Bildirim
Türknet e ZAM (17. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Fesihle uğraşma. Başka ISS geçiceksen eğer oraya taşıma başvurusu yap daha rahat olur.quote:
Orijinalden alıntı: yanumthe
Fesih işlemlerini nasıl yapıyoruz? Fax falan yazıyor onun dışında bir yöntemi var mi -
Mesajı ben yazdım ve öyle bişey yazmadım. Mesaj duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
arkadaşlar yalın internete başvurunca vdsl hızımız düşücekmi? acıklama kısmında merak etmeyin hızınızda düşme olmuycak yazıyor. ancak yukardaki yorumlarda vdsl den adsl e gecirirler diyenler oldu.
Sadece böyle bişey yapmazsınız değil mi? diye sordum. Zira daha önce VDSL için sabit hat şart diyorlardı. -
Ülkede zamlanyanan ne var ki Türknet zamlanmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet Twitter hesabından verilen cevap alttadır
hizmetimizde bir gelişme yapıyoruz ibaresinden müşteri hizmetleri kısmına yordum nedense 2 gün sonra telefon edip birine ulaşıp arıza kaydı açan biri için ekstra maliyet binmiş olabilir aboneler için malum çok eleştirildi telefondan birine ulaşılamıyor diye
Merhaba, fiyatlarımızda güncelleme yapacağımız doğru. Ancak aynı zamanda hizmetimizde de bir geliştirme yapıyoruz. Bu geliştirme tamamlandığında, fiyat değişikliği ile birlikte size tüm kanallardan bildirecektik. + -
Her zam aynı açıklama...Yaptigimiz iyileştirmeler bla bla bla..
Lütfen YARDIM:(
Ben karabükteki adresimde turknet kullanıcıyım aktif olarak. ancak haftanın belli gunleri de zonguldaktaki adresimde kalıyorum ve bu yüzden de adsl bağlatmak istemiştim.(halihazırda ttnet yazlık 2ay net kullanıyordum zongldakytaki adresimde,temmuzda aktif olacak şekilde, ancak bunu tüm yıla yayıp daha uyugun fiyatlı internet bulmaya çalıştım bir haftadır ve net galaksi diye bir iss bulup geçiş için evrak gönderdim. bir haftadır netgalaksi bana internet veremedi ve tek taraflı fesh etti. ancak tplink modemmden ttnet kullanıcı adı ve şifremi modemime girdiğimde 1mbps nin altında hızla internet alabiliyorum) karabükte kullandığım modem daha iyi olduğundan zngldaktaki adresime getirip bir deneyeyim dedim ve ilginç bir şekilde şuan yaklaşık 14-15mbps hzında modem arayuzu de turknet ayarlı bi şekilde internet alıyorum.
bu ne arkadaşlar böle yaaa???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallimus -- 4 Haziran 2020; 12:48:34 > -
Degerli TurkNet'li, hizmetinizin fiyati 1 Temmuz'dan itibaren 88 TL olacak. Isterseniz yalin bir pakete gecip sadece internet hizmeti alarak 88 TL yerine 85 TL odeyebilirsiniz. Eger telefon hizmeti istemiyorsaniz bu linktenhttps://turk.net/online-islemler/ yalin internete gecis talebinizi iletebilirsiniz. Bize talebinizi iletmezseniz telefonunuzu kullanmaya devam etmek istediginizi dusunecegiz, faturaniz 85 TL internet + 3 TL telefon hizmeti olarak toplam 88 TL olacak.
Sabit telefon ne arkadaş, kullanmadığım şeye neden para ödüyorum?
Alternatif Telekom paketleri nelerdir, fiyatları nedir?
Alternatif yok ise yapacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 4 Haziran 2020; 12:50:40 >
1 Türknet (35 Mbps limitsiz) + 2 TTNET (16 Mbps limitsiz, 16 Mbps 200 GB) hattım mevcut.
Türknet yeni zamla birlikte 35 Mbps limitsiz (yalın) 85-TL oluyor.
TTNET taahhütüm (16 Mbps limitsiz-yalın) ay sonu bitiyor. Hali hazırda 66-TL ödüyorum.
35 Mbps ve üzeri (75 Mbps max) hızlar için VDSL daha uygun alternatifler var mı?
Benim gördüğüm kadarı ile yok. TTNET ikna vs. bir kampanya yapmazsa türknete geçeceğim. -
35 mbs yukarisi tarife fiyatı ne oldu 85 TL idi oda
Türknet yavaştan süresini doldurmuş bulunmakta.kaç senedir zorunlu telefon hat üzerinden ücret alıyordu şimdi yalın internet ile 3 tl daha az ödeyecekmişiz.Zamla da o 3 tl nin 7 katını alırlar. son turların türknet -
100 tl yi geçti.quote:
Orijinalden alıntı: mamilim90
35 mbs yukarisi tarife fiyatı ne oldu 85 TL idi oda -
95 oldu hocam.
35mbps'ye kadar 85tl
35mbps üzeri 95tl oldu diyebiliriz.
(yalın bu şekilde. ayrıca telefon varsa +3 tl ekleyin.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Haziran 2020; 13:7:56 > -
Degerli TurkNet'li, hizmetinizin fiyati 1 Temmuz'dan itibaren 88 TL olacak. Isterseniz yalin bir pakete gecip sadece internet hizmeti alarak 88 TL yerine 85 TL odeyebilirsiniz. Eger telefon hizmeti istemiyorsaniz bu linktenhttps://turk.net/online-islemler/ yalin internete gecis talebinizi iletebilirsiniz. Bize talebinizi iletmezseniz telefonunuzu kullanmaya devam etmek istediginizi dusunecegiz, faturaniz 85 TL internet + 3 TL telefon hizmeti olarak toplam 88 TL olacak.
Şaka gibi telefon istemezsek 3 tl düşüyor. Onlarda biliyor artık kimse ev telefonu kullanmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Banada mesaj attılar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
*Taahhüt alan firmalar 24 ay aynı fiyata hizmet sunarken taahhüt almayan Turknet'in yılda bir zam yapmasının mantıklı açıklaması nedir?
*Son zam öncesi telefon hizmeti ücreti 10 TL gösterilirken enflasyon ve dövizdeki artışa rağmen zamdan sonra telefon hizmetinden vazgeçme karşılığında 3 TL indirim yapılacak olmasının mantıklı açıklaması nedir? -
Gençler 3 TL yalın olayına takılmışsınız ama bu saçmalık TT tarafından zorlanan bir şey. 2 ay önce Tt aboneliği başlattım, yalın 12 tl, telefonla alırsam 15 tl dediler. Zorla telefonu satıyorlar yani.
Degerli TurkNet'li, hizmetinizin fiyati 1 Temmuz'dan itibaren 88 TL olacak. Isterseniz yalin bir pakete gecip sadece internet hizmeti alarak 88 TL yerine 85 TL odeyebilirsiniz. Eger telefon hizmeti istemiyorsaniz bu linktenhttps://turk.net/online-islemler/ yalin internete gecis talebinizi iletebilirsiniz. Bize talebinizi iletmezseniz telefonunuzu kullanmaya devam etmek istediginizi dusunecegiz, faturaniz 85 TL internet + 3 TL telefon hizmeti olarak toplam 88 TL olacak. B001
Evet beyler hangisi daha uygun.
35 mbiti sorunsuz olarak kullanıyorum. Hız testlerinde 33 ü görüyorum.
Tavsiye var mı
Ben millenicom'a geçiş yapmak için başvurumu yaptım.
32mbps ve müşteri hizmetleri olmayan bir firmaya 85 tl ödemektense, millenicom'da 35mbps hıza 80 tl öderim ve müşteri hizmetlerinde en azından kendime bir muhatap bulabilirim. Türknette yaptığım şikayetlere bakmıyorlar bile sistemsel otomatik cevap verip şikayeti kapatıyorlar bıktırdılar artık. 4 Yıllık Turknet maceramı burada sonlandırıyorum.
Eğer hızının 16 mbps ise sakın bu firmaya 85 tl kaptırmayın. Keza aynı hizmeti netspeed 66 tl 'e veriyor. Arada fark çok ciddi.
Ben millenicomdanda memnun kalmazsam bidahaki ay "üç beş fazla öderiz kafamız rahat olur" mantığıyla ttnet'e geçeceğim.
Hala Turknette devam etmek isteyen varsa, Allah kolaylık versin. Hadi kalın sağlıcakla. -
yar saclarin lüle lüle turknet sana güle güle
2 hat var ikisini de baska yere tasiyacagim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X