Şimdi Ara

Türknet e ZAM (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başta 88TL olarak mail geldi umursamadım 85 veriyordum dedim zaten sonra 98₺ oldu anlamadım ben bu işi? 98₺’mi 88₺’mi bana iki mesajda geldi.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Standart paket 76 dan 88 oldu. Üst paket 86 dan 98 oldu. Eğer telefon kullanmaz isen 3 TL düşüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gelen sms veya mail'e takılmayın.
    76=>88 oldu,
    86=>98 oldu. bu kadar basit.
    telefonu kapattırırsan 3 lira daha az ödeyebilirsin diye seçenek koymuşlar.
  • Bana da mesaj gelmiş şimdi. 88 liraya çıkacakmış. Bu karantina döneminde upload 8'e çıkmıştı geçici süreliğine. Bunun akıbeti ne oldu? Kalıcı hale geldi mi? Eski haline dönüp zam mı uygulanacak? Upload arttırılırsa bir nebze gözden gelinir bu zam. Fakat eskisi gibi 4 mbit olacaksa sıkıntı başlar. Başka operatörler 8mbit veriyor aynı fiyat ve downloada. 8'in de üzerine çıkılmalı artık. Modem arayüzünde hattım max 118down 43 upload desteklediğini söylüyor. Doğu bloku ülkelerde bile bu hızlara gülerler...
  • Saab9000 kullanıcısına yanıt
    Upload işi türk telekoma bağlı. 1 temmuza kadar uzattılar upload olayını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten upload hızını arttırınca ben bir şeyler gireceğini hissetmiştim, geçirin siz de geçirin bakalım.
  • megaster kullanıcısına yanıt
    Fırsatını bulan geçiriyor.
  • Arkadaşını Getir kampanyasından 30 ay daha bedavam var, zamlar beni şimdilik ilgilendirmiyor

Not: 98 TL olmuş benim paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 5 Haziran 2020; 17:17:59 >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    nasıl düşürdünüz hocam peki?
  • Altyapina göre internet kullanicaksin ozaman. Yıllardır superonline 59.90 verip 6mbse kadar olan interneti kullandım ama 6mbs hız görmüyorduk bile 2 yada 3 mbs goruyorduk . kb ile dosya indirgiyorduk 2 3 kii girse internet agirlasiyordu .Yani superonline oturduğum bölgede altyapı yokmuş yıllardır Taaki geçen yıl türkneti bulunduğum bölgede altyapısının olduğunu öğrenene kadar bunu kullandım. Sözleşmeye 2 ay kalmıştı hemen iptal ettim geçtim turknete abi bir test yaptım 38mbs hız download youtube 1080p aşağı video izlemiyorum. 3-4 kii girse bile agirlasmiyor intenet youtube 1080p izlemeye devam. Bana ilaç gibi glen bu neti savunmayacaksa kimi savunacam.araştır bulunduğun bölgede hangi iss nin altyapısı varsa onu kullan. Apartmanımızda dahi türkneti portu var. Umarım bozulmazlar. 1 gb dakikalar içerisinde indirmenin keyfi de ayrı tabi:)

• YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Birşey düşürmedim. Turknetten netgalaksiye geçeceğim. Orda bana uygun net 40 Lira Adsl. 8 mbps 200gb kota

• quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Altyapina göre internet kullanicaksin ozaman. Yıllardır superonline 59.90 verip 6mbse kadar olan interneti kullandım ama 6mbs hız görmüyorduk bile 2 yada 3 mbs goruyorduk . kb ile dosya indirgiyorduk 2 3 kii girse internet agirlasiyordu .Yani superonline oturduğum bölgede altyapı yokmuş yıllardır Taaki geçen yıl türkneti bulunduğum bölgede altyapısının olduğunu öğrenene kadar bunu kullandım. Sözleşmeye 2 ay kalmıştı hemen iptal ettim geçtim turknete abi bir test yaptım 38mbs hız download youtube 1080p aşağı video izlemiyorum. 3-4 kii girse bile agirlasmiyor intenet youtube 1080p izlemeye devam. Bana ilaç gibi glen bu neti savunmayacaksa kimi savunacam.araştır bulunduğun bölgede hangi iss nin altyapısı varsa onu kullan. Apartmanımızda dahi türkneti portu var. Umarım bozulmazlar. 1 gb dakikalar içerisinde indirmenin keyfi de ayrı tabi:)
    kişiden kişiye değişiyor işte oturulan bölgeye göre haliyle çıkıp da herkes için genel ifadeler kullanmanın anlamı yok. yüksek hız alanlar için bir sıkıntı yok. sıkıntı düz adsl kullananlar için.

• Şimdi bir arkadaş söyleyebilir mi, sabit telefon kullanmıyoruz.

Dolayısı ile 88 değil, 85 ödeyelim en azından. Hızda bir sıkıntı oluyor mu?

Biri önceki yazılan mesajlarda vdsl den adsl e geçiyor falan demiş böyle olunca. Var mı aslı astarı?

35 mbit kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 5 Haziran 2020; 18:6:33 >
  • yunus14533 kullanıcısına yanıt
    88 tl bu hiza hic bişe güzelce kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslanbey_01

Kardeşim sen bu hızı kullanıp üstüne 88 ödüyorsan, alternatiflere yönelmemen senin hatan olur türknetin değil.

Alıntıları Göster
    1 yıl oldu maliyetler yukseldi
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Verecek cevabı olmazsa ne versin hocam? Ben dahil pek çok kişi pek çok soruda yetkilisini etiketleyerek soru sorduk, cevap yok.

Geldiğinde de lafları söyleyip gidiyor, dolar kuru artmışmış bilmem ne. Kur arttıysa bir size mi arttı? Esas soru şu; 5 sene öncesinden bugüne yıl yıl bakılınca Turknet ve rakipleri arasında fiyat bağıntısı neydi, bugün ne?

7-8 mbit hız alıyorum, 2 sene 2 zamla 75 liraya getirmişsin faturayı, ne bir ilave hizmetin var ne bir şeyin, müşteri hizmetlerinden bile kısmış firmasın, sen kim superonline ile, ttnet ile aynı fiyata paket satmak kim? Sırf uğraşıp durmayayım diye sabrediyordum ama artık bardak taştı, package lossundan bıkmışım zaten, her kabahati altyapıya atıp geçiyorsunuz, o zaman ona göre fatura çıkartamanız gerektiğini görmezden geliyorsunuz, altyapı iyileştirme müşterinin sorumluluğu gibi konuşmak ne demek?

Konu altında Turk net savunanlara bakın, 10 mbt bile alamayan adamdan 10 lira fazla ödeyip 100mbit alan adamlar. Dedikleri de "download çok arttı, fiyatlar ondan böyle oldu, zam yapmakta haklılar" download arttıysa ben mi arttırdım? Sen 100 mbit le maliyetleri artırıyorsun, turknet gelip maliyeti 10mbit bile alamayan ADSL kullanıcısına fatura ediyor, bunu bildiğin için de yüzsüz yüzsüz savunuyorsun işte. ADSL kullanıcıları Turkneti bıraksın da görecem ben kim hangi paketi kaçtan veriyor, o zaman da gelin de Turknet savunun da göreyim.

• m.secim kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bende turknet adsl kullanıcısıyım. 76 tl olduğu zaman sabit hattıda kullandığımız için fiyat makul kalıyordu. Şuan türk telekom ile aynı fiyata gekiyor türknet. Fiyat iki sene sabit kalacak. Bir 6 ay sonra daha zam yapmayacaklarıda belli değil türknetin. Hemde karşımda ulaşabileceğim bir müşteri hizmetleri olacak. Bu şartlar altında adsl kullanıcıları için bir cazibe kalmıyor.

Adam vdslde yüksek hızlar alıyordur santrale yakın olduğu için o zaman turknet çok avantajlı kalıyor kimse ona bir şey diyemez. Sorun santrale yakın vdsl kullanıcısı ile benim gibi santrale uzak kalan adsl kullanıcılarının aynı fiyatı ödemesi. Herkes anmayamıyor maalesef bunu.

@TurkNetDestek
  • m.secim kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Ben 35 mbit kullanıyorum, 85 ödüyorum, diğeri 100 mbit kullanıyor 85 ödüyor, bir diğeri 16 kullanıyor 85 ödüyor.

Bu nasıl iş?

Telekom internet başvurusu online ile 2 ay bedava diyor, fiberde diğer operatörler den gelenlere 200 TL indirim+1 ay ücretsiz 50 mpbs paket.

Bu şekilde olursa 50 lik paket senede 1120 TL yapıyor.

Turknette 12 ay fatura değişmez ise tekrar 1020 TL ,35 mpbs.

100 TL ye 15 mpbs farka değer gibi. En azından muhatap buluruz sorun olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 5 Haziran 2020; 18:43:59 >
  • Hocam daha önceki zamlar da tadımı kaçırmıştı ama bu defa çok farklı, mesele zam yapılmasından falan ibaret değil, sen en başarılı hizmeti veren firma bile değilken, esas oyuncularun sunduğu hizmetleri bile sunmazken onlarla aynı paketi aynı paraya satıyorsan bunun gerekçesi olamaz. Ben de isterim herkes yüksek hızlı nete erişsin, ama 1 kişiye yüksek hızı ucuzdan verip, geri kalan 99 kişiye de aynı faturayı yollamak sadece bir satış stratejisi, ve bu stratejide kantarın topuzu kaçtı artık. Ben 88 liraya pek çok ekstrası ile ülkenin en büyük ISS firmasından aynı neti alabileceksem neden Türk.net'te kalayım? Kimse kalmaz. Yapılacak şey belli, ben 3 firmanın paketini cazip buldum, düşünüp karar verip netimi taşıyacağım. Bu 3 firmadan birisi TTNET olabilmişse, Turk.net oturup ne hale geldiğini hesap etsin. Alternatif firmaların yerinde olsam derhal özel kampanyalar yapardım, bu "ben yaptım oldu" kafasından yeterince sıkıldım zaten, görelim bakalım nasıl olacak. ADSL kullanıcısı olup turknette kalmak için tek bir sebep bile kalmamıştır.

ADSL kullanıcılarına daha cazip fiyat ya da paket içeriği sunan ISS ler gördüğüm kadarıyla;
    Netspeed
    Netgalaksi
    Millenicom
    TTNet

Bakınmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.secim -- 5 Haziran 2020; 19:5:50 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.