Şimdi Ara

Türknet e ZAM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tepkinizi gosterin arkadaşlar. iptal icin başvuru yapın.emin olun geri adım aticaklardır. müşteri kaybetmeleri demek Türk net in iflası batması demek. bunu göz ardı edemezler. böyle bir süreç te destek olucaklarına zam acıklıyor adamlar.
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    kurulumu bilmiyorum ancak bi aktivasyon ücretleri var ve sanırım geçişlerde belirli bir taahhüt yaparsanız, 6 veya 12 ay, aktivasyon alınmıyor. ama turkneti iptal edip yeni üyelik açarsanız aktivasyon alınıyor. böyle bişeylerdi tam hatırlayamıyorum.
  • Degerli TurkNet'li, hizmetinizin fiyati 1 Temmuz'dan itibaren 88 TL olacak. Isterseniz yalin bir pakete gecip sadece internet hizmeti alarak 88 TL yerine 85 TL odeyebilirsiniz. Eger telefon hizmeti istemiyorsaniz bu linktenhttps://turk.net/online-islemler/ yalin internete gecis talebinizi iletebilirsiniz. Bize talebinizi iletmezseniz telefonunuzu kullanmaya devam etmek istediginizi dusunecegiz, faturaniz 85 TL internet + 3 TL telefon hizmeti olarak toplam 88 TL olacak. B001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 1 ayım dolmadı iptal ettirirsem kurulum ücreti falan ne olacak? Memnun değilim zaten bi de zam gelirse hiçbir anlamı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    Kampanya avantajlarından yeni ve mevcut xDSL müşterileri, altyapı uygunluğuna göre Yalın ADSL hizmetine, yeni Limitsiz paketlerinden taahhütsüz yararlanabilirler. Yalın ADSL kampanyasında 100 TL Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Dilerseniz tek seferde peşin 100 TL (KDV ve ÖİV dahil ) veya faturanıza ek 50 TL x 2 Taksit ile Toplam 100 TL şeklinde ödeyebilirsiniz.
    Aboneliğin 2 ay içerisinde sonlandırılması durumunda Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti için taksitli ödeme tercih edilmişse KDV ve ÖİV dahil 100 TL tutarındaki kurulum ücreti ve Aktivasyon Ücretinden tahakkuk eden tutarın kalan taksit’i ile aylık paket fiyatı netspeed faturasına yansıtılır.
    DSL İnternetinizi Netspeed tarafından sunulan eve kadar kurulum hizmetini alarak nakil ettirmeniz durumunda tüm vergiler dahil 100 TL faturaya yansıtılır.
    Belirtilen internet paket fiyatlarına tüm vergiler dahildir.
    Netspeed yasal sitelerden indirmeyi destekler.
    Kampanya kampanyasına gelen yeni müşteriler için faturalar yalnızca SMS yoluyla iletilecek, ayrıca posta ile iletilmeyecektir. Dileyen aboneler kampanya aktiflendikten sonra müşteri hizmetlerini arayarak posta yolu ile fatura alma tercihini seçebilirler.
    Sunulan hizmet bireysel kullanım içindir, ticari amaçla kullanılamaz. Netspeed böyle bir kullanımdan şüphelenmesi halinde, Abonelik Sözleşmesinde de belirtildiği üzere ve aboneyi koruma amacı ile öncelikle aboneyi uyarır. Abonenin kullanımında ticari amaç tespit edilmesi halinde; Netspeed, hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.
    Kampanya, hizmet içerikleri ve tarifeleri hakkında detaylı bilgi için 444 0 217 Netspeed Müşteri Hizmetleri’ni arayabilir veya netspeed.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    2 haftayı geçmiş olan sorunumu çözün önce

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Daha 1 ayım dolmadı iptal ettirirsem kurulum ücreti falan ne olacak? Memnun değilim zaten bi de zam gelirse hiçbir anlamı yok
    iptal ettirmek icin başvur adamlara hocam.. bi teklif sunarlarmı bilemem. zaten hem memnun degilsen hemde zam yedin iptal et gitsin fiyatta bişey yapmazsa.
  • naber? N kullanıcısına yanıt
    baktım baya taşımada almıyorlar ama yeni üyelik yapacağım için alacaklar sanırım 6 aylık olanlar kaldırılmış
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    30 gün para iadesi kampanyaları vardı. şartları sitelerinde yazıyodur bir bakın hocam
  • Ne kullanacaz ben anlamadım turknet öyle turk telekom öyle fiber yok ne kullanacağız önerisi olan var mı

• Fiyat artıyorsa Kablonet'e geçiş işlemlerine başlayayım. Bir süredir memnun değildim TurkNet'in politikalarından.
  • 35 dediler 16 alıyorum ve kopmalar var ama fiber yok çok sıkıntılı. Ama bunu iptal ettirsem ne bağlatacağım turk Telekom alt yapısı zaten

• peki ikinize de teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

35 dediler 16 alıyorum ve kopmalar var ama fiber yok çok sıkıntılı. Ama bunu iptal ettirsem ne bağlatacağım turk Telekom alt yapısı zaten
    vdsl mi adsl mii? egerki vdsl ise 35 deyip 16 veriyorsa 1 dk durma hocam.yok oyle dava. hızınız yarı yarıya nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGladio

baktım baya taşımada almıyorlar ama yeni üyelik yapacağım için alacaklar sanırım 6 aylık olanlar kaldırılmış
    şansınızı bir daha deneyin, bazı temsilciler kampanyalardan falan bihaber. olmadı bir de pazarlık yapmayı deneyin hocam :)
  • Vdsl sözde ayrıca eve gelen adma modem bozuk dedi vdsl modem satmaya çalıştı ben uğraşıp kendim hallettim. Geçecek yer yok sıkıntı o aslında.

• vdsl kullanıpda 16 mb internet alıyorsanız yazık size. 1dk düşünmezdim. kandırmışlar sizi. 35 deyip 16 almak nedir ya. ben 75 mb hızın bazen 65 63 e dustugunde arıza kaydı açtırıyorum. para veriyoruz sonucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

VAE olanlar nasıl 98 tl çıkıyor?Nerde yazıyor?Bana 85+3 telefon=88 tl diye mesaj geldi.

Alıntıları Göster
    Merhaba bana sms veya mail gelmedi ama ilk mesajda 98 lira olacağı yazıyor, bu konunun ilk mesajın da.
  • Netspeed'i aradim, YAPA altyapisindayim diye kendileri iptal edemiyormus. Bir faydasini da gormus degiliz YAPA'nin bir de basimiza iptal belasini cikaracaklar.

Iptal dilekcesi ornegini alabilir miyim? @TurkNetDestek
  • Bir buçuk yıldır Netspeed kullanıyordum, tek sorun yaşamadım bugüne kadar. Zam yaptığı için netgalaksiye geçtim. Sabah hat açıldı 24 mb 55 tl, daha ne olsun. Bölgenizde bu tür issler iyiyse hiç uğraşmayın turknetle falan.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.