Şimdi Ara

Türknet e ZAM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi. Fiyat değişikliğimiz ile ilgili turk.net sayfamızdan detaylı bilgi vereceğiz.
    Ne enflasyonu %4.5 büyümedimi ülke ?
  • Bu pingten bıktım ben ustaaaaaa :) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olduktan sonra 120 lira verir Vodafone red 35 youtube sınırsız paketini alır geçerim.

Akk'nin kalkması olayı çok fena fırsat oldu bunlara. Akk varken fiyatları 3 ileri 2 geri yapıyorlardı. Şimdi 3 ileri yapıyor pis herifler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamlar hiç hoş olmadı ama maalesef Turknet in alternatifi de yok.

75 mbit hız alıyorum faturam da 85 TL. Bu hızı kotasız, taahhüt olarak veren başka firma yok maalesef. Bir çok firma belirli saatler arası hız sınırı dahi koyuyor hele kota olayı tamamen komedi adamlar 100 mbit internet verip 250GB kota koyuyor bunun adı da akıllı internet oluyor geçen ay 1.3 TB download yapmışım gerisini siz düşünün..

Öve öve bitiremedikleri uydunet e baktım adamlar gerçek kotasız 50 mbit internet için 350 TL, 100 mbit için 450 TL para istiyor, Turktelekom desen yine 50 mbit için 120 TL fiyat biçmiş limitsiz yazmış ama ne kadar güvenilir allah bilir, Superonline 50 mbit için 140 TL talep ediyor + 12 ay da taahhüt istiyor.

Özetle zamları falan savunmuyorum ama 75mbit interneti 75-85 TL civarına sunan bir firma yoktu piyasada. Şimdi kalkıp sakın millenicom demeyin ciddiye bile almam

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Upload hızlarının tatmin edici bir seviyeye (en azından bağlantı hızının yarısına) çekilmesi fiyat artışını kabul edilebilir duruma getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Bu zamlar hiç hoş olmadı ama maalesef Turknet in alternatifi de yok.

75 mbit hız alıyorum faturam da 85 TL. Bu hızı kotasız, taahhüt olarak veren başka firma yok maalesef. Bir çok firma belirli saatler arası hız sınırı dahi koyuyor hele kota olayı tamamen komedi adamlar 100 mbit internet verip 250GB kota koyuyor bunun adı da akıllı internet oluyor geçen ay 1.3 TB download yapmışım gerisini siz düşünün..

Öve öve bitiremedikleri uydunet e baktım adamlar gerçek kotasız 50 mbit internet için 350 TL, 100 mbit için 450 TL para istiyor, Turktelekom desen yine 50 mbit için 120 TL fiyat biçmiş limitsiz yazmış ama ne kadar güvenilir allah bilir, Superonline 50 mbit için 140 TL talep ediyor + 12 ay da taahhüt istiyor.

Özetle zamları falan savunmuyorum ama 75mbit interneti 75-85 TL civarına sunan bir firma yoktu piyasada. Şimdi kalkıp sakın millenicom demeyin ciddiye bile almam
    16mbit kullanan insanlar daha fazla. 16mbit üzeri kullananlar zaten memnun elbette. Sorun hız problemi + yükselen fiyat. Kim neden bu fiyata bu hizmeti kullansın bu saatten sonra? Aynı fiyata düşük ping + müşteri temsilcisi + hızlı çözüm + ek hizmetler sunabilecek bir firma varken karşılarında?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    3 seneden fazla süredir turknet abonesiyim ve abonelik sürecim boyunca 6 kişiyi abone ettim. Zam geldiği gibi aboneliğimi sonlandıracağım ve arkadaşlarıma da operatör değişikliği yapmalarını söyleyeceğim. Sürekli zam yapıyorsunuz diğer operatörlere kıyasla merkeziniz hariç eleman gideriniz yok arıza olunca kimseyi arayamiyoruz. Hala giderler arttı diyorsunuz olmayan çalışanların giderleri mi arttı. Bu kafayla devam ederseniz abonelerinizin yarısını kaybedersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enflasyon, döviz kuru ne alaka kardeşim?

düpedüz sizde düdüklemeye başladınız. ben telefon faturasına 5 yıl öncede 30-35TL civarında fatura ödüyordum bugün yine 35TL ödüyorum? 5 yıl önceki 35 ile bugün ki 35TL aynı değil? ee o zaman türk telekom para kazanmıyor mu şimdi yani? daha düne kadar 59TL olan bedel şimdi 100TL olacak. YAZIKLAR OLSUN SİZE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

16mbit kullanan insanlar daha fazla. 16mbit üzeri kullananlar zaten memnun elbette. Sorun hız problemi + yükselen fiyat. Kim neden bu fiyata bu hizmeti kullansın bu saatten sonra? Aynı fiyata düşük ping + müşteri temsilcisi + hızlı çözüm + ek hizmetler sunabilecek bir firma varken karşılarında?

Alıntıları Göster
    Evet 16-24-35 mbit kullanıcıları için Turknet in hiç bir avantajı yok.
  • Şimdiye kadat topladılar kullacıları şimdide yavaş yavaş ucuz internet alanlar çıkmaya başlar diger firmalara yönelir
  • Zam gelirse direkt olarak alternatiflere geçerim. Zaten 16 mbit bile veremiyorlar ancak 35 mbit hızla aynı ücreti almasını biliyorlar. Müşteri hizmeti deseniz robotlardan ibaret. Ailemin evine TürkNet bağlatacaktım bu haber üzerine vazgeçtim.
  • 13 mb Down 0.55 upl. bu fiyata biraz kazık gibi geliyor şahsıma. Zaten halihazırda 4 yıllık kullanıcıyım. Taahhütlü 2 senelik daha ucuz bir tarife vardır diye düşünüyorum. Daha ucuz paket kullanan varsa mesaj atabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Fiyatlarımızda güncelleme yapacağımız doğru. Ancak aynı zamanda hizmetimizde de bir geliştirme yapıyoruz. Bu geliştirme tamamlandığında, fiyat değişikliği ile birlikte size tüm kanallardan bildirecektik. Ancak oluşan bir aksaklık sebebi ile bazı müşterilerimiz erken öğrenmiş oldu. Sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    He he geliştirme aynen.

Türknet e ZAM

Siz önce hali hazırda müşterilerinize adam gibi hız verin.

@millenicom
    Sizde de var mı zam durumu?

• Nankörlük etmeyin 88 liraya 100 mbse kadar hız alabilirken diğer firmalarda bu fiyata alabiliyor musunuz. Turknet candır 1 yıl oldu kullanıyorum geçmiş yıllarda kullanmadığım için pişmanım

• Sevindirici haber namussuz internet profili gibi açılımı var galiba 🤣😂

• quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

Galiba Türknet olarak SAYE(Sanal YAPA olarakta bilinen Virtual Unbundled Local Access [VULA]) modeline geçiyorlar. Reisimiz bu konuda sesimizi duymuş olmalı.

SAYE, YAPA'nın FTTC kabinler için olan versiyonu. DSLAM'a her şehirdeki santrallerden direkt bağlanıp Layer2 Transport ile trafiği teslim alıyorlar ve DSLAM ayarlarını değiştirmelerine telekom firması izin veriyor. Bunu ancak Turknet gibi her şehirde POPu olan firmalar yapabilecektir zannımca..

laf aramızda benim hızımı 75/8 mb'den 93Mb/41Mb'ye yükselttiler. profil isminde de "NmsHızProfil : VDDRPDEFVAL.PRF|VUDRPDEFVAL.PRF" yazıyor. bunu herkese açmayı düşünüyor olabilirler. Ancak Turknette çalışmadığımdan kesin bir bilgim yok.

quote:

Hat Fiziksel Durumu : AÇIK
    Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK
    NmsHızProfil : VDDRPDEFVAL.PRF|VUDRPDEFVAL.PRF
    Upload Çıkış Gücü : 9.5
    Download Çıkış Gücü : 14.7
    Upload Kapasite Hızı : 41684 kbps
    Download Kapasite Hızı : 99892 kbps
    Upload Mevcut Hızı : 41416 kbps
    Download Mevcut Hızı : 93431 kbps
    Türknet bey bu arkadaşın dediği şey nedir sizden net cevap almak istiyoruz yapa ve vae var bu başka bir tip nedir veya söylediğiniz gibi yeni gelişmeler nedir açıklayın ona göre bizde zama tepki vermeyelim 2015 dan beri aboneliğim var

• E-mail şeklinde bildirim geldi kesin zam geliyorTürknet e ZAM
  • bana kalırsa fiyat artışının sebebi SAYE.

eğer SAYE aktifleşirse bu fiyat artışı kesinlikle kabul edilebilir.
  • Daha türknete geçeli 1 ay bile olmamışken zam gelmesi hiç hoş olmadı ama 85 tlye yaklaşık 70mb hız alıyorum. 95 tlye çıkacak piyasaya baktığım da bu fiyata bu hızı veren başka firma yok o yüzden dewamke

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.