Şimdi Ara

Türknet e ZAM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan

Merhaba bana sms veya mail gelmedi ama ilk mesajda 98 lira olacağı yazıyor, bu konunun ilk mesajın da.

Alıntıları Göster
    Benimki VAE 35 mbps özgür paket değil hocam.
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    edit: buldum. bana söylediği hız yanlış 16 alıyordum 9 veriyor. Turk.net'e geçtiğim gibi her yerde 9 gözükmeye başladı anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 4 Haziran 2020; 15:9:8 >
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Netgalaksi nasil? Kisa suredir kullaniyorsunuz ama var midir gozunuze carpan bir sey
  • Bu kadar fahiş fiyatta zam yapılmasını doğru bulmuyorum. Diğer ISS'lerden bir farkı kalmadı. En yakın zamanda farklı bir servis sağlayıcıya geçmek gerecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Benimki VAE 35 mbps özgür paket değil hocam.

Alıntıları Göster
    Hocam ben yanlış anlamışım. Şimdi online işlemlere baktım 86 liraya 100mb e kadar VAE paket var, o paket 98 liraya çıkmış. Sanırım benim 75mb paket 88 lira olacak.
  • TürkNet iptalini kullanmadığım ayın faturasını ödememek için hangi tarihte iptal etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?
  • Böyle şey mi olur y

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35 mb ve altını alanlar 1 dk düşünmesin bence. iptal icin başvurun.
  • Muhtemelen paket olarak böleceklerdir. 88 TL, sanmıyorum ki 8-16 mbps için versinler. Ben 44 download 20 de upload alıyorum.Bu şekilde bu fiyat hala en iyisi. Milenicom 16 mbps ye kadar internet için 75 TL istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinchesteeR -- 4 Haziran 2020; 15:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Fiyatlarımızda güncelleme yapacağımız doğru. Ancak aynı zamanda hizmetimizde de bir geliştirme yapıyoruz. Bu geliştirme tamamlandığında, fiyat değişikliği ile birlikte size tüm kanallardan bildirecektik. Ancak oluşan bir aksaklık sebebi ile bazı müşterilerimiz erken öğrenmiş oldu. Sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Bu geliştirmeler neler? Upload hızı mı? Download hızı mı? Ping mi sıfırlanacak? Bunlar ise yine kabulüm aksi taktirde vodi ne kadar istemesem de geçeceğim..

• Orisnet Fixnet Netspeed paketlerine bir bakın sanırım en son uygundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahab

TürkNet iptalini kullanmadığım ayın faturasını ödememek için hangi tarihte iptal etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?
    Bunu bende merak ediyorum. NEtgalaksi güzele benziyor onu deneyeceğim. 25 lira fark var net.

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Bir buçuk yıldır Netspeed kullanıyordum, tek sorun yaşamadım bugüne kadar. Zam yaptığı için netgalaksiye geçtim. Sabah hat açıldı 24 mb 55 tl, daha ne olsun. Bölgenizde bu tür issler iyiyse hiç uğraşmayın turknetle falan.
    bir aydır bende netgalaksi kullanıyorum 35mb sınırsız 60 tl şuan memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleEinstein

Aslında Türk Telekom'un fiyatları kampanyaya göre değişiyor. Gençlere özel, kamu çalışanlarına özel kampanyalar var. Örneğin gençlere özel kampanya fiyatları şöyle:

16 Mbps: 79,90 TL (Türknet'ten 8 lira ucuz)
    24 Mbps: 87,90 TL
    35 Mbps: 94,90 TL (Türknet'ten 7 lira pahalı)
    50 Mbps: 108,90 TL (Türknet'ten 11 lira pahalı)

Türknet'te 1 Temmuz'dan sonra 35 Mbps'e kadar paket fiyatı 88 lira, 35 Mbps üstü paket fiyatı 98 lira olacak. Kamu kampanyasının fiyatları da şöyle:

12 Mbps: 71,90 TL (Türknet'ten 16 lira ucuz)
    16 Mbps: 79,90 TL (Türknet'ten 8 lira ucuz)
    24 Mbps: 87,90 TL
    35 Mbps: 97,90 TL (Türknet'ten 10 lira pahalı)
    50 Mbps: 111,90 TL (Türknet'ten 14 lira pahalı)

Bunların dışında kampanya fiyatları maalesef pahalı:

12 Mbps: 79,90 TL (Türknet'ten 8 lira ucuz)
    16 Mbps: 87,90 TL
    24 Mbps: 95,90 TL (Türknet'ten 8 lira pahalı)
    35 Mbps: 105,90 TL (Türknet'ten 18 lira pahalı)
    50 Mbps: 119,90 TL (Türknet'ten 22 lira pahalı)
    50 Mbps: 108,90 TL (Türknet'ten 11 lira pahalı)

hocam bu kampanyanın detaylarını nereden öğrenebilirim, şuan türknetteyiz ve hat babamın üzerine tanımlı. bu tarife için kendim bireysel mi başvurmam lazım? son olarak bu tarife içerisindeki upload hızı kaç? teşekkürler.

• Drahmizm kullanıcısına yanıt
    kapsonlukotceket kullanıcısına yanıt
    Hocam Uydurmak Derken ?

Türknet e ZAM

Sözleşmede yazdığı için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miga -- 4 Haziran 2020; 15:36:50 >
  • Merhaba, fiyatlarımızda güncelleme yapacağımız doğru. Ancak aynı zamanda hizmetimizde de bir geliştirme yapıyoruz. Bu geliştirme tamamlandığında, fiyat değişikliği ile birlikte size tüm kanallardan bildirecektik. +

Türknet bunu yazıyorsunuz sürekli, hizmetinizde olacak gelişme nedir bunun cevabını verir misiniz ?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Benim yaşadığım sorunun bir çaresi yok, santrale uzaklığım gereği tüm sağlayıcılar aynı hızı sunabiliyorlar. Ayrıca şuan da açık ara en pahalısı maalesef Türknet bu yüzden başka sağlayıcıya geçmek için talepte bulunacağım. Çünkü kimse 10-12 mbps internete 85 - 90 lira vermez, insanlar Türknet'i fiyatı için kullanıyordu ama maalesef Türk telekomu geçtiniz fiyat olarak.
  • Ben de 5 yıldır Türknet Kullanıcısıyım. Avantajını yitiriyor. Eski kullanıcılara 35 fiyatına 75 veriyorlar, biz hala 35 sürünüyoruz. Acaba şirkete ortak olmak mı lazım en başından eski anlayışları bu mudur. Olay adamına göre muamele başka bir şey değil.
  • Son aylardaki oyunlarda anlamsız ping yükselmesi ve muhattap bulamamam yüzünden zaten turkneti bırakmayı düşünüyordum fakat fiyat farkları yüzünden katlanıyordum. Resmen turknet bizi bırakın başka issye geçin diye bağırıyor ki zam gelmeden direk başka sağlayıcıya geçeceğim. Bu geçmek için gereken nedeni verdiğiniz için teşekkürler turknet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, malesef düşük hızlı kullanıcılar için 85 TL pahalı bende Türknet'e geçicektim Millenicom'a geçicem 100tl 100mps

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.