Şimdi Ara

Türknet e ZAM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TürkTelekom sadece alt yapıyı yapıyor. TürkTelekom kullanmak zorunlu değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam download çok yapmadığım için bana yetiyor zaten. Evde 1 bilgisayar, 1 smart tv, 5'te telefon var şu ana kadar ne ping konusunda ne de hız konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. 24 mbps gayet yeterli bir hız günümüz şartlarında download yapmadıkça. Çok avantajlı olduğunu düşünüyorum bu tarifenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 4 Haziran 2020; 16:31:52 >
  • Fiyat gerçekten güzel daha önce Superonline kullanmıştım uzun süre ve memnundum. Bu fiyat sitede gözükmüyor arayıp pazarlık mı yapmamız lazım ?
  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom hizmet kalitesi TürkNet ile aynı. Bölgesel farklılıklar olabilir fakat o fiyatlardaki paketlerinin hizmetleri aynı TTelekom gittikçe aşağıya iniyor hiç yükselme yok.
  • 24 mps kesinlikle 2020 de kabul edilebilir değil yurt dışında buna gülerler. Ama senin suçun değil malesef sorun ülkede.

• 2011 yılından beri üyeyiz türknet'e ilk zamanlar 8 mbps download 4 gb kotaydı, şimdi 70 mbps download 25 mbps upload var. Zam eski müşterileri etkilemez diye umuyorum.

• yakup7 Y kullanıcısına yanıt
    Malesef dizide etkilicek.

• Quaresma_o3 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlaşılmasın millenicom üzerinden anlaştım. Ha şöyle bir şey zaten altyapı ve hız türkcellin. Kurulumu türkcell yapıyor. Bir sorun olunca türkcell ekipleri geliyor. Sadece müşteri hizmetleri farklı. Onun dışında hiçbir sıkıntım yok şu güne kadar çok şükür.

• Hocam kesinlikle haklısınız. Kalkıpta bir internete sırf 100 110 tl vermek acayip içine oturuyor insanın.Mecbursun yani. Şu şartlarda 24 mbps alıp 75 tl üzerinden taahhüt yapıp önümüzdeki 2 yılı garantiye almak rahatlatıyor insanı. Şu an türkcell 25 mbps hızını 90-100 bandında satıyor.Bi de türkcell yani 2 yıl içinde mutlaka zam gelecek olacak sana 110 120 tl 24 mbps fiyatı. En mantıklı seçenek bu gibi geldi ölçüp tartınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 4 Haziran 2020; 16:30:23 >
  • Millenicom çok düzenbazlık yapmış forumda konuları mevcut o yüzden güvenip taahhüt vermek de ayrı olay. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ekmek yemek su içmek gibi sıradan bir durum bile sayfalarca tartışılıyor fiyatlar almış baını gidiyor. Kanunsuzluk pahalılık her şey bizim ülkemizde gelecek bu günden kötü.. Her geçen gün daha da umutsuzluğa kapılmamak elde değil, insan gerçekten üzülüyor.
    Her yere bakarsan İnternet alamazsın. Bütün frimaların şikayeti bol malesef türkiyede.

• Herkese fiyat artışıyla birlikte iyileştirme yapılacak diyerek ümit veriyorlar. Kaçmasınlar, bir kere alalım zamlı faturayı sonra ne yaparlarsa yapsınlar kafası bu. Olmayan alt yapıya yeni alt yapı mı yapacaklar? Kablo mu döşeyecekler? Yapacakları tek şey sanallaştırma, bu da ortaya çıkmış. Alt yapısı olmayan ADSL kullanıcıları için hiç bir şey ifade etmiyor.

Artık ya ADSL için ayrı fiyatlandırma yapacaksınız ya da müşteri kaybını göze alacaksınız. Şuan müşteri kaybını göze almış durumdalar. Arkadaşını davet et kodlarıyla bir çok müşteri topladılar, belirli bir riski bu yüzden göze alabiliyorlar.

Seneye yine fiyat arttıracaklar, gelenek haline geldi. VDSL ve Fiber müşterileri memnun olduğu sürece de ADSL kullanıcıları kimsenin umrunda değil, müşteri yorumlarından da bunu görebiliyoruz. Adamın cebinden 10 lira fazla çıkacak, çıksın banane kafasında. Yarın 10 lira, 20 lira olacak o zaman da bu kadar rahat konuşabilecekler mi göreceğiz.

Hocam kesinlikle haklısınız. Zorluk çıkartan düzenbazlık yapan birtek millenicom değil. Her türlü sürpriz veya düzenbazlığı her iss'de yaşayabilirsiniz bunun yaşanmayacağının bir garantisi yok. Üstte hocamın dediği gibi her markaya tonla şikayet var. Hangisine bakıp güvenip internet alacağız ki? Bu yüzden ben her türlü garantimi almaya çalıştım. Her türlü konuda mesela fiyat konusunda kesin garanti alıp her görüşmemde konuştuğum herşeyi kaydettim.İleride sürpriz birşey çıkarsa tak diye göstermek için.Üstelik millenicom da öyle alalede bir şirket değil. Azerbaycan Devletinin SOCAR markasının Türkiye iştiraki. Arkasında EWE Germany var Socar var. Açıp sayfasından bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 4 Haziran 2020; 16:40:46 >
  • Ay ahali hangi iss ye geçelim?
    Ne yapalım?
    Bir bilgi verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketlerde kota yok (full limitsiz olarak satıyorlar), kampanyaya VDSL olarak da başvurulabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Peki bu konuda bir ayrım var mı? yani bedensel ve ya zihinsel ayrımı ayrıca % kaç engel oranından sonra bu indirim uygulanıyor?
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi iss'ye geçerseniz geçin ama mutlaka taahütlü internet alın. Taahütsüz fiyatlar gördüğünüz gibi fiyat garantisi yok.Eskiden firmalar taahütsüz internet diyerek reklam yapardı şu an taahütsüz internetin bir avantajı yok. Şu an en avantajlı olan ileriyi düşünüp kendinize en uygun tarifeyi ve hızı bulup 12/24 taahüt yapıp rahatlamak.Yoksa her zamda aynı şeyi yaşayacaksınız mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 4 Haziran 2020; 16:51:40 >
  • Bana sorarsanız da bu ülkede şu çağda taahhütlü internet kullanmak çok tehlikeli. Adam taahhütlü fiyat ile taahhüt fiyat arasına öyle bir fark koyuyor ki. Olur da taahhütten cayarsan gözünün yaşına bakmıyor. Hem zaten taahhütlü kullanınca da, taahhüt bittiğinde yine aynı zammı yapıyor sana. Örnek TurkNet 1 yıldır zam yapmadı. 1 yıl önce Türk telekom'da olan biri şu an taahhütü bitecekti ve yine aynı zammı yiyecekti. O yüzden taahhütlü kullanmanın hiç Bir artısı yok.

• burak20007878 kullanıcısına yanıt
    En az %40 engelli raporu olan herkes ve bunların 1. Derece akrabaları, BTK kararı gereği tüm operatörlerde internet ve mobil hatlarını normal tarife üzerinden en az yüzde 25 indirimle kullanabilir

• hp_anka H kullanıcısına yanıt
    Anladım yani bedensel ve ya zihinsel fark etmez
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.