Şimdi Ara

Türknet e ZAM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom ile taahütümü yapıyorum 2 sene boyunca ne onlar beni arar ne ben onları sabit fiyattan kullanırım en ufakta sıkıntı yaşamadım iyiki türknete geçmemişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyata telekom 24mbit vdsl limitsiz var ben oraya geçmeyi düşünüyorum en azından 2 yıl sabit fiyatla kullanırım toplu olarak türknete bi ceza kesmemiz gerekli dh ölücülerini hafife almış belli

• Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Net galaxy bir bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Başladınız yine ağlamaya :D
  • Ülkenin içinde bulunduğu şu ekonomik durumda ucuza internet bekleyen varsa hayal görüyordur. Ekonomi böyle devam ettiği sürece sadece internet değil, her şey pahalılanmaya devam edecek.

Gönül ister ki zam yerine indirim yapılsın ama bu zamlar keyfi yapılmıyor. Elde ettiğin gelir harcadığın maliyeti karşılayamaz noktaya gelirse zam yapmak zorunda kalırsın. Sadece internet için geçerli değil bu. Yani konu sadece Türknet veya internet fiyatları değil, balık baştan kokar.
  • 1 ay sonra ne ödeyeceğimi bilmediğim bir kurumda devam etmeyi düşünmem açıkçası bakalım 5 liradan fazla zam gelirse hemen değiştiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PropositionJoe

Elveda turknet saçmalıklarını asla unutmiycam bekle beni Türk Telekom
    Babamlara dememe rağmen ben keyfimi bizamam deyip 24 mbit interneti taahutu bitince 12 ya da 16 ya dusurtmus benden çok para ödüyor ben 35 alırken.
    Turktelekom ozellestirildi ya sonra suudiler paraları alıp kaçtı bankalar el koydu. Banka gözünün yaşına bakmaz alır o parayı. TTNet zam yaptı diye bunlar da fırsattan istifade geçiriyorlar tabi.
    TTNet 25 mbiti 75 lira yapsa bak ne oluyor bunlara. Tek ümidim kaldı artık Uydunet o da Anadolu'nun küçük şehirlerinde yok malum. Yoksa İzmir'de okurken aşırı memnundum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Kullananın da 100 kullananın da aynı fiyattan kullanmasını eleştirirsin tamam da.. Yok abi insanlar anlamıyor ALOOO asgari ücrete yılbaşında 300 TL zam gelmiş zam, diyorum ki pakete yapılan en son zamdan beri döviz kuru şu kadar artış göstermiş. Senin pazardan aldığın sebzenin bile fiyatı dolara bağlı olarak artarken telekomünikasyon sektöründe bu artışın mali yükünün çok daha ağır olacağının nesini anlamıyorsun? Birisi de demiş ki altyapı maliyeti olmayan bir firmanın bla bla bla.. Aynen hocam yerleşik operatör altyapıyı hibe ediyor zaten al kanka kardeş kardeş kullanırız beraber diyor. Bilgin yok fikrin var derler ya insanlar aynen o hesap. İşine gelmezse iptal edersin aboneliğini bilmeden konuşmayın nolur. İlla kar amacı güden bir ticari firmayı savunduruyorsunuz adama..

• Turknet'teyim uzun süredir, hız değişti bi kaç kere şu an 50 mbit vdsl görünüyor, bugün 88 lira oldu, telefonu iptal edin 85 olsun mesajı bana da geldi. Alternatif f/p operatör tavsiyelerine açığım arkadaşlar, bu mesajıma alıntı yaparak cevap verebilirseniz sevinirim.

• Abone olur olmaz zam gelmişti hatta zam fazla yapıp uzun bir süre zam yapmayacağız gibi birşeyler demişlerdi. Zam geldiği an durmam yeni arayışlara giriyorum.

Edit: İlk kurulduğunda çok memnundum ilerleyen aylarda yavaşlama gibi sorunlarla da karşılaştım. Bunu Telekoma yormuştum ama herkes karşılamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 4 Haziran 2020; 0:52:50 >
  • 16 MBPS ADSL internet 88 TL! Her yıl zam yapmaları, son zamanlardaki sürekli kopmalar, hız değişiklikleri, destek taleplerinin çok geç cevaplanması da cabası. Kimse 88 TL normal demesin

Bağlatalı 2 ay olmadan ZAM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut0899 -- 4 Haziran 2020; 0:51:31 >
  • 35mbit için olması gereken 80₺

• Türknet e ZAM
  • Sevgili arkadaşlar amiyane bir tabirle eşek olana semer vuran çok olur. Kesinlikle yapılan bu zammı reddediyorum ve yarından tezi yok başka bir İSS ye geçiyorum. Daha 2 ay olmadı ayıptır günahtır şirket kriz planlaması yapamıyorsa bunun bedelini ben ödemek zorunda değilim. Konkordato mu ilan eder ne yaparsa yapar inanın gram umrumda olmaz. Bu zama tepkisiz kalırsanız emin olun bunun sonu gelmez herkesi boykota davet ediyorum.

• Şaka gibi açıklama özgür iletişim dahada özgür telefon yok :))) ve zam. Ulan iyice siyasetci olmuş türknet. Üstelik zam değil düZenleme. Çok daha özgürüzzzzz :))

• 10 yıllık telekom maceramı 1 buçuk yıl önce türknet ile sonlandırdım. Her taahhüt bitiminde babamı telefonla ikna ederek yenilediler. Hattımın 13 mbps desteklediğini iddia eden telekom türknete geçiyorum deyince bi anda 32 desteklemeye başladı halbuki türknet 75 destekliyor diyordu. Ben de taahhüt bitince babamın üstüne olan telekomu iptal ettirip türknete geçtim hız 80 mbps çıktı yağ gibi internet hiçbir sorun yaşamadım 1 buçuk yılda. Oynadığım oyunlar genelde online oyunlar ne telekom gibi evde başka biri facebooka girdiği an 1000 pinglere vurdu ne zırt pırt kopup serverdan düştüm sorunun en büyğünü yıllarca telekomla yaşadım ben. Türknet şans işi sorun yaşayanı da çok herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edemem tabi. Operatör değişecekseniz bile telekoma dönmeyin bu tekelciler rekabeti yok ettiği anda ne yaptıklarını yıllarca gördük akk den kotadan internete giremiyorduk ne çabuk unutuldu?

• İnternet hızı düşük olan arkadaşlar için elbette alternatif aynı fiyata ya da daha düşük fiyata geçebilecekleri tarifeler elbette var. Ancak özellikle 75 ya da 100 mb alan arkadaşlar için yeni yapılan tarife bile diğerleri ile karşılaştırıldığında uygun kalacaktır. Türknet bu zamla yüksek hızlar için uygulamış olduğu ekonomik tarifeyi bir anlamda ortadan kaldırmış oldu.
  • Bu zammın geleceği belliydi.
    Şikayetler ciddi oranda artti. Forum Türknet şikayetlerinden geçilmiyor.
    Hem dolar arttı.
    Hem abone başına kullanım oranı aşırı arttı. Aylık 50 gb kullanan kişiler 200 gb kullanmaya başladı bir anda.
    Buna da yapacak bir şey yok. Müşterilerini kaybetmek pahasına bunu yapmaları gerekiyor.
    İlk çözüm hizmetten memnunsaniz devam etmek Türknet e.
    İkincisi ise Türk Telekom a geçmek.
    Milleni ve netspeed de eli kulağında zam yapar yakında.
    Aslında superonline için güzel bir fırsat. Vdsl paketlerine güzel bir indirim yapsa ortalık karışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert478

Şuanki fiyat 75TL bunun içinde 65 TL internet 10 tl de Telefon var aşağıdaki fatura detayında görüldüğü gibi.

Tamam zam yapın yapmayın demiyoruz. 10TL olan telefonu iptal edin yine 75 TL yalın olsun.

Ama siz Hem zam yapıp hemde telefonu iptal edin 3TL indirimli olsun 85 tl ödeyin diyorsunuz. gerçi resmi bir açıklama gelmedi fiyat için yazılanlara göre yorumluyorum. biraz saçmalık var gibi. Yada 16 mbit paket çıkartın en azından onu 60-70 tl ye verin ona geçelim

Sözde yalın internetin de bir maliyeti var ve bu maliyet sizin ödediğiniz telefon bedeli ile aynı veya daha fazla.
    Teknik kısmında detaylı açıklamaya ihtiyaç duyan bir konu.
    Turknetin sitesinde dahi böyle geçiştirilmiş :)

Teknik açıklamalar olmadan öylesine iki lafla kandırılıyor olma ihtimalimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 4 Haziran 2020; 1:52:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.