Şimdi Ara

Türknet e ZAM (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap vermeyim dedim ama turkneti fabrika gibi düşünenler artmış. turknet amerika ve avrupadan toptan internet erişimi alıyor dövizle. araştırırsanız öğrenirsiniz.
  • Öff yine mi zam... yalın internet için internetten talep oluşturan oldu mu, internet erişiminde sorun oluyor mu bunlar telefonu kapatırken?
  • burak20007878 kullanıcısına yanıt
    1. derece yakını olarak beklemeden indirimden faydalanabilirsiniz diye biliyorum. online işlemlerden engelli evrağı göndermeniz değerlendirmeleri için yeterli olacaktır.
  • Haziran sonu kapatıyorum. Bu nedir ya tek seferde 13 lira zam. 76yı kabullendik ama buna tamam diyemem.
    Türk telekoma geçiş yapacağım. Tahahhüt olacak aynı parayı vericem belki ama olsun en azından tahahüt sonuna kadar aynı parayı ödeyeceğimi bilirim. Türknet gibi zırt pırt zamla keyfim, kaçmaz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Türknet kullananların, bu zam karşısında birlik olup, toplu hareket edip Türknet'ten ayrılmaları lazım.
    Tek tek yakarışla olmaz bu iş.
    Bıçak gibi toplu iptaller gelecek ki, firma n'oluyor diyecek.
    Hatta foruma özel kod vermeliler.
    Birlikten kuvvet doğar lafı böyle anlam kazanır.
    Forumda kaç aboneleri var? kaçınız çevrenizdeki insanları abone yaptınız.
    Kendinizi kullandırmayın.
    VURUN, SES GELSİN.

EDİT: Forumda 75+ hız alanların, düşük hız alanlara birşey diyemem ama benim yapacak bir şeyim yok devam edeceğim demesi...
    Türkiye'nin durumunu ortaya koyuyor.

Vergi geliyor. Zenginde para(hız) olduğu için pek etkilenmiyor, ses çıkarmıyor. Fakirin parası(hızı) olmadığı için daha çok etkileniyor, ses çıkarıyor.
    Ama fakir, fakir olduğu ve zenginin desteğini alamadığı için sürünmeye devam ediyor.
    Halbuki, birlik olsalar sistemi değiştirme şansları olabilir.
    Türknet e ZAM
    88 tlye bu hızı veren var ise,kapatıp geçelim.

• turknette yılda bir, ve her yıl zam yapılır. çünkü enflasyon ve döviz kuru, maliyetleri arttırıyor.

diğer operatörlerin bazıları senede bir bazıları 2 yılda bir kere yapar.
    ancak dikkat ederseniz artık 2 yıl taahhütlü paketler satan operatörlerde 2. yıl fiyatlarına peşinen zam ekliyorlar zarar etmemek için.

skurmus daha ucuzunu buluyorsanız gitme diyemem dedi röportajlarında. yani sizleri tutan yok hattınızı ücretsiz taşıyabilirsiniz :))

enflasyon kaynaklı operasyonel giderlerin artışı + kurulan yeni POP'ların yatırım maliyetlerinin olması + döviz kuru kaynaklı yurtdışı toptan internet maliyetlerindeki artış turk.net'i haklı çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

cevap vermeyim dedim ama turkneti fabrika gibi düşünenler artmış. turknet amerika ve avrupadan toptan internet erişimi alıyor dövizle. araştırırsanız öğrenirsiniz.
    Türktelekom'un altyapıyı kullanmıyor mu hocam Türknet?
  • Arkadaşlar 3-4 senedir türknet kullanıyorum bu saçma zamdan sonra çıkacağım. Fiber altyapısı olmayan biri için(max 13-14mbit alıyorum senelerdir) netspeed mi millenicom mu yoksa başka bir alternatif mi önerirsiniz? Max 70-75 tl civarı ödemek istiyorum. Daha azı olursa iyi olur. Bir de türknette yaşadığım oyunlarda bir anda pingin 70ten 1000lere çıkması durumu olmayan bir iss olursa iyi olur.
  • arkadaşlar, türknet toptan internet çıkışını, Turk Telekom + Telecom Italia Sparkle + CogentCo kullanarak satın alıyor. Bu da turkcell superonline kalitesinde bir internet çıkışına sahip olmalarını sağlıyor.

İnanın kullanım miktarlarımız artmasaydı zam yapmazlardı. Ancak kullanım arttıkça
    1-) toptan internet çıkışı (IP transit) kapasiteleri arttırılıyor.
    2-) backbone IP router (omurga trafik yönlendirici cihazlar) yükseltiliyor.
    3-) Şehirlerarası ve ülkelerarası noktadan noktaya arabağlantı devrelerinin kapasitelerinin de ayrıca yükseltilmesi gerekiyorki,
    içinden satın aldıkları toptan internet erişimi trafiği akarken sıkışma olmasın, pingler yükselmesin

Şu anda 3 tane "IP transit" (Toptan internet erişimi) sağlayıcısına ek olarak 3 tane'de peering sağlayıcısı çıkışları var. Cem bey bu sayıların arttırılıp hizmetin daha da iyileştirileceğini söyledi. Yani yurtiçinde ve yurtdışında yeni POP'lar ve sağlayıcılar da geliyor

• Ben şuan 50 mbps e kadar paketi alabiliyorum en fazla ve 85.99 sanırım 98 tl olacak o da ve bu şekilde milenicomdan 100 mbps turkcell altyapısından 100 tl ye alabiliyorum sanırım ona geçerim.Hem fiber daha stabil ve daha az ping sunuyor.
  • smalhero kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle millenicom hocam ping konusunda çok iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turktelekoma geçiş vakti geldi, en azından daha düşük ping ile oyun oynarız.

• Geçmeyi düşündüğünüz TT ve diğer altyapı sahibi firmalara sövün. Altyapıya az kira ödemiyor adamlar.

• Vodafone vdsl nasıldır? Tv dahil 94 tl

• Hocam yurtdışı çıkışı en problemli firmayı nasıl superonline ile kıyaslıyorsunuz. Ben 3 firma ile çalıştım en kötü yurtdışı çıkışlarına sahip firma Türknet. Almanya ya 45-47 ile ping atıyorumdum netspeed ile turknette 49-51 arası oda düzgün çalışırsa.

• TÜRK NET FİYATLARİ GAYET NORMAL 35 MB HİZ ALİYONUZ 88 TL DİGERLERİNDE 35 MB PAKET COK PAHA GERCEKTEN FİYATİ UYGUN BURDA TURK NETİ SAVUNMUYORUM OGLE DEDİGİNİZ GİBİ İŞLER YÜRÜMÜYO HERSEY YURT DİSİNDAN DOLAR UZERİNDEN ALİNİYO 100 MB HİZ 98 TL BU HİZLARİNİ ALAN HİC SES CİKARMASİN GÜZELCE TÜRK NET KULLANSİN İNTERNET AGAC KAVUGUNDAN CİKMİYO EMEK İŞ GÜCÜ LAZİM HERKESE SELAM
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Hocam siz o arkadaşı çokta şey yapmayın bişey biliyormuş gibi sürekli sallamayı seven bir arkadaş. Packet loss konusunda da herkesi saçma sapan yanlış yönlendirmeleriyle kafamıza kazıdık arkadaşı.
  • Aynı hizmeti netgalaxi'den 60 TL'ye alabiliyorken,bende keriz gibi turknete 88 Tl vermem, geçiş işlemlerine başlıyorum.

• GECMEK İSTERSEN BU KOD KULLAN 3D6FAD75 HEM SANA HEM BANA 1 AY ÜCRETSİZ KULLAN
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.