısına yanıt
    fiyat performans ve müş. hizmetleri olarak önerebileceğiniz var mı ?
    https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-100-mbps-fiber-internet-85-tl-35-mbps-70-tl-akn-kotasiz--143862446
    Türkiye geneli abone alımına 10 Temmuzda başlayacaklar, müşteri trarafında ilgili gibi duruyorlar denenebilir bence.
    Ben iptal ettim mutluyum 😂 Türk Telekom farklı bir firmadan gelenlere son fatura tutarı kadar indirim veriyor ( maximum 200tl) '. Bu olaydan yararlandım ben. Ortalamaya vurunca aylık 70 liraya gelmiş oldu bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zam muhabbetlerinden sonra 16mbit internete 88 tl vermek mantıklı gelmedi. Gittim başka bir firmadan 66tlye taahhütsüz başvurusu yaptım 6 ay da fiyat değişmeyecek dendi. Çarşamba belgeleri kargoladım perşembe aktivasyon kodu geldi+ turknet aboneligimde iptal oldu. 1 taşla 2 kuş. Ayrıca turknet 16 mbit yerine 11 12 civarı verirken şu an(tabii ilerleyen zamanda ne olur bilmem) hattımın max hızı olan 14mbiti sorunsuz veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hıza 88 TL veremem kusura bakmayın bye

Türknet e ZAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smalhero kullanıcısına yanıt
    hangi İSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Ben iptal ettim mutluyum 😂 Türk Telekom farklı bir firmadan gelenlere son fatura tutarı kadar indirim veriyor ( maximum 200tl) '. Bu olaydan yararlandım ben. Ortalamaya vurunca aylık 70 liraya gelmiş oldu bana.
    hız ve kampanya adı verebilirmisiniz?
  • istceko İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği hıza göre hizmet veriyoruz.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    İlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx

12 mbpslik paketten aldım. Altyapım ile en fazla 13 mbps kullanabiliyorum zaten. 1 mbps için 8 tl fark vermek istemedim.

200 TL Hoş Geldin İndirimi: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Bizden Kampanyası'yla Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlerine ek olarak aylık 40 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 200 TL'ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

Türk telekomdan yeni abonelik alıp turkneti iptal ettirdim. Daha sonra gelen son faturamı mail olarak gönderdim. İndirim tanımlandı.

• Alacak arkadaşlar için de etkili olur diye düşünüyorum, zam yapıldıktan sonra oluşan süreçten bahsetmek istiyorum.

5 senelik aboneyim, herhangi bir yoğunluk olmayan, abartı sayıda insanın yaşamadığı, sitelerin olmadığı bir yerde oturuyorum, durup dururken geçen hafta pazartesi internet gitti 10 gündür internet yok.

Sürekli buradaki arkadaş beni alıntılayıp çalışmalar sürüyor, ilgileniyorum yazıyor. Rahat bir 10 mesajı var bu şekilde.
    1 hafta bekledikten sonra bir arkadaş geldi modem bozuk değil evde sorun yok dışarıda dedi, şimdi de bu süreci bekliyoruz.
    10 gün oldu ya, sabrım taştı artık heryere şikayet edip sonra da iptale gideceğim.
    Netspeed 16 mbite kadar 50 gb kota 40tl. Kota aşımında her 1 gb 50 kuruş fakat 66tlye gelince sınırsız kota.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • treach kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Sizinle konuşmuştuk, saha ekibi etiketleme vs... demiştiniz 5 kere.
    Online işlemlerde de aynı şey söyleniyor.

Yine aynı şeyi mi söyleceksiniz bilmiyorum ama paylaştım tekrar.
  • treach kullanıcısına yanıt
    PM' de sorun olduğu için eski mesajlar üzerinden kontrol sağlayamıyorum. Bu sebeple tekrardan istedim.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 15 Ağustos 2020; 13:42:55 >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Olur, ne kadar fazla veri harcarsanız firma o kadar daha fazla para öder. Ancak bu ilerde tekrar zam olarak geri dönebilir.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.