Şimdi Ara

Türknet e ZAM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:23:44 >
  • Tam da vodafone genç olana geçtim modem dahil 87, 90a.Ancak ev telefonu yok.
    Ev telefonu isteyenler için hâlâ iyi fiyat ancak yalın için kötü.
    Ayrıca taahhüt yok çıkın şikayetiniz niyedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Hacı herkes senin gibi 100 mbit göremiyor mesala benim altyapım 16 mbit destekliyor.
    16 mbit e 76 ödüyorum şimdi 95 olacak.
    Turk telekoma bakıyorsun 85 tl.
    Üstüne muud tivibu ilk ay bedava sonra birkaç digital servis daha sınırsız ev dışında wi-fi kullanabileceğim yerler var muhattap var falan filan.
    100 mbit internet altyapısı olan kişi sayısını göze alırsan eğer bunun saçmalığı ortada. Tek paket tek fiyat diyerek olmuyor o işler.
    1 yıldır paketimin 75 mbit olmasına rağmen hızım 35 mbit e sabitlenmiş artmıyor yükselti deyince ek para istiyor ama satarken yıllar önce 75 diye satıyor 1 senedir bunu çözemiyorum.
    İptal ettireceğim iki aydır havadan fatura ödüyorum neden? Çünkü fax çekmem lazim ama sabah 7 akşam 7 çalıştığım için bir turlu çekemedim.
    Bunlarla mi uğraşacağım. Ben ki 4 yıldır turknet kullanan biri olarak söylüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıldırmaya hazır ol o zaman
    Tümden kafayı yersin

• bugün hızım yaklaşık 10 mbps arttı. Şaşırdım önce ve sonra zam haberini gördüm online işlemlerde. Dedikleri saye meselesi olursa, bence mantıklı olabilir. Zam kötü bir şey ama gel gör ki ülkemizdeki dolar kuru da belli bir gerçek.
  • Çakallara bak faturada telefona 10₺ ücret gösteriyorlar zam gelince 3₺ telefon için indirim yapıyorlar, elveda türknet, türk telekomdan 69.90₺ 8mbit limitsiz 24 ay sabit fiyat verdiler adsl kullanan kullanıcılar başvurabilir hem 18 tl ucuz hemde derdini anlatacabileceğin bir müşteri hizmetleri var.

• Açıkcası normalde şu an hizmwetten memnunum ama sözde tahatsüz ayağına yılda 2-3-4 kere zam yapmayı benimsemiş firmayla işimiz olmaz 2-3 ay içerisinde farklı iss geçmeye çalışacağım
  • YAPA kullanabilsek iyiydi. O da yok

Geçen sene başladığımda 2. Ayda zamla karşılaşmıştım. Neyse dedik. Yılı dolmadan 2. Zam.
    Modemi 2. El okutup fibere geçmek daha mantıklı. 2 sene sabit fiyat en azından.

• Elveda turknet

• Farklı iss arayanlar için netspeed 16mbit limitsiz 66₺ fiyat alındı

• Quattro kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsınız. Ben de daha birkaç hafta önce 16 MBPS hız ile 100 MBPS hıza aynı faturayı ödetmeniz adil değil diye yazdım foruma. Altı yıldır kesintisiz şekilde Turnet kullanıyorum. Ama 16 MBPS hıza 75,99 TL bile fazla iken üstüne 1 kuruş zam gelirse altı yılın sonunda operatör değiştireceğim. Hayatta bazen prensipli olmak lazım. Yıllardır müşteri dostu olarak gördüğüm firmanın artık farklı bir yöne saptığını görmeye başlıyorum. Gerekirse nefret ettiğim tekel konumundaki firmaya 10 TL daha fazla öderim ama enayi konumuna düşürülmemiş olurum. Turknet, 16 MBPS hız alan gruba kesinlikle çok uygun bir paket sunmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 3 Haziran 2020; 22:10:29 >
  • Ttnett ten yaptigimiz gibi kapatma yapmadan nereye gecebiliriz

• Abonelik evraklarını yeni teslim ettik, şimdi mi söylenir bu

Neyse, sonuçt taahhüt yok, hızı beğenmezsem geçerim başka yere.
  • Bi o kalmıştı her şeye zam .. ne yapalım yav en iyisi çalışmaya başlayayım böyle yatmakla olmuyor

• Farklı ISS'ye üşendiğimden geçmiyordum, zam yapmanız benim için ayrı bir motivasyon olur.
  • Zamla birlikte TurkNet benim için bitmiştir. 16mbit için o kadar para veremem. TTNet'e geçerim en azından ping sorunum ortadan kalkar. Güle güle TurkNet.
  • Bedava kampanyası bitsin bende başka firmaya geçiyorum. Nokta

• Yalın intrnetli paket yokken telefon ücretini 10 TL gösterirken şimdi 3 TL gösterdiklerine göre 1000 TL her yöne konuşmayı da paketten çıkaracaklar. Şu şartlarda 16 MBPS alan birinin Turknet kullanması için bir tane sebep yok.
  • burayı okuyorsa türknet yetkilileri. 100mbps kullanan adamdan 95lira almanız tamam ama 16mbps hız için 85 lira bence fahiş bir rakam. kesinlikle farklı hız paketleri çıkarmalısınız. yoksa türknet kullanmanın bir anlamı yok. daha iyi fiyatlı alternatifler mevcut.
  • Türknet de yalan oldu daha 1 aydır aboneyim şakkkk direk zamı yapıştırdılar eyw türknet
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.