Şimdi Ara

Türknet e ZAM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miga

Türk Telekomda Hala Upload konusunda AKN var değil mi ? 20 GB gibi birşeydi sanırım
    Bu bilgiyi kim uydurdu
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yani yılda 2-3-4 defa zam?
    En son zammı geçen ay Haziran ayında, 75.99 TL ye yükselterek yaptılar, 13 ay sonra 12 TL zam yapmaları bir tek bana mı normal geliyor anlamadım?
    Turk Telekom 24 Mbit olanını şu anda 95 TL ye veriyor ben 35 Mbit'i 88 TL ye aldığım için nasıl bir tepki göstermeliyim çözemedim.
    Forumun müşteri yanlısı olan firmalara karşı gharip tutumunu hayatta çözemiyorum.
  • Arkadaşlar benim gibi güvenip telefonu iptal etme salaklığına düşmeyin. Sözde internet bağlantısı kesilmeyecekti talep açtım sabah ve az önce internet bağlantısı kesildi yarım saattir gelmesini bekliyorum. Güvenmeyin internetinizi kesiyorlar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıllık turknet aboneliğine veda vaktinin göstergesi olan haber. elveda turknet bu hafta itibariyle benim için artık yoksun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam gelmesi kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfozcn67 -- 4 Haziran 2020; 0:25:16 >
  • ekpeudoh kullanıcısına yanıt
    Hangisine geçicek siniz?

• samtual kullanıcısına yanıt
    Kâğıt üstünde 16 Mbit (uygulamada 8-10 Mbit) hız alanın 88 TL (iddia) ödemesi normal mi? Tek fiyat uygulamasından vazgeçecekleri anlaşılıyor ki bu gayet doğru bir uygulama. Ama 100 Mbit alan kişiye zam yapıyorsan 10 Mbit alana da indirim yapacaksın. Çünkü yıllarca 100 Mbit alanları 10 Mbit alanlarla sübvanse ettin. Altı yıldır Turknet'teyim. 10 Mbit'e hep tavan fiyattan ödeme yaptık.
  • 3 senedir 75 mb kadar 1000 dk telefon 85.99 aldığım hızda downloadta 60 80 arası,yapılan zamdan sonra sizce çıkmalımıyım türknet’ten

• 2015 yılından beri Türknet'liyim ama bu zam fazla oldu. 12 lira zam nedir arkadaş çağrı merkezi yok, hiçbir şehirde bayi yok fiyatlar telekomla aynı olacak neredeyse. Yine Türknet'e devam ediyorum ama eğer daha uyguna taahütsüz bir firma bulursam direkt geçerim.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar düşük alıyorsunuz araştırdınız mı hiç?
    Santrale uzaklığınız ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Hacı herkes senin gibi 100 mbit göremiyor mesala benim altyapım 16 mbit destekliyor.
    16 mbit e 76 ödüyorum şimdi 95 olacak.
    Turk telekoma bakıyorsun 85 tl.
    Üstüne muud tivibu ilk ay bedava sonra birkaç digital servis daha sınırsız ev dışında wi-fi kullanabileceğim yerler var muhattap var falan filan.
    100 mbit internet altyapısı olan kişi sayısını göze alırsan eğer bunun saçmalığı ortada. Tek paket tek fiyat diyerek olmuyor o işler.
    1 yıldır paketimin 75 mbit olmasına rağmen hızım 35 mbit e sabitlenmiş artmıyor yükselti deyince ek para istiyor ama satarken yıllar önce 75 diye satıyor 1 senedir bunu çözemiyorum.
    İptal ettireceğim iki aydır havadan fatura ödüyorum neden? Çünkü fax çekmem lazim ama sabah 7 akşam 7 çalıştığım için bir turlu çekemedim.
    Bunlarla mi uğraşacağım. Ben ki 4 yıldır turknet kullanan biri olarak söylüyorum.
    95tl olacağını nereden öğrendiniz ?

Altyapı o hızı destekliyor. Anadolu henüz fiber ağlarla örülemedi. Santrale uzağız.
    Hocam bizde de yok fiber, bakır kablo ile 35mbit alıyorum.
    Eğer destekleyeni alamıyorsanız bir kaç önerim vardıda, o yüzden soruyorum.
    Ne anadolusu, istanbulun cogu yeri adsl altyapida hala daha
    2017 yılından beri üyeyim ama 2018 yılından beri 2 sene geçti her yıl 2 defa zam yaptılar 59tldi 65 oldu sonra 76 oldu şimdi 88 oldu. Sözde tahattüt yok ama 2 yılda 4 defa zam yapmak çok basit peki seneye ne olacak söyleyim sana haziran 2021 fiyat 99tl olacak bir sonraki sene 110tl olacak yine 2 yıllık tahattüt yok ama 2 yıllık zammı yapıştıracaklar benim kızdıgım nokta o yoksa 88tl olması değil fiyat politikaları ve müsteri hizmetleri 0 destek bir sorun yaşarsanız en az 10-15 gün sürüyor zaten bu hızla telekom ile aynı fiyata ulaşmaları 2 yıl sürmez telekomda sorun yaşadıgımda 1-2gün geçmez tüm sorunların çözülmesi.

Tahattüt verip 2yıl sabit fiyat veremiyor ama onun fazlasını zamlarla çıkartıyorlar. Tahattütsüz sabit fiyat garantisi vermelililer yoksa böyle zor müşteri tutarlar çevremde bir çok arkadaşlar operatör değiştirdi tamamen sorun yaşadıklarında acizliklerinden sorunu çözememelerinden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 3 Haziran 2020; 22:57:43 >

• Türknet zam yapıyorsa bilin diğerleri de yapacaktır. Geçen sene tüm firmalar aynı dönem zam yaptı.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    ping problemlerini de çözecek misiniz ? yada oim'de destek kayıtlarına botlarla cevap vermeyi bırakacak mısınız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.