Şimdi Ara

Türknet e ZAM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selfy Evde İnternet Kampanyası olarak geçiyor. Bu kampanyada 25 yaş sınırı var, hat sahibinin 18-25 yaş arasında olması gerekiyor. Kampanya detayları:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Selfy Evde İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/selfy-evde-internet-kampanyasi.aspx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün destek kaydı açtım engelli tarifesiyle 59 falan ödüyordum eğer 70 falan yapmışlarsa direk millenicom'a geçeceğim. Adamlarda hem müşteri hizmetleri yok hemde piyasadaki en pahalı interneti veriyorlar. İnanın internet bir kere gittiğinde hayatım kayıyor bu adamlara laf anlatana kadar. Şu fiyatı bir öğreneyim zam gelmişse anında millenicoma geçeceğim

EDİT2: Zam yapılmış arkadaşlar ortalama 10 tl civarında. Ben bu hafta içerisinde millenicom'a geçiş yapıyorum. Bu açgözlülerle uğraşamam

EDİT: Sanırım bu zam olayını iptal ettiler çünkü yalın internet destek kaydı açmıştım onu kapatmışlar. Müşterinin tepkisini dikkate almaları bir erdemdir. Eminim bu zamlar yapılsaydı aşağıdaki arkadaşın dediği gibi çift haneli yüzdesel müşteri kayıpları olacaktı. Ben direk en büyük rakipleri millenicom'a geçecektim mesela. Turknet bu şekilde olmaz sürekli zam yapamazsın. Bir kere senin müşteri temsilcin yok. Her ne kadar gereksiz bulsanda bence bu çok büyük bir eksik. Mesela benim yaşça büyük bir tanıdığa tavsiyemle turknet bağlattık her sorunda adam internetten kayıt açmayı bilmediği için bana açtırıyor arayamıyor neden çünkü ben bulaştırdım. Senin m.h olmamasından dolayı fiyatları piyasanın altında tutman lazım ve eski müşterilerine kıyak bile geçmen lazım. Bu kadar eksiğine rağmen sadık müşterilerin varken onları da kendinden soğutma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywaterr -- 4 Haziran 2020; 20:9:52 >

• 50mbps vdsl kullanırken çok memnundum. taşındım, şimdi kırsalda olduğum için hızım 8'i geçmiyor.

Turktelekom'a tövbeliydim ancak sanırım mecburen geçeceğim. bu fiyatlara kalamam ben. Ben de engelli indirimi vardı bana gelen mesajda da 88tl yazıyor anlamadım ki. indirimimizi iç mi ettiler.
  • Türknet'in %25 kullanıcı kaybı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi siteden sorgulatsam 13 mbps hız alabiliyorum. İstanbul sultangazideyim. Bu alt yapı iyileştirmesi için nereye ulaşmak gerek yav.

• ismetgg İ kullanıcısına yanıt
    Ben de başvurucam. 50 lira yav 16 mbps. Bedava

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'a başvuru yapanlara 1 haftada fiber getiriyor.

• Kaliteli hizmet sunulacaksa sonuna kadar desteklerim, fakat ADSL ve VDSL fiyatının aynı olması gerçekten çok saçma.
  • Türknet fiyat artıyor ama hizmet kalitemizde artıyor dedi. Hizmetde bir şeyin arttıcağı yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleEinstein

Selfy Evde İnternet Kampanyası olarak geçiyor. Bu kampanyada 25 yaş sınırı var, hat sahibinin 18-25 yaş arasında olması gerekiyor. Kampanya detayları:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/selfy-evde-internet-kampanyasi.aspx
    hocam bu linkteki bütün tarifeler limitsiz fiber internet olarak satılıyor, kullandığım hat sadece vdsl yi destekliyor ve bu limitsizden kastettikleri nedir acaba? bu paketlerin hepsinde bir kota yok mu?

• Arkadaşlar, ciddi sıkıntılar yaşatsada yine de turknet fiyat olarak diğer firmalardan iyi duruyor.
    Ben şuanda modemde 80 görüyorum ama aktifte 2-4 mbit ancak kullanıyorum, illaki düzeltirler üç beş güne.
    Zam dahi gelse ben değiştirmeyi düşünmüyorum, çünkü normal şartlarda 60-75 mbit arası çok rahat canlı hız alıyorum.
    Bu rakama bunu verecek iss henüz yok, ayrıca o 1000 dk telefon görüşmeside çok işime geliyor.
    Yinede 90-100 TL internet için yüksek rakamlar, keşke bu kadar artırmasalar rakamları.
  • Max 80 lira verebilirim. Turk telekomla bi konuşayım o halde

• Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Siz kırmızı görünce kapandı sanmışsınızdır kapanma falan yok. Zam konusunda da bir geri adım yok şu an. Alternatif olarak millenicom, oris, netspeed ve netgalaksi fiyatlarına bakabilirsiniz.
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Millenicom'a geçersin orda 80tl'ye 35 mps alırsın

• Arkadaşlar ben de türknetten bu ay ayrıldım. 24 mbps hız ile turkcell süperonline altyapısı üzerinden millenicom ile 74.90 Tl olarak anlaştım. 24 ay taahhüt verdim fiyat olarak da performans olarak da kafam rahatlasın istedim. Görünen o ki gelecek sene 100 mbps internet en aşağı 130, 50 mbps en az 100 ₺ olacak. Sizce doğru karar mı verdim? Dilediğim zaman +15 Tl ile 50 mbps hız da alabilirim her koşulda.Artı olarak arkadaşını getir karşılıklı birer ay ücretsiz kullanma avantajı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 4 Haziran 2020; 17:9:44 >
  • Eğer 35 mps ve altı alıyorsanız. Millenicom daha uzuz ama 75 mps ve üstü alıyorsanız 95 TL iyi fiyat

• Fiyat biraz pahalı 24'de az gibi Türk telekom isteyen herkese instan bul içindeyse fiber götürüyor. Türknete her sene 10tl zam geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-822C7A5A4

Arkadaşlar ben de türknetten bu ay ayrıldım. 24 mbps hız ile turkcell süperonline altyapısı üzerinden millenicom ile 74.90 Tl olarak anlaştım. 24 ay taahhüt verdim fiyat olarak da performans olarak da kafam rahatlasın istedim. Görünen o ki gelecek sene 100 mbps internet en aşağı 130, 50 mbps en az 100 ₺ olacak. Sizce doğru karar mı verdim? Dilediğim zaman +15 Tl ile 50 mbps hız da alabilirim her koşulda.Artı olarak arkadaşını getir karşılıklı birer ay ücretsiz kullanma avantajı da var.
    Çok iyi fiyat. Ben ekim ayında 76 liraya almıştım Superonline’dan 25mbit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tt ye başvurduğumuz da vdsl ye geçirmiyorlar mı alt yapıyı? Sözleşmeli geçmiş oluruz tt ye sonra nasıl geçicez millemicoma?

• türknet her yıl temmuz ayı gibi zam yapar gelenek haline geldi.

Telefon ücreti neden 3 ₺?
    Telefon numarası açtırma bedeli ve her ay ödenen parası var. Toplu olarak bahsedilirse büyük zarar olur ama telefon ücretini 3 ₺ yapmaları gelir için yapıldı.

kendilerinden ipv6 desteği geleceği söylendi. ipv6 desteği Eylül ayı gibi gelir tahmin ediyorum. modemin ipv6 desteği bulunması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 4 Haziran 2020; 16:22:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.