Şimdi Ara

Türknet e ZAM (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET 50 mbps VDSL 99 liraya kullanıyorum ve daha 21 ay taahhütüm var o zamana Türknet 2 zam daha yer, bir arıza durumunda gece arasam sabah ekip kapımda. Ne esprisi kaldı bu Turknetin şimdi?
    Yıllarca iyi yedirdiler millete bu zamları döviz kuru,port tahsisi masrafı, transmisyon masrafı, IP bloğu masrafı, iç giderler, yeni yatırımlar bilmemne sanarsın kendi fiber altyapılarını hergün 100 yeni mahalleye ulaştırıyolar TT'yi Superonline'ı falan devirmek üzereler. Sanki diğer firmaların benzer masrafları yok hala 50-60 liraya ADSL veren var en azından düşük hızların fiyatları ayrılmalı artık. Ben 8-16 mbps falan ADSL kullansam 35 mbit VDSL adamla aynı parayı vermek bana koyar 1 dk durmam bu firmada. En azından sesli, kanlı/canlı müşteri hizmetleri getirmezlerse bu zam sonun başlangıcı olucak Turknet için.
  • Zamanında 34 TL ile başladım fiyat nerelere geldi 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qAddAr kullanıcısına yanıt
    Sanal Ayrıştırılmış Yerel Erişim (SAYE)

ingilizcesiyle , Virtual Unbundled Local Access, VULA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 6 Haziran 2020; 10:37:45 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sevgili türknet sizinle öutlu mesut giderken bir anda yapmış olduğunuz zam ve farklı fiyat tarifelerinden dolayı 6 ay dondurup farklı bir issn ye geçmeyi eğer o issn de mutlu olursam sizlere dönmemeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3TL ne ya bari 5TL filan yap 10TL ucreti vardi onun. kusurati silmisler iste 98 yerine 95TL

1ay bile fatura odemeden zam yaptilar ne is. bari 1 sene kullansaydim yeni gelen kullanicilara oyle birsey yapmalari lazim ama en azindan 1 sene fiyat sabit garantisi ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 6 Haziran 2020; 13:36:49 >
  • PizzaMuffin P kullanıcısına yanıt
    Yol yakınken döne kardeş. Bir dedikleri bir deidklerinin tutmayan değişik bir firma oldular çünkü
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Sözleşme de dondurma hakki var ama öyle habire olmuyor sinirli hak var. Birde dondurdukca tahhüt süresi uzuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Dondurma sonrası ücret nasıl olacak. Uzayan dönemde normal ücret alınırsa yandık 250 tlden fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Superonline için mi konuşuyoruz hocan ? Dondurma sonrası ücret yok ama tahhüt uzar dondurdugunuz ay kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turktelekom. Şimdi detayları buldum. Yılda 180 gün 2 defa dondurma şartı var. Dondurma süresi uzuyor. Kampanya fiyatı geçerli. Yılda 180 gün dondursam 4yıllık abonelik olacak neredeyse. 4 yıl bir yere bağlı kalmak zor. Birde hat dondurma önceden ücretsizdi. Şimdi 42 TL imiş. Türknet teki telefon 1 aydır çalmıyor. Çalışmayan telefonuda turktelekoma taşıyamıyormuşuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joster35

Hocam arkadaş yazmıştı YAPA altyapısında değil. SAYE sisteminin test edildiği bir bölgedeymiş. Detaylı bilgi burada mevcut;https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiberoptik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883-1746#142221475
    Öncelikle cevap icin tesekkur ederim dostum...Eger bu saye denen zıkkıma gecersek yapılan zam çok değil ve tabiki o arkadas gibi 80-90 mbit hızları görürsek...

Ama kafama takılan sorun şu ? Turknet tum yapa abonelerini mi sayeye geçirecek ? yoksa onda da belirli kriterler mi olacak ?

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar umudunuzu kesmeyin hemen.

Tayyip amcaya rica ettik. Her FTTC kabine en az 8 port G.FAST kartı takılsın dedik.

Her ev ve iş yerine 100 megabit hayalimiz var. Bunu gerçekleştirebilecek tek operatör TURK.NET'e desteğe devam..
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Ya soyle birsey var. Turknet'den once netgalakside idim. Cok sorun cektim.

75 TL 75mbps veriyorlardi aksamlari haftada 2-3 gun hizim 35'e hatta 30lara dusuyordu sonra 50mbps yaptilar paketi 70TL fiyat artik her aksam hizim 10-25 arasina dusmeye basladi bi esprisi kalmadi

cikmak istedigim zaman adamlar internetimi duzeltti 1 ay boyunca 47 mbps asagisini gormedim, turknete'de toplam 2 defa ret cevabi vermisler sirf musteri kaybetmemek icin.

Torrent hizim 1.8 mbps idi cok indirme yapiyorum diye netgalaksi hizimi sabitledi adim gibi eminim. kac defa telefon actim yok oyle birsey diyorlardi turknete gecmek icin talep verince torrent hizim geri geldi ama aklima yasadigim sorunlar geldi cikma karari aldim simdilik turknetde mutluyum

Netgalakside olup Turknetde olmayan tek sey. Internet sayfalarinin hizli acilmasi, . Netgalaksi kotu internet veriyordu ama sayfayi hemen onune getiriyordu. Turknet'dede netflix videolari iyi aciliyor

Dedigim gibi en azindan yeni gelen kullanicilara 1 sene yada en azindan 6ay sabit fiyat garantisi verilmesi lazim. Sozlesme yok ama boylede fiyat farki oluyor

• qAddAr kullanıcısına yanıt
    Hocam ordaki yazan bilgilere bakarsak doğrudan saha dolabındaki portların kontrolünü alacakları için pek fazla bir kriter olmaması lazım. Yani büyük ihtimal saha dolabına yaklaşık 800-900 metre uzaktakilere kadar upload'ı yükseltirler. Daha uzaktakilere malum fiziksel olarak pek mümkün olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Turknetin yeni hizmetimiz olacak dediği hizmet hakkında bir bilginiz var mı ?
    En azından bir yeni hizmet söyediler. Yalın internet 3 TL daha ucuza..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    yeni hizmetleri neymiş hocam ?
    Yeni hizmeti Yalın internet olabilir. Önceden Türknet in bu hizmeti yoktu. Şimdi yeni hizmet olarak yalın inernet. Hemde 3TL ucuza.. diyerek umarım bizimle dalga geçmezler..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam küfür edip banlanmaya gerek yok
    Bizdekide zöğürt tesellisi olacak sanırım. Faturalarda hep 10Mbit upload yazıyor ya. Bir bakmışsın uploadları 10Mbit yaparlar :).. Hakiketten niçin fatura kısmında 10 mbit upload yazar ki?
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi. Bu nedenle paket fiyatımızı arttırmak zorunda kaldık.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.