Şimdi Ara

Türknet e ZAM (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ilk ay içinde iptal ettirmek lazım kurulum ücretini almamaları için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende buğün sabah iptal dilekçemi gönderdim aşırı derecede hız dalgalanması vardı bıkmıştım artık ama idare ediyordum. Zam gelince dayanılmaz oldu superonline uçuran fiber var aynı fiyat çok daha sabit internet alacağımı düşünüyorum başvurdum umarım hızlı bir şekilde iptal olur türknet.
  • yalın İnternet e başvurduğum da mevcut telefon hattım kapatılacak fakat benim merak ettiğim Turk Telekom a hat kapama ücreti ödeyecek miyiz? Bilgisi olan var mı

• Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Ben abonelik sürecindeydim, eksik evrak nedeniyle geçen hafta bağlatamadım bu hafta zam gelince vazgeçtim, şimdi iptal ettim geçişi. Superonline Fiber altyapım 100mbps destekliyor kutusu kapımın önünde, Uçan Fiber kampanyası bana da cazip geldi ona başvurucam, en azından fiyatı belli yeri belli. Türktelekom altyapısından gına gelmişti, birde bunu deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir karar vermissiniz. Uçan Fiber kampanyası gayet güzel kampanya, altyapılarının ayrı olması çok büyük avantaj ve müşteri hizmetleri var. Türknet müşteri hizmetleri dalga geçiyor sürekli aklımızla oynar oldu. Varsın taahhüt verelim sabit belli birşey olsun. Adamlar taahhüt yok diye geçtik zam yapıyorlar, hız düşürüyorlar , arıza kaydı açtığıma pişman oluyorum kendimi suçlu hissediyorum.
  • Sms geldi

Degerli TurkNet'li, hizmetinizin fiyati 1 Temmuz'dan itibaren 88 TL olacak. Isterseniz yalin bir pakete gecip sadece internet hizmeti alarak 88 TL yerine 85 TL odeyebilirsiniz. Eger telefon hizmeti istemiyorsaniz bu linktenhttps://turk.net/online-islemler/ yalin internete gecis talebinizi iletebilirsiniz. Bize talebinizi iletmezseniz telefonunuzu kullanmaya devam etmek istediginizi dusunecegiz, faturaniz 85 TL internet + 3 TL telefon hizmeti olarak toplam 88 TL olacak. B001

• aliksan kullanıcısına yanıt
    Vergiler ile onuda kullandırmazlar merak etme.
  • Firmalar artan maliyetler yüzünden böyle zamlar yapmak zorunda, sonuçta ticari bir işletme.
  • bana bugün tekrar mesaj geldi 85lira olacak diye 76.99du fiyatı her ne olursa olsun bence yinede uygun çünkü tahahüt yok bağlayıcılık yok başka şebekeye 2-3yıl bağlı kalmaktansa tahahütsüz olması çok önemli
  • Türknet e ZAM
    bana gelen mesaj bu dün geldi 85 lira benimki 76.99₺idi zaten

35mbitlik hizmet alıyorum ve süper online faciasından beri inanılmaz rahatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 5 Haziran 2020; 11:47:23 >
  • Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    Valla adamla tak diye randevuyu verdi, yarın gelip ayarlayacaklar. Turknet'e 17.05.2020 de başvurdum, bugün 05.06.2020. Neredeyse 20 günde evrak işlerini bile doğru düzgün beceremediler. Vardır bi hayır diyelim.
  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yapma ayrılmak istediğinde nasıl zorluk çıkarttıklarını göreceksin inşallah ayrılmak zorunda kalmazsın ama imkansız gibi
  • Drahmizm kullanıcısına yanıt
    Daha önce müşteri hizmetlerine sormuştum tabi bilgisiz oldukları için sözleşmede yazan şekilde hizmet veriyoruz dediler.
  • @TurkNetDestek Konunun ilk mesajlarında söylediğiniz yeni hizmetiniz nedir ? Gelen maillerde ve sms mesajlarında böyle bir detay bulunmuyor ?
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    torrentleri 3.4-3.7 ile indirebiliyorum paketim 35/3(6)

• Turknet elveda...

• kötü olmuş zam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 5 Haziran 2020; 11:58:22 >
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, şuan kullandığım Türk Telekom'dan kötü olamaz. Yaklaşık 1.5 aydır internetim 3-4mbps anca alıyor. Normalde 16mbps pakedimi 14-15mbps olarak kullanıyordum. Arızamı bile yapmadılar, yaptık diyip geçiştiriyorlar. Bina içinde Superonline Fiber hat kutusu var 1 kat altımda. 25mbps'yi de net verir herhalde artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercio7 -- 5 Haziran 2020; 12:8:21 >
  • Bu kadar zam illallah ettirdi , eskiden diğer operatörlerden uygundu ancak şu anda bir mantığı kalmadı bende iss firmamı değiştiriyorum

• Telefon parasını 3 lira diye ayırmaları iyi olmadı
    Yarın 15 20 lira yaptık diye ayrı ayrı internete telefona zam yapıp combo yapma niyetindeler zannımca

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.