Şimdi Ara

Türknet e ZAM (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapatmayın hocam direk baska iss gecis yapin sonra port kalmaz internetsiz kalırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler atladığınız bir nokta var. Türk telekomla kıyaslıyorsunuz da, Türk Telekomda bugün taahütlü paketler dahi şuanki türknetin zamlı paketiyle aynı veya bi kaç liraz az veya fazla. Ancak atladığınız bir nokta var Türknette taahüt yok. Ayrıca size saçma sapan paketler sunmuyor altyapınızın desteklediği maksimum hızı sunuyor. Türktelekomda sadece 200 küsür lira ki belki daha da zamlanmıştır abonelik bağlantı ücreti var bu ücreti zaten sizden 24 ay taahüt içinde taksit taksit pakete dahil ederek alıyorlar yada bazı paketlerde dahil etmiyorlar 24 ay taahüt dolmadan kapatırsanız tek seferde yansıtıyorlar. Aynı şekilde hat devir nakil dondurma sabit ip gibi ek ücrete tabi işlemlerde Türk Telekoma göre ucuz. Değerlendirmeyi yaparken buna göre yapın. Maliyet artıyor Türktelekom kira bedelini yükseltiyor Türknet ne yapsın taş mı yesin bu adamlar. Olaya objektif bir gözle bakarsanız diğer sağlayıcıları bilemem ama Türk Telekoma Göre kat kat daha iyi Türknet. Yapa Altyapı kullananlar haricindekiler için hız sorunu internet sorunu vs vs bunlar da Türk Telekomun Altyapısından alındığı için Türktelekoma geçince pek bi fark olmaz. O sebeple kızılacak biri varsa en başta kendinize kızın Ülkeye katma değerli üretimde katkınız olmadığı için dolar kuru tavanlarda daha doğrusu TL değer kaybında dolayısıyla bu her alanda kendini hissettiriyor ve hissettirmeye de devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsynnml -- 5 Haziran 2020; 12:17:6 >

• Bir de turkneti acındıranlar yok mu
    Yok kurtarmıyormuş da
    0.66 megabit Upload
    13 megabit download hıza bu para istenir mi
    Utanacak yüz var mı bunlarda
    Gören fiber kullanıyoruz sanar

Bunları hiç denetleyen yok mu
    Serbest piyasa deyip geçiyorlar mı yoksa???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsynnml H kullanıcısına yanıt
    yazdıklarına katılıyorum ben 2 senedir türknet kullanıyorum ve inanılmaz memnunum ne kopma sorunu oluyor ne başka bir sorum süperonlinede daha ayın 4ünde 8mbit olan paketimi 3mbite düşürüyorlardı zaten hiç 8mbitte alamamıştım o ayrı türknette ise 35i gördüğüm zamanlar oldu torrentten saniyede 3.9megabytelara varan hız alıyorum

bu arada

35megabit = 4.37megabyte eşit tir en büyük avantası kopma sorunu olmaması ve tahahütsüz olması millet tahahütle bile bu fiyatları sağlayamıyor
  • Bilen biri yazabilirmi?
    Aynı hatta 2 tane iss kullanabilirmiyim?
    Türkneti 6 ay dondursam bu arada netgalaksiye geçsem olmazsa tekrar türknete dönerim.
    1 hat üzerinden 2 iss kullanılıyormu biliyormusunuz?

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz. Ama 1 hat üzerinden değil, yeni hat tahsis edilir farklı bir fimaya başvurduğunuz zaman.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Yeni hat verilince eve farklı kablomu çekiliyor?
    Yoksa kablolar değişmeden issn mi hallediyor

• copywriter kullanıcısına yanıt
    Bende sizin durumunuzdayım %100 ISS değiştireceğim.
    Hiç düşünmeye gerek bile yok. İki sene içinde 2 kere 22-25 tl civarı zam yiyecek.
    En azından geçtiğiniz ISS 2 yıl taahhüt veriyor.Fiyat sabit.
    Türknet bu politika ile piyasadan silinir. YAPA gibi kendi altyapısında olan kişiler ile mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 5 Haziran 2020; 12:47:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben YAPA altyapidayim ama mutlu degilim cunku adsl ile baglaniyorum hala ustune oyunlarda ping daha fazla, bunlara ek su an baska isp'ye hemen gecemiyorum once bu hatti iptal etmem lazim
  • Netgalaksi ye devam!

• Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    Benide aradılar Akşam 6 da kuruluma gelcekler :)
    Ankastreden daireye 2 telli telefon kablosu gidiyorsa sadece yeni hat çekmeniz gerekir.
    Ankastreden daireye 8 telli CAT kablo gidiyorsa eğer yeni hat çekmenize gerek yok.

DSL bağlantılarda 2 tel yeterli olduğu için bir cat5-cat6 kablo ile daireye 4 adet dsl hat bağlanabilir.
    Daireye çıkan kabloyu öğrenirseniz daha kesin bilgi verebilirim.
  • salih.oral S kullanıcısına yanıt
    Net galaksi iyi güzelde, ip tv falan izlenmiyor, 2 hafta denedim sonra türknete geçiş yaptım.

• bugün sms geldi 75tl lik tarife 88tl oluyor diye. tabii ki hoş bir durum değil ama bu maalesef ülkemizin genel durumu.
    bir öfkeyle girip diğer sağlayıcılara baktım, benim 75mbs tarife hepsinde 100-120TL artı 2 yıl taahhüt.
    al bir de buradan yak, bu memleketi terketme zamanı geldi galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Haziran 2020; 13:2:36 >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam evimde uydu baglantisi yok. Tv yi tv+ tan izliyorum. Ayrica ayrica maç vs icin iptv kullaniyorum. Netflix youtube vs surekli kullaniyoruz. 8 aydır en ufak sorun yaşamadım şuana kadar. Nazar değmesin diyelim.

• salih.oral S kullanıcısına yanıt
    Siz şanslı olmalısınız, konusunda dahi iptvden şikayet eden çok insan var.

Merhaba, aynı telefon hattı üzerinden 2. hizmet verilmemektedir.
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Umarım bu şekilde devam eder.

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi. Bu nedenle kampanya fiyatlarımızda düzenleme yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bugün sms geldi 75tl lik tarife 88tl oluyor diye. tabii ki hoş bir durum değil ama bu maalesef ülkemizin genel durumu.
    bir öfkeyle girip diğer sağlayıcılara baktım, benim 75mbs tarife hepsinde 100-120TL artı 2 yıl taahhüt.
    al bir de buradan yak, bu memleketi terketme zamanı geldi galiba...
    Hocam benim anlamadığım TT'nin port transmisyon ücretlerine vs zam yapacağı aylar önce duyuruldu (ve yapıldı sanırım?) ama kimse TT'nin konusunda kapatıyorum vs. gibi mesajlar atmadı hiç. Taahhüt farkı sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.