Şimdi Ara

Türknet e ZAM (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arslanbey_01

Farklı hıza tek fiyat politikasına amma itiraz eden olmuş bu zamdan sonra. Bu sistem yeni mi geldi arkadaşlar. Yıllardır bu şekilde sistemleri. Herkes bu durumu bilerek geliyor buraya. Kusura bakmayın da Türknet sizi zorla mı tutuyor. Gayet iyi biliyorsunuz ki kotasız taahhütsüz o fiyatlarda alternatifiniz pek yok. Yoksa bir dakka durmazdınız Türknette.
    Yeni bir durum değil zaten bir çok kişi bu durumdan rahatsız. alternatifler her zaman vardır. markete gittiğinizde 1kilo şeker alıyorsunuz kasada sizden önceki müşteri 2 kilo almış ve 20tl ödüyor, siz bir kilo ama kasiyer sizdende aynı ücreti yani 20tl alıyor, o zamanda olsun diyormusunuz?
  • quote:

2 lira zam gelse, günde 1 paketten 60 lira ayda fazla ödeme yapmaktan geri kalmazlar keyfi için. Buna 12 geldi herkes sanki 12 yi ödeyemecek gibi yok kapatırım yok değişirim. İtiraz herkes eder ediyorlarda, ama değişen birşey olmayacak. Kuzu kuzu ödeyecek herkes. Sigarayı bırakamadıkları ve ödedikleri gibi. Cümlemi anlayıp da yorum yapsan keşke

Alıntıları Göster
    O zaman hiç kimse hiçbir zamma ses çıkarmasın, bunu mu istiyorsun?

16mbps gibi artık çağ dışı kalan internetin bile fahiş fiyatlarından memnunsan o senin problemin.

Senin gibiler oldukça kuzu kuzu ödeyecek insan bulmakta zorlanmazlar merak etme.

Yurt dışında sürekli fiyatlar aşağı inip internet hızları yükselişe geçerken bizde fiyatlar artıyor ama leş altyapılar ve leş internet hızları sabit!

Senin gibi kuzular halinden memnun olduğu için demek ki.

Yıllardır onca zamma rağmen neden fiber altyapı büyükşehirlerin bile her bölgesinde yok? Nereye gidiyor bu paralar?

Bu arap telekom müstehak size ne diyeyim, herkes hakettiği şekilde yönetilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

Yeni bir durum değil zaten bir çok kişi bu durumdan rahatsız. alternatifler her zaman vardır. markete gittiğinizde 1kilo şeker alıyorsunuz kasada sizden önceki müşteri 2 kilo almış ve 20tl ödüyor, siz bir kilo ama kasiyer sizdende aynı ücreti yani 20tl alıyor, o zamanda olsun diyormusunuz?

Alıntıları Göster
    Ortada bir kandırmaca varsa o zaman haklısındır. Ama sen 1 kilo şekeri 2 kilo fiyatına razı olarak alıyorsan bu senin tercihin olur. Burada olan da bu. Adamlar paketimiz bu diyor ve herkes bilerek isteyerek geliyor. Ortada bir aldatmaca olduğunu düşünmüyorum.

• F3point kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, ancak büyük ihtimal 7TL yalın kullanım ücreti alacaklar, zamanında ben Türk Telekom bağlatırken yalın bağlatmıştım 10Tl gibi bir yalın kullanım ücreti yansıtıyorlardı faturaya, yani ev telefonuda alsam aslında zaten aynı fiyata gelecekti, pek bir espirisi olmuyordu.
  • quote:

Ortada bir kandırmaca varsa o zaman haklısındır. Ama sen 1 kilo şekeri 2 kilo fiyatına razı olarak alıyorsan bu senin tercihin olur. Burada olan da bu. Adamlar paketimiz bu diyor ve herkes bilerek isteyerek geliyor. Ortada bir aldatmaca olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Aldatmaca değil ama bir tutarsızlık var, madem fiyetlar güncelleniyor, ev telefonu kullanmayan bir çok kullanıcıya yapa seçeneği sunuluyor, tarifelerde yeniden düzenlenmeli. 10-12mbps kullananda 35mbps kullananda aynı tarifeden ücretlendiriliyor bu yanluş.

örneğin netgalakside;
    16mbps 50tl. adsl-vdsl (16mbps vdsl'de 16-2 olarak veriliyor)
    24mbps 55tl. vdsl
    35mbps 60tl. vdsl

netspeed;
    16mbps 66tl. adsl

Oris telekom
    16mbps adsl 54.90

Tbt net
    16mbps adsl 65tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 4 Haziran 2020; 11:25:9 >

• 24 sınırsız yetiyorda artıyorda 50 de olsa aynı benim için indirme yapmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAHAHAHAHA

KURU KURU Gitmiyor Tükürelim istemişler..
    hizmetleride ortada :D
  • Zam olayına tepki gösterenler 16-35 lik paket kullananlar sanırım. Haklı olabilirler o hızlar ile kullananlar. Ben 75mbps lik paket kullanıyorum 76 TL ödeyerek.88 Tl olacak zamdan sonra,TTnete göre hayli avantajlı yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

O zaman hiç kimse hiçbir zamma ses çıkarmasın, bunu mu istiyorsun?

16mbps gibi artık çağ dışı kalan internetin bile fahiş fiyatlarından memnunsan o senin problemin.

Senin gibiler oldukça kuzu kuzu ödeyecek insan bulmakta zorlanmazlar merak etme.

Yurt dışında sürekli fiyatlar aşağı inip internet hızları yükselişe geçerken bizde fiyatlar artıyor ama leş altyapılar ve leş internet hızları sabit!

Senin gibi kuzular halinden memnun olduğu için demek ki.

Yıllardır onca zamma rağmen neden fiber altyapı büyükşehirlerin bile her bölgesinde yok? Nereye gidiyor bu paralar?

Bu arap telekom müstehak size ne diyeyim, herkes hakettiği şekilde yönetilir.

Alıntıları Göster
    Ben kuzu değilim merak etme sen. Herşeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Yıllardır da kota olsun fiyatlar olsun her zaman gerek forumda gerek kurumların maillerine şikayetlerimi iletmiş birisiyim. Bu zama ise çok ses çıkartmamanın sebebi hala bu fiyata daha iyisini başka firmada bulamadığımdandır. Madem eleştirecez o zaman bütün firmaları eleştirmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Hacı herkes senin gibi 100 mbit göremiyor mesala benim altyapım 16 mbit destekliyor.
    16 mbit e 76 ödüyorum şimdi 95 olacak.
    Turk telekoma bakıyorsun 85 tl.
    Üstüne muud tivibu ilk ay bedava sonra birkaç digital servis daha sınırsız ev dışında wi-fi kullanabileceğim yerler var muhattap var falan filan.
    100 mbit internet altyapısı olan kişi sayısını göze alırsan eğer bunun saçmalığı ortada. Tek paket tek fiyat diyerek olmuyor o işler.
    1 yıldır paketimin 75 mbit olmasına rağmen hızım 35 mbit e sabitlenmiş artmıyor yükselti deyince ek para istiyor ama satarken yıllar önce 75 diye satıyor 1 senedir bunu çözemiyorum.
    İptal ettireceğim iki aydır havadan fatura ödüyorum neden? Çünkü fax çekmem lazim ama sabah 7 akşam 7 çalıştığım için bir turlu çekemedim.
    Bunlarla mi uğraşacağım. Ben ki 4 yıldır turknet kullanan biri olarak söylüyorum.
    Hızınız max 16mb mi ? Böyle yazmışsınız. Bu durumda hızınız 35 e sabit ise neden 75mb talep ediyorsunuz? 35 bile alamıyorken?

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Bu zamlar hiç hoş olmadı ama maalesef Turknet in alternatifi de yok.

75 mbit hız alıyorum faturam da 85 TL. Bu hızı kotasız, taahhüt olarak veren başka firma yok maalesef. Bir çok firma belirli saatler arası hız sınırı dahi koyuyor hele kota olayı tamamen komedi adamlar 100 mbit internet verip 250GB kota koyuyor bunun adı da akıllı internet oluyor geçen ay 1.3 TB download yapmışım gerisini siz düşünün..

Öve öve bitiremedikleri uydunet e baktım adamlar gerçek kotasız 50 mbit internet için 350 TL, 100 mbit için 450 TL para istiyor, Turktelekom desen yine 50 mbit için 120 TL fiyat biçmiş limitsiz yazmış ama ne kadar güvenilir allah bilir, Superonline 50 mbit için 140 TL talep ediyor + 12 ay da taahhüt istiyor.

Özetle zamları falan savunmuyorum ama 75mbit interneti 75-85 TL civarına sunan bir firma yoktu piyasada. Şimdi kalkıp sakın millenicom demeyin ciddiye bile almam
    +1 100 mb download 8 mb upload veriyor bana. 85 tl oduyordum. simdi kac olucak 100 tl mi oluyor? yine bu hızlarda bu fiyata verebilen varmı? yok. eee yapcak bişey yok. net i kapatalım.sabah aksam tv mi seyredelim. yapcak bişey yok . 3 tl lik yalın internet başvurumu yaptım bile

• Öneriniz nedir arkadaşlar? Alternatif firma hangisi?
  • quote:

Ben kuzu değilim merak etme sen. Herşeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Yıllardır da kota olsun fiyatlar olsun her zaman gerek forumda gerek kurumların maillerine şikayetlerimi iletmiş birisiyim. Bu zama ise çok ses çıkartmamanın sebebi hala bu fiyata daha iyisini başka firmada bulamadığımdandır. Madem eleştirecez o zaman bütün firmaları eleştirmeliyiz.

Alıntıları Göster
    Herşeyin ne olduğunu biliyorsan, akla mantığa sığmayan örnekler ile neden gereksiz bir örnekte bulunuyorsun?

Her sabah yeni bir zam yeni bir vergi haberine uyanmakten bıkmışken bir de en temel ihtiyaçlarımızdan biri olan internet'e gelen zammı kabul e d e m i y o r u m!

Benim tepkim zaten Türknet'e değil bizzat arap telekom'a!

• 8-16-35 kullananlara bir güzellik yapsınlar isterim tabi. Herkes haklı olarak aynı fiyata daha iyi hizmet bekliyor. Ama yıllardır böyle gidiyor hiç düşüncelerinde bile yok ayrı fiyat demek ki. O kadar itiraza rağmen
  • Her verdiğim örnek mantıklı. Sen tersinden kalkmış gibi yorum yapıp durma. Bazen insanlara gerçekleri söylemek ağır gelir kaldıramaz. Sende kaldıramadın demek ki.
  • F3point kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 liraya 1000 dakkali ev telefonu aylik vermezler istesek, bu resmen fiyat cambazliği. 10 lira zaten yalin hat ucreti bunun yerine turknet 1000 dakka hediye veriyordu musterilerine bu hediyeyi kestiler buyuk ihtimal.

• Ya bu turknet buyuk ihtimal devletin yeni iss lerin piyasada tutunmasini sağlamak için vergi indirimi yapiyordu. Bu indirimleri kestiler galiba zamani yada destekleme suresi bitmis olabilir bundan kaynakli fiyat artişinada gitmiş olabilirler. Bide tam tersi olabilir daha fazla para hirsi bürümüş olabilir gözlerini.

• Zaten 6 7 ay önce zam gelmisti. Bu nedir şimdi? 3 aydır illallah ettirdiler zaten. Milleti patlatmak içinmiş sanırım. Benim için de bitti Turknet artık...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Öneriniz nedir arkadaşlar? Alternatif firma hangisi?
    ben 2 gün önce Kablonet e geçtim
    eğer alt yapın varsa tavsiye ederim.
    taahhütüm bitti fiber alt yapı olmadığı için ttnet 16 mbit 78tl şeklinde kullanıyordum
    ttnetin alt yapı vermediği yerde kablonet fiber veriyor hemde test ettim 50mbit kadar diyorlar 48 den aşağı inmiyor
    ayrıca üst paket kablo tv veriyorlar tv seyrediyorsan ben sadece youtube ve netflix izliyorum
    fiyat 90 tl ama 23 tl tv ye ödüyordum o da düşünce 67 tl geliyor
    tekrar söylüyorum alt yapı varsa değerlendirebilirsin
  • Turknet'in pek bir cazibesi kalmadı. Alternatifleri değerlendirmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.