Şimdi Ara

Türknet e ZAM (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır tabiki. En az %40 olması yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gel gel türktelekom çok ucuz sanki istanbulda anadolu yakasında ben gponet kullanıyorum 35mbit 138 tl binayı komple almış telekom taaütüm bitsin başka servis saglayıcıya geçicim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türknet bunu neden yapıyorsun? bu zam giderleriniz arttığı için olamaz çünkü. ekstra hizmet vereceksen ok, ancak bu haliyle düz zam yapacaksanız 6 yıldır kullandığım servis sağlayıcımı değiştirme vakti gelmiştir derim..
  • Şimdi hız testi yaptımda sanki biraz ping ve hız değeri daha iyi gibi. Birde akşam bakayım..
  • ceyarcr kullanıcısına yanıt
    3 aydan beri ekip göndertemeyen türknetten sıkıldım. En azından türk telekomun kendi müşterisi olursan bölgesel sorunlara daha hızlı çözüm sunarlar.
  • 6 ayı aşkın süredir turk.net teyim telefonu hiç kullanmadım 3 tl için telefonu kapattırmayacağım sizin düşünceniz nedir
  • Adamlar 5 milyonluk izmir de hatay,göztepe,güzelyalı,f.altay gibi semtlere 50mb üstü hız veremiyorlar. birde zam mı yapmışlar?
  • Türknet kullananların, bu zam karşısında birlik olup, toplu hareket edip Türknet'ten ayrılmaları lazım.
    Tek tek yakarışla olmaz bu iş.
    Bıçak gibi toplu iptaller gelecek ki, firma n'oluyor diyecek.
    Hatta foruma özel kod vermeliler.
    Birlikten kuvvet doğar lafı böyle anlam kazanır.
    Forumda kaç aboneleri var? kaçınız çevrenizdeki insanları abone yaptınız.
    Kendinizi kullandırmayın.
    VURUN, SES GELSİN.

EDİT: Forumda 75+ hız alanların, düşük hız alanlara birşey diyemem ama benim yapacak bir şeyim yok devam edeceğim demesi...
    Türkiye'nin durumunu ortaya koyuyor.

Vergi geliyor. Zenginde para(hız) olduğu için pek etkilenmiyor, ses çıkarmıyor. Fakirin parası(hızı) olmadığı için daha çok etkileniyor, ses çıkarıyor.
    Ama fakir, fakir olduğu ve zenginin desteğini alamadığı için sürünmeye devam ediyor.
    Halbuki, birlik olsalar sistemi değiştirme şansları olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 4 Haziran 2020; 18:24:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyla alakasız ama

Lütfen YARDIM:(
    Ben karabükteki adresimde turknet kullanıcıyım aktif olarak. ancak haftanın belli gunleri de zonguldaktaki adresimde kalıyorum ve bu yüzden de adsl bağlatmak istemiştim.(halihazırda ttnet yazlık 2ay net kullanıyordum zongldakytaki adresimde,temmuzda aktif olacak şekilde, ancak bunu tüm yıla yayıp daha uyugun fiyatlı internet bulmaya çalıştım bir haftadır ve net galaksi diye bir iss bulup geçiş için evrak gönderdim. bir haftadır netgalaksi bana internet veremedi ve tek taraflı fesh etti. ancak tplink modemmden ttnet kullanıcı adı ve şifremi modemime girdiğimde 1mbps nin altında hızla internet alabiliyorum) karabükte kullandığım modem daha iyi olduğundan zngldaktaki adresime getirip bir deneyeyim dedim ve ilginç bir şekilde şuan yaklaşık 14-15mbps hzında modem arayuzu de turknet ayarlı bi şekilde internet alıyorum.
    bu ne arkadaşlar böle yaaa???
  • 82 mbps download 8 mbps uploadı Turk Telekom dan 98 liraya alabilen bir vatandaş varsa öyle tartışalım bu konuyu. Adamlar 35 ile 16 mbps hızı Turk Telekom dan alınca aynı maliyetle karşılaşıyorlar. Neden gidip 16 mbps kullananların keyfi için 35 mbps fiyatını arttırsın ya da indirim yapsın.Söylenen hızı alamayan abilerim kardeşlerim lütfen unutmayın YAPA da olmadığınız sürece adamlar sana bir şey yapamaz lütfen Turknete atar yapıp bu konuda rezil olmayın altyapının kime ait olduğunu biliyorsunuz :) Turknet şuanda özgür iletişim ekstrayı kullanlar ve YAPA da olanlar için avantajlı. Turk Telekom bölgeme indirimli fiyat olarak 100 mbps download 3 mbps uploadı 129 tl dedi. Niye gidip TT ye daha fazla bayılayım. Ve son aylarda herkes çok fazla download ve upload yapıyor. Bu ay 156 GB upload 852 GB download yapmışım yine adama bunlarında bir maliyeti var. Turk Telekom onlara sunduğu paketlere zam yapmış olabilir ya da bir kaç kişinin bahsettiği SAYE ye geçiş yapıyor olabilirler bu da ekstra masraf çıkartıyor. Ama statik ıp ye de zam gelirse Turkneti bırakmam an meselesi olur.

Türknet e ZAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al1gck -- 4 Haziran 2020; 18:4:5 >

• Ses çıkarmayın 16 mbit 75 TL ödüyorum TTNet sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da sms geldi
    umarım bu hatadan dönerler öyle birşey yokken çat diye zam yapıyoruz olmaz
    az buz yazmamışlar
    kim yaptı ise keyfe keder olmuş böyle olacaksa fiyatlar bende milenicom'a gececegim,
    Türknet e ZAM

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Şimdi hız testi yaptımda sanki biraz ping ve hız değeri daha iyi gibi. Birde akşam bakayım..
    sen aksam 8 den sonra yap bakalım bu yorumu yapabiliyonmu
  • Yani siz şimdi şu internete 13 lira zam yapıyor ve aylık 88 lira ödememi istiyorsunuz, öyle mi?

Türknet e ZAM

Oransal olarak %17,3 zam. bir evvelki zammı yapalı ne kadar oldu da şimdi bu fahiş zam yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.secim

Yani siz şimdi şu internete 13 lira zam yapıyor ve aylık 88 lira ödememi istiyorsunuz, öyle mi?

Oransal olarak %17,3 zam. bir evvelki zammı yapalı ne kadar oldu da şimdi bu fahiş zam yapılıyor?
    Kardeşim sen bu hızı kullanıp üstüne 88 ödüyorsan, alternatiflere yönelmemen senin hatan olur türknetin değil.

• Türknet e ZAM

Bu da benim internet hızım. Bu zam benim de hoşuma gitmedi ama bu fiyata hala 80 mbit alacağım alternatif bir hizmet yok. Hoşlanmasam da, yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 4 Haziran 2020; 18:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslanbey_01

Kardeşim sen bu hızı kullanıp üstüne 88 ödüyorsan, alternatiflere yönelmemen senin hatan olur türknetin değil.

Alıntıları Göster
    Ben de onu diyorum, ben buna 88 lira ödemem. 75 lirayı güç bela sindirmişim, 5 -10 lira için macera aramayım demişim ama yeter artık iyice saçmaladılar. Turknet, yüksek hızlı internet kullanan müşterilerinin internet maliyetini benim gibi ADSL kullanıcılarına ödetiyor resmen. Hız neden böyle diyince de altyapı bu kadarına yetiyor deyip duruyorlar, altyapıyı ben mi döşeyecem? Madem altyapı bu kadarına imkan veriyor, o halce ücereti de ona göre olur, bu ne böyle arkadaş! Herkese ne hizmet veriyorsan ona göre ücret talep edeceksin, bu ne saçmalıktır!

• Tüh bee Superonline ı türknet ile tehdit ediyordum
    Umarım zam gerçekleşmez, ama firmada çalışan biri daha demişti zam geliyor diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memnun şekilde kullanıyordum 3 senedir ancak artık turknet'in esprisi hızlı interneti ucuz fiyata vermesiydi, bir olayı kalmıyor 98-88tl gibi fiyatlara çıkınca. Netgalaksi'yi düşünüyorum ben 50mbps 70 tl'ye satıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.