Şimdi Ara

Türknet e ZAM (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bari altyapı yatırımı yapın da kendi hatlarınızı genişletin...
  • türknetin mutlaka istatisikleri vardır gördüğü. Geçenlerde BTK rapor yayınlamıştı. Ülkenin bir çoğu adsl hizmeti alıyor ve 24 mbit altında.

Türknetin toplam müşterilerinin yüzde kaçı 24mbit üstü? Yani mantıken benim müşterilerimin %70-80'i bu hızların üstünde olmalı ki altında hizmet alanlar gitsede takmıyım. Ama müşterilerimin %70'i 24mbit ve altında ise zaten leş bir internet alıyor başka iss firmasına geçiş yaparlar. Benimde güya 16mbit hattım var. 12mbit geliyor diyorlar. Gerçekte ise 7-8mbit alıyorum. Nasıl olsa tüm firmalardan bu hızı alabilirim. Niye çok ücret ödeyeyim? He bende alsam 50-60mbit tabiki ozaman türknet vs tercih edebilirim.
  • Geçen hafta 75 mpbs geçmiştim 10 TL farkla bu zam haberiyle birlikte 20 lira extraya çıkmış oldum.
    Bunun üzerine diğer iss bir bakayim dedim en yakın milenicom 99 TL diyordu Türk Telekom zaten yine uçuk fiyatlardaydi.

Bence Türknetin buradaki en büyük hatası 16 mpbs alan adamla 75 mpbs alan arasında aynı parayı istemesi şahsen ben 16 mpbs hız alıp 88 lira verceksem bir dusunurdum.

Bu zam sonrası
    50 mpbs ve üstü alanlar için hala en iyi seçeneğin turknet oldugunu dusunuyorum
    Ozellike 35 mpbs altı alan kullanıcılar için ayrı bir fiyat politikasına gitmeleri gerektiğini düşünüyorum.
    Yaklaşık 8 aydır turknet kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamamıştım ah be ne güzel mutluyduk üzdün bizi.
    Bu arada bana göre açık ara en iyi iss Türksat kablodur altyapinizda Türksat kablo varsa önceliği ona vermenizi tavsiye ederim.yaklasik 1.5 yıl kullandim taşınınca mecbur iptal ettim.
    Türksat kabloda 100 mpbs paketim vardı hız testlerinde 99 goruyordu bir kere Ping sorunu yaşadım gece mesaj yazdım sabah Türksat kablo görevlileri zili çaldı mesajıma istinaden tesisatı kontrol etmeye gelmişlerdi çok şaşırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynsrkyaa -- 4 Haziran 2020; 22:49:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• morttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt M kullanıcısına yanıt
    Volkan kırık kardeşimizin yan charısın galiba :)
  • Turknet pişmanlıkdır..

Şimdi ben ttnete geri döndüm iyi kötü kurtuldum amma bizim çoğlumuz var çoçuğumuz var çoluğumuz var yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaC5

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/selfy-evde-internet-kampanyasi.aspx

Alıntıları Göster
    Sadece 25 yaş altı malesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Volkan kardeşim ben basitim basit olmaya da sen niye takıntılı şekilde firmayı savunuyosun babanın malı mı? Burada insanlar zamdan dert yanıyor zam iyidir güzellemesini az ötede yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metiletilfenol -- 4 Haziran 2020; 23:4:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Hem arkadaşın attığı var hemde şu. 200 diğer servisten geliş ilk ay fatura bedavayı düşünce 93.5 geliyor.

Edit: Ekstraları ne işe yarar hiç bilgim yok. Onlardanda işe yarayan olursa 93.5 en azından garantiye alırız 2 sene
    Ah be :)
    Hala turk telekomda olduğum için bu da beni kapsamıyor. Üzüldüm şimdi ^^
    Başka alternatiflere bakacam bakalım. Turknete geçmeyi düşünüyordum. Ama zam yaptığı için geçmeyecem

• Bu adamlarda müşteri hizmetleri sıfır. Bir sorun olduğunda saatler sonra haberleri oluyor. Piyasadaki en pahalı özgür interneti sağlamalarına rağmen birde sürekli zam yapıyorlar. Girmeden önce zam konusunda birkaç ay önceden söylüyoruz demelerine rağmen 1 ay öncesinden söylüyorlar sadece. BB TURKNET. Senin gibi yalancı bir firmayla işim olmaz artık. Aklı olan şu adamlarda bir dakika bile durmaz. Eğer Sesli M.H Getireceksen devam edelim ama bu şartlar altında aklı olan insan devam etmez.
  • Ev telefonu lazım olmasa bende başka sağlayıcı ya geçerdim. 1000 dk yakın yazın görüşme oluyor. Turktelekomun 500 dk 60TL.

• Zam olayını desteklemiyoruz ama dolar elektrik maaş gibi her kaleme zam gelirken bu adamlar ne yapsın. 95 TL altına 100 mbit tahhütsuz veren varsa geçelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miga kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum, yazık

• Turknet maili de gelmiş durumda su an itibariyle. Fiyatlarımızı artıracağız derken yanında birşey sunacakmış gibi bir açıklama vardı ama böyle birşey bu mailden göremedik.
    Her firma gibi turknet te tabii olarak her yıl zam yapıyor. Bu sene öncülük turknet ten geldi.sebebi ne kadar mailde yüzde 15 artış olması söylensede asil sebep belli kullanımlarda türk telekom â ödedikleri ezra fiyat ve artan %50 veri kullanım artışı.
    Ben turknet olsam 1 ay daha beklerdim. Normalleşme süreci ile birlikte kullanım eskiye döndüğünde kimse çıkıp 5 tl daha indiriyoruz fiyatı demeyecek tabiki.
    Belki beklenilse daha uygun bir zam yapılabilirdi diye düşünmeden edemiyor insan.
    Diğer iss ler en azından bu zam için daha uygun bir zaman seçeceklerdir ama gene de yapılacağı muhtemel.
    Ha yapmazsalar bu seneyi pas geçerseler turknet müşteri kaybedecektir.

Artık su tek paket tek fiyat saçmalığına da bir son vermek gerek diye düşünüyorum. Hızla orantılı bir fiyat portföyü olmalı. 100 mbit alan adamla 5 alan bir değil. Veri kullanımı da bir değil. Burada ikiside sınırsız demek 5 lik adamın yapamayacafini yüzlük adam yapabilsin ikiside aynı parayı versin mantığıdır. Buda abest.

• 3 yıldır Türknet kullanıyorum ve bu süre içinde TürkNet'e 8 yeni abonelik getirdim. Ancak bu zamcıkla beraber ben ve diğer 8 abonelik biraz arada kaldık.

Öncelikle türknet kullanıcıları yapılan oyunun farkına varsın.

Biz önceden internet için 65 lira ödüyorduk, bu şimdi 85 lira oluyor. Telefon için 10 lira ödüyorduk, şimdi 3 lira oluyor.
    Ortada bariz ali cengiz oyunu var. Tek amaçları sabit hat kullanımını düşürmek iken arada internet zamcığını da geçiriyorlar.
    Kalkıp dürüstçe "ya arkadaş sabit hat masrafı çok oluyor, illa kullanacaksanız atın bi' 20 lira ya da telefonu kapatalım" deseler. Eyvallah derim. Ancak böyle üç kağıt peşinde oldukları için şu an düşüncem şu şekilde;

TT altyapısında TürkNet'e 35Mbps vdsl için 85tl ödemek ile,
    sol altyapısındaki Millenicom'a 50mbps fiber için 90tl ödemek arasındayım.
    Gerçi ortada pek düşünecek bir şey yok gibi,
    %42 daha hızlı internet için %6 daha fazla ödeyeceğim.

Türknet e ZAM

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    hee. hiç duymadınmı adımı? volkan charles çelebiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 23:9:0 >
  • Daha dün birini kayıt ettim. Hem uygun hem hızlı diye yapılır mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak20007878

siz galiba türknet alt yapısındasınız. Ben VAE de bu hızlara 86 TL veriyorum yanlış anlamadıysam şimdi bu fiyat 95+telefon olacak.
    Yaklaşık 3 senelik aboneyim ben. Ben üye olurken alabileceğin max hızı veriyorlardı o nedenle şuan 76 TL ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Hocam 88 mi 98 mi?
    2 farklı fiyat var.Ben 3 senelik aboneyim ve 75mbps hıza 76 tl ödüyorum.
  • bdivrik B kullanıcısına yanıt
    Ona ayrı takıldım küfür eder gibi. Ayıptır.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.