Şimdi Ara

Türknet e ZAM (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TürküDiyarı

Turknet'in pek bir cazibesi kalmadı. Alternatifleri değerlendirmek lazım.
    Bulunca bizi de aydınlatır mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslanbey_01

Her verdiğim örnek mantıklı. Sen tersinden kalkmış gibi yorum yapıp durma. Bazen insanlara gerçekleri söylemek ağır gelir kaldıramaz. Sende kaldıramadın demek ki.
    Türknet'in avukatı gibi savunan adam kendini mantıklı buluyor, temel bir ihtiyaç olan internet zammını kuzu kuzu kabul ediyor.

Ben zamları kaldıramıyorum ama sen kaldırmışsın demek ki ''kuzu kuzu''.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

ben 2 gün önce Kablonet e geçtim
    eğer alt yapın varsa tavsiye ederim.
    taahhütüm bitti fiber alt yapı olmadığı için ttnet 16 mbit 78tl şeklinde kullanıyordum
    ttnetin alt yapı vermediği yerde kablonet fiber veriyor hemde test ettim 50mbit kadar diyorlar 48 den aşağı inmiyor
    ayrıca üst paket kablo tv veriyorlar tv seyrediyorsan ben sadece youtube ve netflix izliyorum
    fiyat 90 tl ama 23 tl tv ye ödüyordum o da düşünce 67 tl geliyor
    tekrar söylüyorum alt yapı varsa değerlendirebilirsin

Alıntıları Göster
    Maalesef yok Kablonet bizde.

• Turknet masum görünüp alttan alttan geciriyor bu kaçıncı zam arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Türknet'in avukatı gibi savunan adam kendini mantıklı buluyor, temel bir ihtiyaç olan internet zammını kuzu kuzu kabul ediyor.

Ben zamları kaldıramıyorum ama sen kaldırmışsın demek ki ''kuzu kuzu''.

Alıntıları Göster
    Yeter bu kadar şahsi kavgamız. Konuyu amacından çok saptırıyoruz. Kalbini kırdıysam kusura bakma. Başka cevap yazmayacağım o konularla ilgili.
  • Yalın geçişe bastım ama daha önce VDSL için telefon numarası şart diyodunuz? Tutup VDSL hattı telefonu iptal edip yalın istedik diye ADSL yapmazsınız değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Yalın geçişe bastım ama daha önce VDSL için telefon numarası şart diyodunuz? Tutup VDSL hattı telefonu iptal edip yalın istedik diye ADSL yapmazsınız değil mi?
    bide bu var demi. para kazanmak istemiyorlar artık çok müşteri kaçıracaklar.
  • Hocam sizin dusunceniz farkli sizi anliyorum ama bu devirde herşeye zam zam nereye kadar zam olucak. En azindan halk zaruri ihtiyac olan cep telefonu operatorler internet konuşma gibi ihtiyaclarin temel olarak giderilmesini istiyorlar hakli olarak. Bu turknet musteri hizmetleri yok muhattabi yok otomatik mesaj cevaplariyla milleti geçiştirip duruyolar zaten. Giderler minimum duzeydi kaç kişi çaliştiriyosunki ? Alt yapi turk telekom port turk telekom binanin ankastre kutusuna kadar gelen kablo sorumlusu turk telekom. Bina içi tesisat da musteri sorumluluğunda. Bağlanma parasinida aliyosun eeyy turknet ne giderin var resmen toptanci tok satici gideri minimuma çekip daha fazla gelir kazanc elde etmek başka bir açiklamasi yok. En azindan fiyata zam yaptin milletten kurulup parasi + musterilere alo diyebilicek musteri hizmetleri koy canli kanli ondan sonra fiyatinla oyna istediğin kadar. Ayiptir rezilliktir bu kadarda olmaz turknetli olsam 1 dakka durmam herkes iptal ederse fiyata itiraz edip kapattirirsa bakti turknet bunun sonu yok hemen fiyatlari aşşa çekmezse adam değilim o kadar net. Millenicom kullaniyorum her istediğimi ariyorum iletiyorum bağlanma surem en geç 4 dakka oluyo. Ne kompa var ne sallanti var turk telekom alt yapisi ayni kablo 66 liraya kullaniyorum manyakmiyim ben 1 internete 90 lira 100 lira vermeye.

• tosun79 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Turknet'e ilk geçtiğimde yaşadığım soruna benzer bir durum. İlk geçiş sonrası o gece sabaha kadar hizmet aldıktan sonra gün içinde telekom ekiplerinin telefon direğim,zde bakım yapması sonucu yaklaşık 2 hafta hizmet alamamıştım ve her görüşmede elektrikçi çağırıp iç ankastremi kontrol ettirmemi söylemişlerdi, hem de her konuşmada "telefon direğinden çıkan kablo direkt modeme bağlı, bina ankastresi yok" dememe rağmen.

Sonunda olayı kendim çözmüştüm. Telekom ekipleri bakım sonrası kablolarımı ters bağlamıştı!!! Ben de modeme gelen kablonun kutuplarını değiştirdiğimde sorunum çözülmüştü. Böyle bir ihtimal olabilir mi?
  • Kötünün iyisi tabiri var ya. O duruma geldik. Ben yoksa çok mu memnunum bu fiyatlardan. Türk telekom bana oturduğun yerde sana vereceğimiz hız 24 mbit diyor, türknet 80 hız kullandırıyor. Türk telekom 80 veriyorum dedi de ben mi istemedim hocam. Bizi mecbur bırakıyorlar alternatiflere.

İkiside ayrı bir dert. Birisi düşük hıza seni muhtaç etmeye çalışıyor. Diğeri yüksek hız verip, kenara çekiliyor. Sorun olursa yandın.
  • vallahi tam ben kötünün iyisi yazacaktım hocam.

yıllarca ttnet kullandım. 3mbit hız ile üstüne kotalı. oyunlarda pingim 120 altına düşmezdi hiç. 2 yıldır türknet kullanıyorum hızım 65 mbit. pingim oyunlarda 50 yi geçmiyor. 2 senedir internetim kesilmedi hiç.

malesef ülkede herşeyde olduğu gibi internet de fahiş fiyatlarda ama ne yapalım.. türknet bana göre hala en iyi seçenek. en azından 65 mbit download hızım var. 3mbit den sonra 2 senedir hala alışamadım bu hıza. benim için nimet..
  • Saçmalık bulunduğum bölgede ADSL altyapısı var Turknet kullanıyorum ortalama 10 Mbps internet alıyorum benimde faturam 76 TL'den 88 TL'Ye çıkarılmış aboneliğimi iptal edicem Turk Telekomun 2 yıllık taahhütlü adsl internet paketini alırım daha iyi en azından 2 yıl boyunca zam gelmeden sabit fiyattan kullanırım Turknet'te belki yıl sonunda bir zam daha yaparlar kafalarına estiği zaman faiş fiyat artışı yapıyorlar.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Yav he hocam bi siz akıllısınız.
    Yeni taşındıgim yerde hızım 16
    Bir senedir uğraştım eski oturduğun yerde. Bu evime tasinali 3 ay olmadı daha.
    Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Yalan söylecek olsam neden burada yazayım ki neyime yarar?
    Neyse he siz haklisiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Saçmalık bulunduğum bölgede ADSL altyapısı var Turknet kullanıyorum ortalama 10 Mbps internet alıyorum benimde faturam 76 TL'den 88 TL'Ye çıkarılmış aboneliğimi iptal edicem Turk Telekomun 2 yıllık taahhütlü adsl internet paketini alırım daha iyi en azından 2 yıl boyunca zam gelmeden sabit fiyattan kullanırım Turknet'te belki yıl sonunda bir zam daha yaparlar kafalarına estiği zaman faiş fiyat artışı yapıyorlar.
    10 mbit'e 88 veriyorsan hemen kapattır sen. Senin durumlarda olanlar ödediği fiyatın hizmetini almıyor maalesef. Yüksek hız alıp bu fiyatlar ödeyenler için hala bir alternatif yok.
  • Forumda Turknet avukatı gibi davrananlar hizmeti kullanmaya devam etsin burada ortalığı bulandırmasın. Dünden beri her atılan tweete cevap veren Türknet hesabı yapılacak iyileştirmeyi sorduğum tweete cevap vermeye tenezzül bile etmiyor. Arkadaşlar bu zamı çoğu firma yapacak, Türknet şu an yapacağım dediği iyileştirmeyi söylemiyor, sözde bir çalışma yapılıyormuş. Merak uyandırarak zaman kazanıyorda olabilirler. Diğer firmalar zam yaptıktan sonra çıkıp yaptığımız iyileştirme 3 lira telefon bedelini almamak onu da açıkladık işte derlerse şaşırmayın. O zamandan sonra da mecbur Türknette kalmaya devam edecekler diye düşünüyorlar olabilir.

Az önce Millenicom ile görüşme sağladım durumu onlara da anlattım verdikleri cevap zam yapacak olursak 1 ay önceden sizin tarafınıza bildiririz oldu. Taahhütlü internet almak kumar gibi bir şeydi taahhütsüz almak şu piyasa da daha büyük kumar oldu. Diğer firmalar ile de görüşeceğim. 32 mbps VDSL için Turknet'e 88 lira ödüyor olacağım telefon almazsan 85 lira Millenicom fiyatı ise 80 lira (o da zam gelmezse). Alternatif oluşturabilecek tüm önerilere açığım.

• Fesih işlemlerini nasıl yapıyoruz? Fax falan yazıyor onun dışında bir yöntemi var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

santrale 2-3 kilometre uzaktayım
    Bu olay gelirse benim hat 100/50 civarı olur, turknetin polatlı santralde yapası var hali hazırda.

• Bak şimdi hocam o dediginiz çok doğru ama bunu operator tarafindan düşunmek lazim. Turk telekom istese size 100mbit de verir ama şöyle bir durum var ben bu musteriye bu hizi verirsem hem diyer musterilerimi etkiler hemde bu musteriyi etkiler ve bana surekli hiz problemleri kopma problemi sallanti gibi sorunlar çikicağini tahmin edip ona göre herkese sorun oluşturmicaği ortalama memnun seviyesine çekmeye çalişiyor. Fakat bu hatti kiralayan iss ler biz satalimda ne satarsak satalim para gelsinde gelsin hesabindalar çünku derdini kendisi çekmiyor hemen ticket açip alt yapi sahibi turk telekom saha ekibini yönlendiriyor bunlarda gelip yada gelmeyip bina içi kabloda sorun yazip sisteme gidiyorlar %99 böyledir. Haksizsam haksiz diyebilirsiniz hocam. Saha ekibi musteriye atar iss sorunu kabul etmez boyle dönüp durursunuz aralarinda alt yapi sorunu olanlarda. Bundan dolayi turk telekom suçlu oluyor iss kendini kurtariyor turk telekom hatti benden almadin diye başindan savma yapiyor muşteride kaliyo tek başina. Turk telekom musteri memnuniyetini arttirmak için bir çok vdsl portunu internet portunu bu harici iss lerden saklamak için kendine ayiriyor alt yapi bizim kendi musterilerimize ozel portlar ayirabiliyoruz diyolar ve bu portlar çok sağlikli portlar oluyo %99.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomadio

Ülkenin içinde bulunduğu şu ekonomik durumda ucuza internet bekleyen varsa hayal görüyordur. Ekonomi böyle devam ettiği sürece sadece internet değil, her şey pahalılanmaya devam edecek.

Gönül ister ki zam yerine indirim yapılsın ama bu zamlar keyfi yapılmıyor. Elde ettiğin gelir harcadığın maliyeti karşılayamaz noktaya gelirse zam yapmak zorunda kalırsın. Sadece internet için geçerli değil bu. Yani konu sadece Türknet veya internet fiyatları değil, balık baştan kokar.
    Neyin maliyeti acaba?

• arkadaşlar yalın internete başvurunca vdsl hızımız düşücekmi? acıklama kısmında merak etmeyin hızınızda düşme olmuycak yazıyor. ancak yukardaki yorumlarda vdsl den adsl e gecirirler diyenler oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.