Şimdi Ara

Türknet e ZAM (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milleni'den alabileceğim hızı sorguladımda 97 Mbps diyor, Turknet bana en fazla 35 Mbps veriyor. Millleni bunu verebilir mi acaba, kullanan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

Türknet e ZAM
  • Bende 05.05.2020 tarihinde başvurdum daha yeni sayılır ve online sayfamda 1 temmuzdan itibaren zam gelecek diyor ayrıca o kadar yazmama rağmen hala ne hızım yukseldı nede sabit telefon bağlayabildiler

Fiyatlara çok zam gelirse başka bir ISS ye geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haandsomee

türknetin mutlaka istatisikleri vardır gördüğü. Geçenlerde BTK rapor yayınlamıştı. Ülkenin bir çoğu adsl hizmeti alıyor ve 24 mbit altında.

Türknetin toplam müşterilerinin yüzde kaçı 24mbit üstü? Yani mantıken benim müşterilerimin %70-80'i bu hızların üstünde olmalı ki altında hizmet alanlar gitsede takmıyım. Ama müşterilerimin %70'i 24mbit ve altında ise zaten leş bir internet alıyor başka iss firmasına geçiş yaparlar. Benimde güya 16mbit hattım var. 12mbit geliyor diyorlar. Gerçekte ise 7-8mbit alıyorum. Nasıl olsa tüm firmalardan bu hızı alabilirim. Niye çok ücret ödeyeyim? He bende alsam 50-60mbit tabiki ozaman türknet vs tercih edebilirim.
    100 MBps olsa 200 gb indirme yap eriyor artık

Türknet e ZAM

• Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Milleni yalan söylüyor :) Buyur dene vaktin varsa 50 verirlerse gel tükür yüzüme :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Bu gelişmeden sonra Turknet'te durmayı düşünmüyorum hocam
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Şirketin adının Türknet değil, Turknet olduğunu öğrenmeniz bu kötü tespitinize kısmetmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan kablonet abonesi olmuşum 27 ay tahütle 99 lira TV de var . herkanal açık şekilde. akıllı 100 mb ama inanılmaz ucuz kaldı çoğu firmaya göre.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Özgür iletişim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Konuşturan Alo Paket Kampanyası > Kampanyalar > Ev Telefonu > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/kampanyalar/sayfalar/konusturan-alo-paket-kampanyasi.aspx

kim diyor 60tlyi anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

Milleni'den alabileceğim hızı sorguladımda 97 Mbps diyor, Turknet bana en fazla 35 Mbps veriyor. Millleni bunu verebilir mi acaba, kullanan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

Türk Telekom bayisine gidip adres bilgilerinizi sorgulatarak hanenize gelebilecek maksimum hızı net bir şekilde öğrenebilirsin.

88 tl ev telefonu içerisinde + konuşma paketi dahil heheheh

Türknet bundan sonra telefon paketi+internet verebilirmi? ev telefonunun alo bile demesen 24tl aylık sabit ücreti var. biraz saksıları çalıştırın varsa.

2 nci el "Türknet+Telefon paketi dahil hat devri" konuları görmemiz fazla uzak değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 5 Haziran 2020; 2:33:11 >

• Netspeed'e geçin rahat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Orada o kadar detay varki çözemedim. Şuan türknette abonelik. Numarayı kaybetmeden nasıl yapacağım? 16 destekliyor hat. En ucuz gördüğüm 76 TL 15 te telefon. Tek sıkıntı kışları genelde donduruyorum. 2 yıl sözleşme olursa nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 5 Haziran 2020; 4:22:2 >
  • Türknet ilk abonelikte ücreti peşin alarak başlatıyordu. Yani Haziran faturasını ödeyip iptal ettirirsek Temmuzda fatura ödememiz gerekiyor, değil mi?
  • Bana da e-posta göndermişler 98tl olacak diye. Haber doğru yani ama 98tl değilde düz hesap ya 90 ya da 100 yapın cebimizd bozuk 3tl mi bulunduralim. Bozuk para cep deler.

• Zamma rağmen hızıma göre avantaj devam ediyor bende de ben vae deyim ama 88 tl diye mail gönderdiler bana 98 değil

• ALLAH'tan mail atmamışlar firmamız zora girdi ALLAH rızası için gönlünüzden kaç fatura kopuyorsa ekstra fatura ödeyin bağış yapın diye , rezilliklerin ardı ardına kesilmediği bir firma yıllardır 35mbps alıyorum diye kayıt açıyorum halledicez diyorlar ne geri dönen var ne ilgilenen var müşteri hizmetleri yok daha yok kayıt formu aç geri dönmelerini bekle oda dönerlerse rezillikten başka birşey değil zaten ucuz diye kullanıyordum 75 oldu 35mbps verdiğiniz adamda 75 tl ödüyordu 100mbps kullanabilen adamda 75 tl ödüyordu bu saçmalığın önüne geçmediler üstüne üstelik utanmadan 12 lira zam yaptılar yok dolar arttı yok şu var yok bu var koskocaman firma dicem ama bakkaldan farkı yok TURKnetin.

Bir daha TURKnet mi asla aman aman.

Bugün iptal formunu direk fakslayıp kapattırıyorum hayırlı işler bir daha asla bulaşmayacağım bir firma kendileri.

ilk çıktıklarında cidden çok iyilerdi fakat zaman geçtikçe boka sarmaya başladı ard arda zamlar kopma sorunları müşteri hizmetlerinin olmayışı yetersizliği vs vs.

• Elon Musk sayesinde bir kaç yıla interneti bunların ... sokacak.Sabredin.

• quote:

Orijinalden alıntı: naber?

hocam netgalaksi sözde 35. gerçek indirme testinde torrentte max.1.8 mbayt/s 1.9u hiç bir şekilde göremedim. başka sunuculardan ortalama 1.7-2.5 mb indirme alıyordum.
    turknet'tede ben hiçbir zaman 3.5mb görmedimki ben yazlığı değiştiricem,birkaç ay bakarım,performans vermezse geçeriz başka ıss'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Allahtan kablonet abonesi olmuşum 27 ay tahütle 99 lira TV de var . herkanal açık şekilde. akıllı 100 mb ama inanılmaz ucuz kaldı çoğu firmaya göre.
    kablonet can yaaa,allahtan evde varda 10+ yıldır kullanıyorum,keşke işyerinde,yazlıktada olsada kafam rahar olsa.hala 50 TL ödüyorum
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.