Şimdi Ara

Türknet e ZAM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır kopma sorunuma çare bulamayıp interneti zehir ettikleri yetmez gibi zam yapıyorlar. Bu yüzsüzlüğe katlanacağıma gerekirse internet kullanmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet TürkTelekom fiber altyapısında en fazla 75mps destekliyormuş. Ve eğer Türknet'e geçersem 95tl'ye 75mps almış olucam ama tercihimi Millenicom'dan yaparsam 100tl ve 100mps tabiki evime 95-90 arası gelir ama daha avantajlı, Bu durumda Millenicom tercihim olucak gibi.
  • Adama diyoruz ki sorun yaşıyoruz 10 tl için mi laf yapıyorsunuz diyor

Sponsorun mu oldu ne yaptı 100 memnun varsa 500 şikayet var
  • Türknet pişmanlıktır. Kullanma kullandırma :)

• 3.5 yıldır 75mb kullanıyorum memnunum ama VAE olanlar için 76 liradan 98 liraya çıkması fazla olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanavalısi

6 aydır kopma sorunuma çare bulamayıp interneti zehir ettikleri yetmez gibi zam yapıyorlar. Bu yüzsüzlüğe katlanacağıma gerekirse internet kullanmam.
    Hocam veriyorsun 5 10 lira fazla Ttnet kullanıyorsun ben de 2 3 ay uğraştım sonra geçtim 24 kullanıyorum ve zamlı tarifesi ile aynı rakama geliyor.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şu süreçte zam yapılmaz insanlar işsiz kaldı çalışamıyor kovulmayıp çalışanlarada çoğu İşyeri zararda oldukları için yılı zamsız devam ettirecek.

Biraz vijdan piyasaya girerken konuştuklarınızla şuan yaptıklarınız hiç uyuşmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

1 Türknet (35 Mbps limitsiz) + 2 TTNET (16 Mbps limitsiz, 16 Mbps 200 GB) hattım mevcut.
    Türknet yeni zamla birlikte 35 Mbps limitsiz (yalın) 85-TL oluyor.
    TTNET taahhütüm (16 Mbps limitsiz-yalın) ay sonu bitiyor. Hali hazırda 66-TL ödüyorum.
    35 Mbps ve üzeri (75 Mbps max) hızlar için VDSL daha uygun alternatifler var mı?
    Benim gördüğüm kadarı ile yok. TTNET ikna vs. bir kampanya yapmazsa türknete geçeceğim.
    24-35MB bandında yok, TurkNet'in vdsl paket hızı diğerlerinde 16MB + 12/24AY
  • Bence burdaki esas sorun bir anda habersizce zam yapılması yoksa, Bütün frimalar zam yapıcak ama insan birkaç ay öncesinden haber verirdi.
  • bircok kişi iptal icin simdiden başvurulara başlamış. türk net bu sefer kendi bacagına sıktı gibi.
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    YAPA altyapısındaysanız eğer abonelik ve telefon hattı taşınmıyor. Mecbur yeni abonelik alacaksınız firmadan. Tabi Türknetteki telefon numarası çöp oluyor.
  • Son olan hız sorunumu çözememeleri ve son fiyat artışı nedeniyle yeni kampanya arıyorum yok mu 50 li mbss uygun fiyat

• Başta kullanıcı çekmek için kullanılan taktikte ne deniyordu taahhüt yok.
    12 ay taahhütte 12 ay boyunca aynı fiyat kullanılıyor.
    24 ay taahhütte 24 ay boyunca aynı fiyat kullanılıyor.
    Türknet sürekli zam yapıyor, ne anladık bu işten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

3.5 yıldır 75mb kullanıyorum memnunum ama VAE olanlar için 76 liradan 98 liraya çıkması fazla olmuş
    VAE olanlar nasıl 98 tl çıkıyor?Nerde yazıyor?Bana 85+3 telefon=88 tl diye mesaj geldi.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim iptal başlatıyorum bakalım. Netsepped benden kurulum ücreti ister mi acaba yazdım ama dönmeleri uzun sürer
  • Vallahi bugün İnternet araştıracağım biraz fazla ödemeye de razıyım artık.

• Daha çok tantana olur daha çok iptal yeni başvuru vs olur. Herkes'in bölgesi aynı kalite/hız'a sahip değil maalesef.
    En baş ağrısı az ise onu seçmek mantıklı olacaktır. Bütçe el verdiği ölçüde F/P kullanmaya devam.
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Hocam 10tl fazla verip yükseltme paketi için demiş.
  • Bu son zamdan sonra ,ben de cgn ip havuzu sorununu çözmeniz durumunda devam edeceğim,modemde gördüğüm ip ile internete çıktığım ip aynı olursa 3.5 yıllık aboneliğime devam edeceğim.Bir yerden eksilirken diğer taraftan dolsun bari.Her sene zam olayı hoş değil.Bir de güncelleme lafına allerjim var bana gönderdiğiniz mailde zam kelimesini seçerseniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizmette geliştirme mi. Anlaşmamda 100 mbss kadar fiyata anlaşıyorum. 35 alıyorum sonra 75 e cıkarmak için bir daha 10 lira ek ödedim. 1 senedir 3 4 kere zam yapıldı İnternet daha kötüye gidiyor. 3 gün önce 35 alıodm şimdi 26 27 mbss düştü oysa artacakdı. 3 iş günü içinde döneriz çözeriz dendi 1 ay geçti neredeyse. Sistem kontrol mesajlarında da belli hızım. Ne arayan var ne soran. Bugün alternatif bakmaya başladım. Sözleşme vs artık umrumda değil.Trnet in bir albenisi kalmadı. 20 lira farkla hiç sevmesem de Türk telekoma geçerim en azından bir geri dönüş yapar sorunu çözerler. Dedikleri hızı alırım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.