Şimdi Ara

Türknet e ZAM (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düştük yine Türk Telekom'un kucağına. Ne çektik be!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.secim kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aynı fikirdeyim sizinle. Turknet en çok kâr ettiği adsl kullanıcılarını kaybetmiş olacak.
    2 ay önce turknet kullandığım adresimde 3 haftalık bir netgalaksi deneyimim oldu. İlk 1 hafta gayet iyiyken son 2 hafta her allahın günü internet gidiyordu. Gidincede en az yarım saat sürüyordu bu kesinti. En sonunda dayanamayıp aboneliği kapattım. 5-10 lira daha fazla verip böyle şeyler yaşamak istemiyorum ben artık. Tabi bu dediğim bölge ile alakalıda olabilir. Ek olarak netgalakside de müşteri hizmetleri bulunmuyor artık. Turknet gibi telefon üzerinden robot ile arıza kaydı bırakılıyor. Diğer firmalar hakkında deneyimim olmadığı için konuşmak istemem.
  • Türknet'in Son Zammından Sonra Hangi İnternet Sağlayıcıya Geçmeyi Düşünüyorsunuz? Ankete katılarak belirtebilirsiniz.

Anket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaider -- 5 Haziran 2020; 19:19:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

santrale 2-3 kilometre uzaktayım
    selamlar, hocam konuda mesajınızı gördüm. bir kaö sorum olacak izninizle, öncelikle YAPA damısınız ? Eğer yapada iseniz ben 1600 m uzaktayım santrale 14 mbit anca alıyorum siz ise 2-3 km uzaktayım yazmıssınız nasıl 90 mbit hız alıyorsunuz ?

• qAddAr kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş yazmıştı YAPA altyapısında değil. SAYE sisteminin test edildiği bir bölgedeymiş. Detaylı bilgi burada mevcut;https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiberoptik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883-1746#142221475
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Evet o şekilde oluyor ama hem port sorunu hemde yeni abonelik ücreti ödenecek olması sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetkartal89 kullanıcısına yanıt
    Ben su ana kadar netspeed ve ttnet ile gorustum. Her turlu once turknet hizmetini iptal etmem gerekiyor fakat ttnetin 16mbit'e KADAR 2 senelik fiyati turknetin zamli fiyatiyla ayni olacak bende diger ufak firmalara bakiyorum. Netspeed ise 12mbit'e KADAR verebiliriz dedi.
  • Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Bağlatamadığım, hizmet almadığım Turknet için birde iptal dilekçesi istediler bugün :D Geçiş işlemi bile bitirmeden iptal dilekçesi garip geldi. Dilekçeyi verirken bir hizmet almadığımı, almadan iptal edildiğini belirttim ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

99 tl değil mi
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/basvuru/internet/prestij-internet-kampanyasi/668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe?selectedCampaignId=668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe&SelectedInternetOfferId=1cf86534-98f7-4ac4-be9f-aa49818bc950&p=1&f=3
    Hocam linkinizi açamadım ama prestij tarifenden bahsediyorsanız o fiber değil sanırım. Vdsl diye tahmin ediyorum. Birde millenicomun sitesinde bir gariplik var kendi içinde fiber fiyatlarını bulamıyorum. Google yazıp giriyorum. Linki aşağıda verdim. Acaba güncel mi değil diye arayıp öğrendim bugün. Güncel miş sol fiber altyapısı olan yerlerde.

Bugün dilekçemi faxladım. Türknete yaron millenicom fibere geçeceğim. Kesin bi erslik yapacak türknet hissediyorum :)
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet/fiber-internet-kampanyasi/84ce9672-ab87-469d-9674-84f2d95451dd

• ilk_Kazan İ kullanıcısına yanıt
    Turknet yapa da isen olur bende diğer isslerde 10mbps alıyorum gözüküyor ama turknette 20ye yakın bir hız alıyorum.

• HeiLi kullanıcısına yanıt
    Vae geçiş yapmayı başarırsam o zaman iptal etmeden geçiş yapabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkneti de kaybettik.

• m.secim kullanıcısına yanıt
    Son cümleniz konuyu özetliyor. Yıllardır tek fiyat pazarlaması ile ADSL kullanıcıları sayesinde VDSL/fiber kullanıcılarını sübvanse ettiler. Bu zamdan sonra ADSL kullanıcıları çekilince "Çok üzgünüz" başlıklı bir e-posta mesajı daha gelecektir.
  • Turk Telekom'un genç tarifesi iyiymiş. 95 lira 12 ay taahhütlü 35mbit. Bağlantı ücreti yok. Online başvuruda 50 lira indirim. Ayda 4 lira da böyle düşse 91 lira yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şöyle bir sorun var modem üzerinde yeşil yanan ışık saniyelik turuncuya dönüyor sitelere giriyorum ama net kesilmiyor. bu dediginizi nerden kontrol edebilirim? keneetic extra dsl kullaniyorum

• İnternete zam geliyor kalitede artış kesinlikle yok sürekli kötüye gidiyor Lanet olsun sana turknet aksamları internet tamamen ölü 10 mb altına iniyor yazıklar olsun sizin gibi firmaya

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Saha dolabından apartmanınıza gelen kalın siyah kabloda boşta renk çiftlisi varsa alırsınız eski evimde 2 aboneliğim vardı VAE altyapıdan. 3 daireli bir apartmandı 10 renk falan vardı boşta daha alsam alırdım birkaç tane daha.
  • Spitzig kullanıcısına yanıt
    Bende o modem den yok ancak forumda böyle birşey buldum büyük ihtimal sizin durumda budur "https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142382752 "
  • Spitzig kullanıcısına yanıt
    Eğer DSL ışığını diyorsanız, turuncu yanması normal. Bazı modemler de ADSL bağlantısında yeşil VDSL bağlantısında turuncu yanıyor. Benim Zyxel modem de öyle

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.