Şimdi Ara

Türknet e ZAM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürekli stabil hız almaman vdsl ile ilgili malesef bu altyapının sorunu. Millenicom'a ne dersin luffy kardeş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet e ZAM

Elveda Türk net. Kötü hizmet müşteri temsilcisine ulaşma zorluğu, kopup duran ve yüksek ping veren internet sağlayıcısı elveda 🖐️🖐️

• Türknet e ZAM

Türk Telekom'da olsam bu hıza kaç para öderim ?
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    siz karşılaştırın. ucuz mikrotik router kullanan, kendi yurtdışı devresi olmayan şirketleri gerçek ISP olarak görmüyorum.

türk telekomun reselleri sadece. mobilde BİMCELL neyse, sabitte netspeed Odur. madem çok hızlı neden 75megabit tarifeyi kaldırmış, bir sorun isterseniz.

EL CEVAP of NETSPEED; operatörler şöyle böyle, rekabet ortamı şöyle böyle, altyapılar şöyle böyle, bizde de tarifeler böyle.

kısacası netspeed'in routeri 35 megabit üstünü kaldırmıyor. ve/veya sattıkları fiyat kurtarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 20:7:54 >
  • Türknet e ZAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİMCELL kırmızı çizgimizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak20007878 -- 4 Haziran 2020; 20:31:8 >
  • 16 Mbit abonesi olduğum için zam sebebiyle mecburen servis sağlayıcı değiştireceğim. Yani artık Turknet müşterisi sayılmam. Ama ısrarla şunu sormaya devam edeceğim:

Taahhüt isteyen firmalar 24 ay zamsız hizmet sunabilirken taahhüt istemeyen Turknet neden yılda bir zam yapıyor?
  • İlk abone olduğum zamanla aralarında dağlar kadar fark var. Hizmet düştü fiyat arttı. Ben adamlara diyorum siz milletin uploadını arttırdınız o yüzden benim uploadımda sorun yaşanıyor hattımın desteklediği maksimum hız azaldı adamın önerisi hızı düşürelim??? İyide milletin hızını yükseltmek için benim hızımı neden düşüreceksin şaka mısın?

• Turknet yerine gecilecek iss araniyor tavsiyesi olan var mi?

• ben türknette 76 mbit kullanıyorum ne yapsam acaba beyler
  • 16 Mbit'in 88 TL olmasını nasıl haklı çıkarıyor? Küçük İSS firmaları 16 Mbit'lik paketleri 40-50 TL arasında sunabilirken Turknet'in 88 TL istemesini nasıl izah edebiliriz?

Herkes 75 Mbit ve üzeri hız almıyor.
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    16 Mbit abonesi olarak ben ve bir arkadaşım Netgalaksi'ye geçeceğiz.
  • Eksik evrak verilmesinden dolayı(Evde telefonum var dememe rağmen yalın internet formları gönderilmiş) bağlanmadı 1 haftadır bekliyordum. Şimdi yarın tekrar evrak göndermek yerine bir Millenicom ile konuşacağım, Türktelekom Altyapım 70mbps , Turkcell fiber altyapım 100mbps destekliyor görünüyor Millenicom'da. Fiber kutusu apartmanımın önünde. Altyapı seçebiliyorsak Turkcell Superonline altyapısı ile Millenicom pakedine geçicem.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    bugün 100 gigabitin maliyeti 250 bin liradan fazla. port ücreti 20 lira, fatura basım ve SMS ücretleri, personel maaşları, POP kurma ve işletim maaliyetleri v.s.

sen hesapla 16 mbit'in turknet'e gerçek maliyeti ne kadar olabilir. bu bir. ikincisi 100 megabitle 200-300 GB download yapan varken 16 megabitle 1-5 TB arası download yapan çok var. insan ya açlıktan ya da açgözlülükten saldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 4 Haziran 2020; 20:10:18 >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Hocam netgalaksi baya uygun ama pek guzel yorum goremedim. Kullanan var mı çevrenizde? Suan oris telekom ile netgalaksi arasındayım.

• Evet bak ne güzel kendin söylüyorsun, O kadar dandik olan bir firmanın bile gerisinde Türknet. Size iyi akşamlar.

• Bir kablo değiştittiremedim Turknet'e. Üstelik kablonun değişmesi gerektiğini söyleyen de Türk Telekom saha ekibiydi. Hızımı uzaktan tam görünce problem yok diyorlar ancak binlerce CRC hatası almaya devam ediyorum. Turknet OİM'e koymuşlar robotları müşteri hizmetleri diye yutturuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    yoo, çok ilerisinde..
    Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/9408288178

sizede iyi akşamlar

• Miga kullanıcısına yanıt
    0.60MBPS daha ne kadar akk eklenebilir bu çöp hıza, yalan
  • Türknet gittikçe f/p gücünü kaybediyor . İnsanlar seni uygun fiyatta taahhütsüz hizmetten dolayı seçti . Sen şimdi kalkıp paso zamlarsan millet gider 24 ay zinciri vurur bir ISS ye ama en azından fiyat sabit der . Geri adım atmalılar en yakın zamanda.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.