Şimdi Ara

Türknet e ZAM (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani, diyorum ya ülke bazında berbat bir durumdayız.
    yurt dışında sağlıklı rekabet ortamında vatandaşlar "iyi den iyi olan operatörü" seçerken, biz burada "berbatın ve kötünün iyisiyle" idare etmek zorunda kalıyoruz.
  • 35 Mbps lik paketi kullanıyorum. 88 Olacakmış, sms attılar. Zaten interner son dönemlerde biraz kasıntıydı, modem de eski şişip duruyor modem almayı falan planlıyordum.

Binaya kablonet döşendi denesem mi acaba?
    100 mbit akıllı sınırsız var akşam 7 de 25e düşüyormuş. Ben zaten normalde 25-30 arası hız alabiliyorum anca. Düşünüyorum geçmeyi fiyat farkı fazla kalmadı çünkü.

Ama 24 ay taahhüt gözümü korkutuyor.

Sizler ne dersiniz?

Ayrıca sormak istediğim 1 yıl sonra taşınma ihtimalim var, böyle bir durumda gittiğim adreste kablonet yoksa ne oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran'dan Haziran'a fiyat düzenlemesi yaptıklarını söylüyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3DneBandim kullanıcısına yanıt
    KabloNet cidden süper hizmet veriyor.

• BİRAKİN BU AYAKLARİ
    ** BAYİN YOK, PERSONEL GİDERİN YOK ... YOK OĞLU YOK **

59 du 65 oldu sonra 76 oldu ve şimdi TELEFON HİZMETİ ALİRSAM BAŞKA TELEFON HİZMETİ ALMAZSAM BAŞKA. KAFAMI BULUYORSUNUZ.
    SİZ BU BAKİR KABLO VE CİHAZLARİ KİRALARKEN TELEFON HİZMETİ YOKMUYDU ŞİMDİ TELEFONU AYRİ TUTUP ZIRT PIRT ZAM YAPİYORSUNUZ.
    BAŞLATMAYIN TAHÜT ALMAYİŞİNİZA MİLLET 65 LİRAYA 24 AY HİZMET ALİYOR VE BANA VERDİĞİN 35 MBPS ÜSTÜNDE HIZA. ADİLİĞİN LUZUMU YOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşlarınıza illetiğin için teşşekkür ederim.Mahallemdeki herkes sorunsuz kullanırken internetini benim kullanamamam çok kötü bir durum sizi daha iyi bir internet olduğunuz için seçtim 1 mbs hız vermeniz beni çok üzdü fiyatlarda arttırılmış ztn adam akıllı bir hizmet alamadıkça ben bu parayı neden ödeyeyim haksızlık değilmi artık bu durum psikolojimi bozdu bakın internetimi düzeltemiyorsanız söyleyin başka operatöre geçeyim fax ile yollayayım iptal için. 15. güne giriyorum ve gerçekten bu durumdanda bunalıyorum lütfen bir çözdüğünüze dair mesaj atın ben 3-4 upload istemiyorum eski hızımı alsam yeterli 16 mbs pakettimde 8 mbs dowload 1 mbs upload alıyordum . Mayısın 22 sinden önceki hat hızımı atayım sizde bakarsınız belki ; atmadan önce sizin attığınız mesaj Merhaba,ben Mizgin F. Bize iletmiş olduğunuz hız probleminizi inceledim.İnternet hizmetinizdeki yavaşlık sorunu ile ilgili hat değerlerinizde herhangi bir sorun görüntüleyemedim. 8 mbps hız sorunsuz olarak tarafınıza yansımaktadır. Ama şunada ne kadar yansıyor bilmiyorum.
    Hat Fiziksel Durumu : AÇIK
    Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK
    NmsHızProfil : F_8M_801k
    Upload Çıkış Gücü : 12.0
    Download Çıkış Gücü : 19.0
    Upload Kapasite Hızı : 1153 kbps
    Download Kapasite Hızı : 15252 kbps
    Upload Mevcut Hızı : 797 kbps
    Download Mevcut Hızı : 8191 kbps
    Upload Noise Margin : 19.5 dB
    Upload Attenuation : 5.8 dB
    Download Noise Margin : 21.3 dB
    DownloadAttenuation : 9.5 dB
    Abone no:1666429

• Alim1461 A kullanıcısına yanıt
    Bayilere iss mi para veriyormuş Allah Allah :) :) :) ya bilmiyorsun bari sallama birader.
  • Siyasiler gibi MECLİSİNİZDE OTURUP KARAR ALİYORSUNUZ
    SONRASİNDA OLUŞAN AKSAKLIKLA YANLIŞLIKLA BAZI MÜŞTERİLERİNİZE ZAM İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME MESAJI GÖNDERDİK DİYORSUNUZ.
    MECLİSTEN GEÇEN YASAYI VETO EDEN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR
    BİZLER CUMHURBAŞKANI DEĞİLİZ BELKİ AMA
    TAAHÜTSÜZ İNTERNETİMİZİ TURKNETTEN DAHA İYİ FİYATTA TAHUTLU YERE TAŞIR
    ** DÖTÜNÜZE TEKMEYİ KOYAR ÇEKER GİDERİZ **
    ADAM OLUN
    MİLLET 12 AY - 24 AY SABİT FİYAT ÖDERKEN
    BİZE KAÇ DEFA ZAM KOYDUNUZ

Türknet e ZAM

• Hsynnml H kullanıcısına yanıt
    Babasının hayrınamı evrakların suretini alıp işlem yapıp çalışıyorlar

• Hsynnml H kullanıcısına yanıt
    Babasının hayrınamı evrakların suretini alıp işlem yapıp çalışıyorlar

• Vodafone fiber olarak yardımcı olunur iyi günler herkese

• uzun zamandır yavaş olan internete bir de zam yaptılar. turk telekom paketleri daha mantıklı şuan. 10 tl fazla veririm vaad ettikleri hıza yakın bir hız alırım tt'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 5 Haziran 2020; 14:16:8 >
  • Turknet Promokod T kullanıcısına yanıt
    Ceza verecekler bu paylasimindan dolayi

• vodafoncu V kullanıcısına yanıt
    Yok ki, turknetin 14 verdigi yerde siz 8 teklif ediyorsunuz. Saha dolabimi degisin 10 sene taahut vereyim.
  • Merak ettiğim şey tüm operatörler 150-160₺ ye bu hızı verirken 10-15₺ zam alıp üzerine sözleşmesiz bir şekilde kullanıp 98₺’ye nasıl kafayı yemiş olduğunuz. Tepkiniz varsa Türknet’e değil doğrudan Cumhurbaşkanlığına iletin ülkenin iletişim ağı üzerindeki vergileri ve sınırlandırmaları kaldırmasını isteyin. Bakın sonra 1 Gbps hızı 75-150₺ye nasıl veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginozturk.net.tr -- 5 Haziran 2020; 14:21:55 >
  • Zam üzücü ancak bakıyorum diğer ISS'lere bu hıza hangi fiyatlar var? aynı ücrete yada aşağı ücrete bir tane alternatif göremiyorum. 75 mbit 85 TL olucak aynı fiyat/hız başka yerde yok, mecburen mevcut aboneler için f/p yerini koruyor.

birde diğer ISS'lerin zam konusu olduğunda turknet kadar popülerliğe çıkmıyor bu forumda oda ayrı bir merak konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 5 Haziran 2020; 14:30:50 >
  • Arkadaşlar millenicom süperonline altyapısı fibere geçmeyi planlıyorum. Sizce doğru bir hareket olur mu?
    Şuan türknet vdsl (vae)' den aldığım hızdan memnunum aslında 75-85MB arasında değerler alıyorum. PS4' de online fps oyun oynuyorum pingim ortalama 50-60ms arası değişiyor. 76 lira ödüyordum şimdi 3 lira indirimle 95 lira ödeyeceğim :)

Bulunduğum sitede SOL fiber altyapısı var millenicom'da bunu kullanacak anladığım kadarıyla. 100MB fiber (ftth-daireye kadar fiber) fiyat olarak 129 lira. Sizce 35 lira daha fazla verip fiber 100MB' e geçmek bana download ve ping de bir avantaj sağlar mı?
  • @TurkNetDestek Konunun ilk mesajlarında söylediğiniz yeni hizmetiniz nedir ? Gelen maillerde ve sms mesajlarında böyle bir detay bulunmuyor ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.