Şimdi Ara

Türknet e ZAM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyat politikasıyla sizi bırakmak zorunda kalacağım. 2 yıllık taahhüt alın devam edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 haftadır hala nakil işleminin gerçekleşmesini bekliyorum. Her nakil ettirdiğimde teraneyi yaşıyorum. Nakil gerçekleşti kurulum ekibi gelecek. O da bi türlü gelmiyor.

En son sen gidip özel bir telefoncu çağırıyorsun para verip kabloyu kutuya çaktırıyorsun internet öyle geliyor. Şu anki güncellenecek olan fiyatlara bakılınca Türk Telekomdan falan bi farkı kalmamış zaten.

Onlar en azından nakilde falan sıkıntı çıkarmazlar bu kadar. Müşteri hizmetlerinde de robotik bir kopyala yapıştır politikası izleyen biri yoktur. İptali verip TT'ye geçmek mantıklı geliyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Nankörlük etmeyin 88 liraya 100 mbse kadar hız alabilirken diğer firmalarda bu fiyata alabiliyor musunuz. Turknet candır 1 yıl oldu kullanıyorum geçmiş yıllarda kullanmadığım için pişmanım
    sanki herkes 100mbps hız alabiliyormuş gibi konuşma. ben 16mbps alıyorum kimi insan 8mbps, 4mbps alabiliyor altyapı sorunları sebebi ile. bu adamlar neden gidip 90 lira para ödesin internete? bir de nankör mankör yazmış...

100mbps hız alabilen zaten türknet de kalır fiyat artmasına rağmen orada bir sorun yok. sorun 100mbps alanın da 8mbps alanın da zamlı ve aynı fiyattan ödeme yapması. burada saçma bir durum var, türknet'in hızlara göre paket ve fiyat düzenlemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Haziran 2020; 8:5:0 >
  • SAYE olacaksa fiyat kabul edilebilir

• Adsl kullanıcıları için bu zam fazla lakin vdsl kullanıcıları için normal. Niyemi normal dersek diğer firmalarda zam yapacak. Telekom bile 100 mbps’i 160 lira yapmış geçen sene 130’dan vermişti.

• loiloyse kullanıcısına yanıt
    SAYE dediğimiz nedir hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı hıza tek fiyat politikasına amma itiraz eden olmuş bu zamdan sonra. Bu sistem yeni mi geldi arkadaşlar. Yıllardır bu şekilde sistemleri. Herkes bu durumu bilerek geliyor buraya. Kusura bakmayın da Türknet sizi zorla mı tutuyor. Gayet iyi biliyorsunuz ki kotasız taahhütsüz o fiyatlarda alternatifiniz pek yok. Yoksa bir dakka durmazdınız Türknette.
  • saye gelcek mi türknet bey açıkla nedir bu gelişme dediğiniz şeyler daha yüksek hızmı nedir saye gelsin bişiler gelsin
  • Ben netspeed kullaniyorum, 1 sene once turknetten geçtim zaten 16mbit kullanabiliyorum max alt yapi dolayisi ile. Malesef merkezden uzak yasiyorum, yazliklarin oldugu bi bolgedeyim haliyle alt yapi yapilmiyor. Netspeed de esnek paketler oldugundan 16mbit neti 55tl den aldim 1 sene boyunca. Simdi 66tl olmus yine en ucuzu bu. Sorun da yasamiyorum ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

SAYE dediğimiz nedir hocam?
    Özetle Vae nin yapa gibi olmasıhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/1-temmuz-2020-ile-devreye-girmesi-duesuenuelen-saye-sistemi.846362/
  • TT en yakın uygun tarife 16MB hızda 24 ay.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde Sınırsız İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/evde-sinirsiz-internet-kampanyasi.aspx

TT en yakın uygun tarife 16MB hızda 73 TL
    TurkNET ile baktığımızda 24-35MB hız 85TL
    Yıllık fark 144TL civarı. Zamları kimse sevmiyor, daha iyi alternatif varsa geçelim.

144TL lik yıllık fark'ı göz önüne alırsam geçmeye şimdilik kabul edeceğim gibi çünkü;
    İstediğim zaman bırakma veya başka firmaya geçme şansım var 24ay kitlenmek istemiyorum.
    35MB'e kadar hız alabiliyorum bölgemde 16GB'e düşünce bariz fark olacak.
    Pek sorun yaşamadım 6 aydır kullanıyorum müşteri hiz+servis kalitesi şimdilik iyi.

Daha iyisi var mı ?

• 10tl zam tırt telekomdan yine ucuz 35mb ve üstü kullananlar için halen sözleşmesiz en iyisi Türknet bence.
    Türknet e ZAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 4 Haziran 2020; 9:16:16 >
  • Arkadaşlar türknet 75 mbps paketini TpLink W9970 modemiyle kullanıyorum. Kablolu 70 Mbps hız alırken modemin yanından kablosuz 40 Mbps hız alıyorum. Bu kadar kayıp normal mi yoksa modem mi kalitesiz?

• Ortalama 10 mbit alıyorum. Çok da hız aramıyorum ama bu hıza da 88 TL çok fazla. Alternatif veya benim gibi ortalamaya sahip olan varsa aklında başka bir firma yazabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rrookkiiee R kullanıcısına yanıt
    normal aynı modemi 100 mbit de kullanıyorum o kadar kayıp olur ben direk wifi sini iptal ettim. Yoksa aşırı ısınıp bayılıyor (kablosuz açık iken haftada bir kapatıp açma gerektiren modem kapatınca 140 gün aralıksız çalıştı - onda da kardeşim fişi çekmiş onun için sıfırlandı) (wifi yi farklı bir cihaz ile dağıtıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrookkiiee

Arkadaşlar türknet 75 mbps paketini TpLink W9970 modemiyle kullanıyorum. Kablolu 70 Mbps hız alırken modemin yanından kablosuz 40 Mbps hız alıyorum. Bu kadar kayıp normal mi yoksa modem mi kalitesiz?
    Ben de 75Mbps tarifedeyim ve eski bir model olan Zyxcel vmg3312-b10a modem ile antensiz tasarıma sahip olmasına rağmen kablosuzda 60-65 Mbps hız alabiliyorum.

• loiloyse kullanıcısına yanıt
    SAYE gelince santrale uzak ADSL abonesinin hızı 16Mbit üzerine çıkacak mı? Yoksa kendi altyapınıza göre mi yorum yapıyorsunuz?

• Adsl kullanıyoruz hız 12 yi geçmez. 7-10 arasında gidip geliyor.

En iyisi artık yolumuza bakmak. Geçirdiğimiz 3 yıl için teşekkürler turknet.

• Boşuna Turknete sövmeyin bence, bugün turk net yapar
    yarın netspeed
    öbür gün millenicom yapar.
    Kaçarı yok hepsi TT altyapısı kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.