Şimdi Ara

Türknet e ZAM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda arkadaşların yaşadığı durumu ben de yaşıyorum, 500 metre mesafede 35 mbps hız alan arkadaşım var ama ben en fazla 8-9 mbps alıyorum. hız limiti 8-12 arasında herhangi bir kuruma geçebilirim şu an araştırma aşamasındayım. turknetle aynı fiyatta bile olsa değiştireceğim. en azından bir sıkıntı olduğunda aradığımda karşımda insanla muhattap olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ya karıştırmış yada yanlış anlamış Özgür iletişim paketi yani 8-35 Mbps arası hızlar için fiyat 88 TL olacak (telefon dahil). 95TL(telefon hariç) olan paket 35Mbps üstü hızlar için olan paket Özgür iletişim ekstra.
  • Akşam bana da sms geldi. 76 liradan 88 liraya çıkacakmış, telefon servisini iptal edersem(ki kullanmıyorum) 85 tl olacakmış. Netspeed nasıldır arkadaşlar kullananınız var mı?
  • mirae kullanıcısına yanıt
    Tamda bunu yazmak için girmiştim turknet zam yapınca anında netspeedte zamlandı geçen yıl tek alternatif elimiz kolumuz bağlı türk telekomun kollarına düşeceğiz gibi öyle gözüküyor

• falcon_eyed kullanıcısına yanıt
    15 aydır kullanıyorum memnunum ama fiyatlar birbirine çok yaklaşırsa turk telekom daha stabil olduğunu düşünüyorum ona geçerim yani

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    netspeed zamları nasıl hocam
    ben zam göremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün önce bulunduğum bölgede çalışma vardı internet gitti tekrar geldiğinde vdsl olarakda geçebileceğim paketleri gördüm ve 12mbit aldığım yerde artık 10 tl farkla 75 mbite geçtim daha 85 tl ödemeden zam mı geldi şimdi :))

bu arada telefondan vaz geçmem
    bakalım fiyat ne olacak
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Türknet fiyatı kaç liraya çekerse oda muhtemelen aynı fiyata çekecektir geçen yılda hemen hemen aynı zamanlarda aynı fiyatta sabitlediler fiyatları.

• O zaman güle güle TurkNet

• memlekette bir gün zam haberleri görmeden rahat uyku uyuyamıyoruz. selam ve dua ile(anladınız siz)
  • Ulan kimi tutsak elimizde kalıyor, iyi kötü mevcut iss ler içinde elle tutulabilir bir Türknet var diyorduk, oda bozdu kendini Allah bu milletin yardımcısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı,fiyat bile olsa dediğim,herşey geçerlidir. Bütün mantık aynı. 10 tl de değilim zaten. Konu 10 to değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu ortamda neyi tavsiye edersiniz?
  • Bu Zam Neyin Zammı şimdi Türk nette fırsatçılığa başlıyor her şeye zam zam bu ne ya Telefon ile ulaşamıyorsun
    arıza olduğunda 1 2 haftada anca çözüyorlar pandemi olayını bahane edip günlerce mesajlara cevap vermiyorlar
    birde kalkmışlar zam yapıyorlar Türknet internet firmalarında taahhütsüz olarak gayet güzel ama şimdi bu zam ile resmen telekomun fiyatlarıyla hemen hemen aynı oldu en düşük hız alan kişi ile en yüksek hız alan kişi aynı parayı ödememesi lazım 16 mbit 50 tl 100 mbit alan 100 tl söyleseler olur türknet tek fiyatı bırakıp paketler oluşturmalı 16 32 50 75 100 mbit seklinde ona göre de fiyat koyarsa iyi olur bence.
    İnşallah bu yorumları okuyup tekrar düşünürler bu zam olayını
  • Millet olarak şu isslerden ne çektik lan

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Anladığım kadarıyla ADSL ve 35 Mbps'e kadar VDSL paketleri 88TL, ekstra dedikleri hizmet olan 75Mbps ve üstü VAE paketleri 98TL olmuş. YAPA'da olanlar da 88TL. Bir de aklımızla alay eder gibi telefon istemeseniz 3 liracık indirim yaparız demişler.

Ben 75 Mbps hız alıyorum, hizmetten memnunum ama her sene fırsattan istifade zam yapmaları illallah ettirdi. 59TL oldu 65, 76 ve son olarak 88TL-98TL!

Yahu tek bir bayiliğin yok, müşteri hizmetlerinde istihdam sağlamıyorsun ne masrafın oluyor ki her sene zam geçirip insanların sırtına yük bindiriyorsun!!!
    Tam aklımda ki düşünceleri yazmışsınız katılıyorum.
  • Aslında üzücü acaba çareleri mı yok fiyat arttırıyorlar eğer ki çareleri yok ve ucu ucuna kurtarmak için fiyat arttiriyorlarsa onlar adına üzüldüm
    Ya da adımızı duyurduk müşterimizde yeterli artık fiyat arttırıp bizim de cükmemiz lazım muhtaçlar bize mantığı ile mı hareket ediyorlar
    DENE VE TARAFINI SEÇ

• ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    aynen öyle şuan bu pakete geçmek çok daha mantıklı turknette kalmaktan.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hizmetimizde geliştirme yapıyoruz demişsiniz de, altyapıyı Türk Telekom sağladıktan sonra, istediğiniz kadar geliştirin. Hızı artıramazsınız. Canlı müşteri temsilcisi olayını da yapacağınız yok zaten. En fazla Ping sorununu çözersiniz.
    Ayrıca türkneti cazip kılan özelliği fiyatı idi. Bu zam olayından sonra belki altyapısı çok iyi olup yüksek hız alanlar kalmaya devam eder, fakat onlar dışındaki herkes size veda edecek, bilginiz olsun

• Kesinlikle boykot edilmesi gerekiyor. Türk Net gazı aldı Türk Telekom fiyatina çekmiş. ADSL internet, surekli kopma hiz degisiklikleri, çalışmayan telefon vb vb 88 tl hayatta etmez. Türk net iptal

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.