Şimdi Ara

Türknet e ZAM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    türknetin yavaş paketlerde en ucuz olma iddiası olmadı. toplam maliyetler ve cuzi kar payı toplanıp müşteri sayısına bölünür. çıkan sonuç budur. 10 lira ve 3 lira meselesi DSL port ücretleri ve numara tahsis bedelleriyle ilgili bir mesele olup bireysel tarife fiyatlandırma politikasında abonenin kullanım miktarı ve tarife hızı dikkate alınmıyor, bir genel ortalama üzerinden genel fiyatlandırma yapılıyor.

beğenen kullanır, beğenmeyen söylenir :) her operatörün müşteri tabanı ve müşteri profili farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 20:34:49 >
  • vaider V kullanıcısına yanıt
    Netgalaksi'yi Kullanan tanıdığım yok. Ben Turknet'e 2014'te abone olduğumda da tonla olumsuz yorum, yüksek fatura şikayeti vardı. Ama 6 yıllık süreçte hiçbir sıkıntı yaşamadım Turknet'ten. Netgalaksi'de şansımı deneyeceğim ay sonunda.
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    35 mb kullanıyorum. Turk telekomda karşılığı 93.5 tl. İki yıl taahhütlü. Turknet her sene zam geliyor en azından 2 sene kafam rahat olur. Turknetin mutlaka mantıklı bi açıklama indirim birşey yapması lazım. Yoksa arayışlardayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turknetin varsayımı 16 megabit müşteriside, 100 megabit müşteriside, internet paylaşımı (resell) yapmadığı sürece hemen hemen aynı içerikleri indirir, yakın bir kullanımı yapar, sunulan hızın yüksekliği kullanım miktarının ölçütü değil, hiçbir zaman alınan yüksek performanstan ücret istenmiyor. türk telekom adına tahsil edilen fark ücretleri, tarife farkından çok mecburiyet farkı!

turkneti havuz veya spor salonu olarak düşünebilirsiniz. aylık üyelik 88 lira, havuzun kurulum, bakım işletme masraflarını karşılayan tutar. tabiki kâr etmeside gerekiyor. terlik 10 lira, havlu 3 lira.

ben 1 ay değil 15 gün gireceğim 44 lira vereyim? hergün gelen 176 lira versin? bütün gün kalan havuza ortak olup hisse senedi satın alsın. benimle aynı ücreti ödemesin! bunlar çelebiler ailesinde karşılık bulmayan şeyler. Cem beyin düşündüğü vizyonda karşılığı yok. iyi forumlar

ama kullanıcılar dediki ben yüksek hız istemiyorum, port ücreti maliyetin düşer, ödemediğin şeyi benden alma. hay hay dediler port ücretini düşelim... telefon istemiyorum, hay hay dediler numara ücretini düşelim. ama şimdi demeye kalkarsan 8-16 megabit ucuz olsun, adam derki bi dakka 8 megabitle 2 TB, 16 megabitle 4-5 TBayt indiren müşterim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 20:26:58 >

• Ucuz olma gibi iddiası olmadı mı ? Adamlar ucuza hizmet vermek için mağaza açmıyor , müşteri hizmetleri yok nerdeyse . 3 yıla yakındır Türknet kullanıyorum . Belli bir yere kadar fiyat artışlarına normal dedim ama 1 sene içerisinde bu kaçıncı zam ? Eğer Türk Telekom veya Superonline gibi devler ile aynı fiyattan satacaksa Türknet kullanmanın ne anlamı var ? Bu tıpkı BMW ve Mercedes ile aynı fiyata Fiat'a binmek gibi bir şey .
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    binme kardeşim. 1.5 liraya karpuz satanda var. 5 liraya satanda. 5 liraya satanı taşlayacakmıyız şimdi?

cem bey dijital deneyim istedi. firma halka açık değil, aile karar aldı bu politikayı benimsediler. çok umursuyorsan BTK'ya şikayet et, call center vermiyor de...

mevzuatta olduğu halde soruşturma açamıyorlar. bir yerleri yetmedi cem beye soruşturma açmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 20:32:55 >
  • Turknetten gelen mail. Gözlerim yaşardı.

Türknet e ZAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Turknet yerine gecilecek iss araniyor tavsiyesi olan var mi?
    Netspeed

• Teorinize göre 1 Mbit hız alanla 100 Mbit hız alanın, servis sağlayacıya maliyeti aynı. Hayretler içerisindeyim. Altı şeritli otobanla tek şeritli köy yolunu bize aynıymış anlatmanız takdire şayan. Olay şu: Turknet ADSL abonelerini gözden çıkarmıştır. VDS/Fiber aboneleri ile çarkın döneceğini hesaplamıştır. Bu saatten sonra ADSL'ye gelen zammı geri çekeceklerini hiç düşünmedim. Ama millet TT ve Superonline'dan başka İSS bilmezken Turknet'in yanında biz vardık. Kazan-kazan ilişkisiydi belki ama biz vardık. Referans sistemi çıkmadan önce çevremdekilere Turknet önerdiğimde "O ne ya!" derlerdi. İnsanlar dükkana girip abone olunabileceğini düşünüyordu bir tek. Ama bizler tek tek çevremizdekileri de alternatif operatör olan Turknet'e yönlendirdik. Ama buraya kadarmış. Serbest piyasa. ADSL aboneleri de kendine yeni servis sağlayıcıları bulacaktır.

İstisna her yerde vardır. Bir istisna da ben örnek vereyim. Ben 16 Mbit müşterisi olarak ortalama 50-60 GB kullanıyorum. Altı yıl içinde 100 GB hiç görmedim.

• Yanlış düşünüyorsun ucuz politika ile yola çıkılmadıysa ben delimiyim türk telekomdan çıkıcam ve aynı altyapıyı kullanan netspeed,turknet ve milenicom gibi fimalara geçicem mantıklı mı sizce? Aynı altyapıyı vericek ve türk telekomdan kat ve kat iyi bir hizmet vermesini beklemeyin,kendi altyapısı olduğu "yapa" olan yerlere sözüm yok oda kısıtlı alanlarda yani.Herkesin tercih sebebi daha ucuz olmasıdır başka bişey değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

35 mb kullanıyorum. Turk telekomda karşılığı 93.5 tl. İki yıl taahhütlü. Turknet her sene zam geliyor en azından 2 sene kafam rahat olur. Turknetin mutlaka mantıklı bi açıklama indirim birşey yapması lazım. Yoksa arayışlardayım.
    93.5 liraya 35 mbps linkini atar mısın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mbps hız kullanıyorum Turktelekom da Türknet'e geçicektim ama şuan 65 lira ödüyorum. Açıkçası hızlı ve ucuz İnternet hayal oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

93.5 liraya 35 mbps linkini atar mısın ?

Alıntıları Göster
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Selfy Evde İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/selfy-evde-internet-kampanyasi.aspx

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    evet, adam 6 şeritli otoban yapmış. otomobil, motosiklet, ağır vasıta aynı fiyat. ilk çıkış, son durakta aynı fiyat. beğenmeyende devletin sokaklarını dolaşsın demiş! aile şirketi bu aslanım, istediğini yapar! beğenmiyorsan halka açık BTK/Banka iştiraki Türk Telekoma geç. birazda onlar yolsun.. pazarpayı kaybediyorlar sonuçta. yazıkk :)

sen diyorsunki ben ilk çıkıştan çıkıyorum ücret düşük olsun, öbürü diyorki benimki motosiklet kamyondan fazla alsın. cem bey diyorki ben yolu yapmışam asfaltını dökmüşem, bana otobüs treyler bisiklet sökmezzz! bu yol hepimizin ödeyicik fix ücreti :)))

bu fazla download yapanların ayıbı. onlarla konuşun. kulaklarını çekin. 100 mbps müşterileri 30 TBayt indirmeye başlarsa, cem bey 30 lirada zam yapacak. bunlara alışın. özgür iletişim geldiği gün bunları anlatıp izah etti. türknet ailesi bu felsefede devam edecek ikinci bir emre kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 20:45:25 >

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

aynı altyapı, farklı üstyapı ;)

ne düşüneceğimize izin ver de biz karar verelim aslanım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 20:48:21 >

• Arkadaşlar netgalaksi nasıl kullanan var mı ? 35Mbps pakete 60 tl, 50Mbps pakete 70tl fiyat yazmışlar çok uygun görünüyor.
  • daha ilk fatura gelmeden zam geldi bu nasıl iş
  • Millenicom ile ilgili de çokça şikayet var. Şans verip riske girmeye değer mi bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üslubunu düzeltirsen daha iyi olur aslanım felan arkadaşın yok karsında dostum konusma üslubunu ögren daha sonraları forum gibi yerlere açılabilirsin topluluk alanlarına girmek için erken davranmışsın bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 4 Haziran 2020; 22:6:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.