Şimdi Ara

Türknet e ZAM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.4ghz kablosuz teknolojisi yüksek hızlarda performans veremiyor.
    5Ghz yani 802.11ac destekli bir modeme geçmenizi öneririm. Ya da bunu destekleyen bir router alıp, modeme kablo ile bağlayabilir, kablosuz dağıtımı router üzerinden yapabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    ttnet fiyat kıramaz rekabetden dolayı bdk izin vermez 6 milyon abonesi var
  • Bende bunu anlamıyorum. Taahhütün olan firmada bağırırsın çünkü çıkamadığın için arızanı vs çözsün istersin. Bende 1 yıla yakın bir süre kadar Turknet kullandım. Son 2 ay epey sorunlar yaşadım baktım çözülmeyecek Türk Telekoma geçtim 1 yıl taahhüt ile. Burada milyon tane konu açılıyor şöyle kötü böyle bilmem ne turknet ya da millenicom bizi süründürüyor vs. Tabii kide herkes aldığı hizmeti en iyi şekilde almak ister ama en azından taahhüt derdi yok. En büyük kaybınız arada sorunlu geçen 2 haftalık süreç ve 2 haftanın parası olur. Bir ara gördüm Turknet ve 8 aydır çözülemeyen problem diye bir konu. Abi 8 ay sorun yaşıyorsan ve halâ turknet kullanıyorsan taahhüt olmamasına rağmen o da senin yanlışın kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine mi zam sanki 3-4 ay önce gelmişti bir tane
  • turktelekom ile fiyat aynı olsa bile statik ip kullandıgım icin burada kalmak zorundayım çunku statik ip 25tl telekomda burada 12tl.
  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Kafamda soru işaretleri oluyo belki 10+ yıldır TT kullanıcısı olarak sorun yaşamayınca taahhütsüze geçelim diye bi atağa kalktık. İyi mi ettik kötü mü zamanla göreceğiz. Kırklareli merkezde kullanan varsa turkneti bunu alıntılarsa fena olmaz.
    Kafama takılan diğer bir soru sanırım mobil operatör gibi 90 gün olayını duydum geçen yine buralarda.
    Öyle bişey söz konusu mu?

• Turknetle vedalaşma vakti gelmiş anlaşılan 98 nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturduğum lokasyon max 16 yı destekliyor.

Var mıdır önerebileceğiniz 60-70 lira bandında internet sağlayıcısı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Turknetle vedalaşma vakti gelmiş anlaşılan 98 nedir ya
    O fiyata 80-100 mb arası kotasız taahhütsüz hizmet veren varsa bir saniye bekleme geç. Dönüp dolaşacağın yer Türknet olacaktır. (Sözüm bu fiyata 16-35 mbit alanları için değildir)
  • 3 yıldır kullanıyorum.1000 dakika telefon
    Sınırsız 75 mbit VDSL upload 7 mbit 75.99 ödüyorum..ben memnunum.arada hız yqvaslamasi oluyor ama arıza kaydı actirinca duzeltiyorlar.ilk başlarda baya sıkıntı yaşamistim fakat şuanda çok memnunum.baska firmaya geçmeyi düşünmüyorum.zam olmasını kimse istemez ama şu ortamda olacağı belliydi zaten.hergun herşeye zam geliyor daha gelmeye de başlamadı...bunlar iyi günlerimiz Allah yardımcımız olsun

• Ben böle saçma birşey görmedim biz ttnetten kaçtık zam yapıyo dıe 2 ay sonra burda yakalandık.
  • Dakika bir gol bir...Daha dun belge gonderdim.Bugun sms atiyor uyaniklar...Seytan diyo iptal et.Hatta toplu iptal etsekte zam yerine indirim yapsa.Bismillah ya...

• Konudan biraz bağımsız ama tiraz edenlerin %70-80 kadarı eminim sigara içiyordur. Keşke sigaralara da zam geldiğinde bırakıyoruz diyebilseler. :)
  • sms geldi zam geliyormuş. ne yapıyoruz arkadaşlar, başka uygun hangi firma var şu an ?

türknet bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslanbey_01

Konudan biraz bağımsız ama tiraz edenlerin %70-80 kadarı eminim sigara içiyordur. Keşke sigaralara da zam geldiğinde bırakıyoruz diyebilseler. :)
    Konu ile alakası nedir? tek bir dal bile sigara içmememiş bir insan olarak soruyorum?

Sigara içen biri zamlara itiraz edemez mi? kafaya bak.
  • 4 yıllık Türknet serüveni bitmiştir benim için, zaten aldığım hız düşük, başka ISS'lerde daha uyguna bulabiliyorum. Artık bir avantajı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Konu ile alakası nedir? tek bir dal bile sigara içmememiş bir insan olarak soruyorum?

Sigara içen biri zamlara itiraz edemez mi? kafaya bak.

Alıntıları Göster
    2 lira zam gelse, günde 1 paketten 60 lira ayda fazla ödeme yapmaktan geri kalmazlar keyfi için. Buna 12 geldi herkes sanki 12 yi ödeyemecek gibi yok kapatırım yok değişirim. İtiraz herkes eder ediyorlarda, ama değişen birşey olmayacak. Kuzu kuzu ödeyecek herkes. Sigarayı bırakamadıkları ve ödedikleri gibi. Cümlemi anlayıp da yorum yapsan keşke

• Beyler sorun zamın fiyat şekli.

Gidin fatura detayına bakın telefon ücreti 10TL gözükür hepinizde ve bende de öyle. Sorun ev telefonu kullanmak istemeyişimizde 3TL fark yapması ama fatura detayında bu 10TL olarak gözüküyor. Zaten yıllardır ev telefonu kullanmıyoruz ama 3TL gibi komik bir rakamı biraz göze sokarak açıklama yapmışlar şaka gibi.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Kablonetteki sözleşmemi iptal edip geçtim Superonline bu paketine zaten akşam 6 dan sonra evdeyim 100 MB hız harika oldu cayma bedelini de karşılıyor daha ne olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

2.4ghz kablosuz teknolojisi yüksek hızlarda performans veremiyor.
    5Ghz yani 802.11ac destekli bir modeme geçmenizi öneririm. Ya da bunu destekleyen bir router alıp, modeme kablo ile bağlayabilir, kablosuz dağıtımı router üzerinden yapabilirsiniz.
    Var mı önerdiğiniz bi marka model?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.