Şimdi Ara

Türknet e ZAM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Şuan 86 TL verip 77 mbit download alıyorum. Eğer denilen gibi 90 küsur olursa bir alt pakete geçip 1 sene idare ederim. Seneye kardeşim 18 yaşına giriyor ve kendisi 50% zihinsel engelli, interneti onun üzerine yapıp indirimli kullanıp tekrardan üst pakete geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk.net aktif altyapısında taşıma yok mu? telefonu iptal ettirdim ama taşıma yoksa ikisini birden iptal edip netspeed e geçiyorum. Altyapı max 24 fiber yok turksat hiç yok
    aktif altyapı taşıma yok sanırım?

fiber olsam kalırdım ama 14 Mbps için 90 TL bayılmak mantıksız 66 tl rakip firmada zam yapsa 70-75 olur oda şuan ki fiyata eşitlenir ama zam yapacaklarını sanmıyorum.

Türknet e ZAM

Bu arada Turk.net ve botları ile konuşmam. Biraz velet gibi yazmışım ama sinir krizi geçiriyordum şuan olduğu gibi :D

Türknet e ZAM
    Türknet e ZAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 4 Haziran 2020; 13:47:50 >

• Şu korona başlangıcında 76 liraya 3 ay 100mps sonra 24 luk kurulum modem vs her şey dahil Vodofone net interneti baglattim. Gelen ekipler ve modem vs Vodofone amblemli Turkcell çalışanları hep. Alt yapıda bölgemde yeni ve eve kadar fiber olunca internet akıyor. Şuan 100 lira civarına 100 veriyor Vodofone Net eğer Superonline varsa binanizda kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miga kullanıcısına yanıt
    350 gb harciyorum 😂😂

• 35 mbps ve altı kullanlar zararda

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi. Fiyat değişikliğimiz ile ilgili sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • Tam Türk ticaret ahlakına göre bir davranış Türknetin yaptığı. Piyasaya girerken diğer iss lerin fahiş fiyata sattığı fakat aslında olması gereken, kendilerine kazanç bırakan fiyatı kullanıcıya “bakın biz sizler için ucuz internet veriyoruz, biz kapitalist iss lerden değiliz” mantığıyla tanıttılar. “Hem taahhütte istemiyoruz gelin deneyin ne olacak ki” diyerek müşteriye sevimli göründüler. Akabinde de diğer kapitalist iss lerin tarafına çaktırmadan adım adım geçme evrelerini tamamlıyorlar. Kemik kullanıcı kitlesi de oluşmaya başladığı için giden gider çokta şey.. umurumuzda değil deme arifesinler.

Benim anlamadığım nokta internet hatlarından modemlere petrol mü akıyor ? Doğal gaz mı geliyor ? Yani değerli bir maden yeraltı kaynağı vs yolluyorsanız kablolardan eyvallah diyeceğim. Ne maliyetiniz var ki her sene fiyat bindirmece şakalaşmaları yapıyorsunuz ?

Avrupa’da Amerika’da millet düşük-orta paket olarak geçen 200 300 mbit internetleri cüzi fiyatlara kullanırlarken bizdeki iss ler nasıl hizmet kalitemi artırmadan müşteriden nasıl daha fazla tırtıklayabilirimin peşindeler. Bu zamlar devam edecek. 2021 paket fiyatları 120 TL...

• kapsonlukotceket kullanıcısına yanıt
    Her ay 1-2 TB min. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthero15 -- 4 Haziran 2020; 13:48:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Saçmalık bulunduğum bölgede ADSL altyapısı var Turknet kullanıyorum ortalama 10 Mbps internet alıyorum benimde faturam 76 TL'den 88 TL'Ye çıkarılmış aboneliğimi iptal edicem Turk Telekomun 2 yıllık taahhütlü adsl internet paketini alırım daha iyi en azından 2 yıl boyunca zam gelmeden sabit fiyattan kullanırım Turknet'te belki yıl sonunda bir zam daha yaparlar kafalarına estiği zaman faiş fiyat artışı yapıyorlar.
    16 için netspeed daha mantıklı

• 4 yıllık Turknet aboneliğimi iptal etmeyi düşünüyorum. Abone ettiğim kişileri de iptal için konuşacağım.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Türknet e ZAM
    Türknet e ZAM

Böyle bir destek olabilir mi arkadaş? sorun çözülmedi diyorum ama kapatıyorsun.

Acayip kanserlendim furkanı gidip bıçaklamak istiyorum

• son durum nedir arkadaşlar bilen var mı?
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    parasını geçtim hocam aktif altyapıdayım internetim kopuyor kafamı duvarlara vurmaktan yoruldum

Turktelekomda kopmuyordu ama 120 tl ödüyodum dedim geçeyim 1 yıllır kafamda saç kalmadı
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kampanya ücreti üzerinden %25 indirim yapılacaktır.
  • Ben de mecburen netspeed'e gidiyorum.

16mbit kullananlar vdsl kullanların sponsoru bu turknet'te.
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı kontrol edebilmemiz için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Kayıt numarasını benimle paylaşmanız durumunda bu durumu detaylı olarak sorgulayacağım.
  • İyi ki o formda hata çıkmışta turknet e geçmemişim

Memnum kalanlar reklamcı tayfa başka yok

• İnşaAllah ayrılacağım diyenler 10 TL için gerçekten ayrılırsa çok memnun oluruz en azından daha rahat az ve öz kullanıcılara hizmet verirsiniz senelerdir Türk net kullanıyorum çok memnunum

Soruma gelecek olursak İnternet hattım üzerinde hiç kullanmadığım telefon numarası var biz bunu iptal ettiğimiz de Türk Telekom a hat iptal ücreti ödeyecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 4 Haziran 2020; 14:9:55 >
  • Türknet e ZAM

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.