Şimdi Ara

Türknet e ZAM (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
5
Favori
44.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAPA'da olduğum için başka operatöre de geçemiyorum. Var mı acaba YAPA'dan VAE'ye geçiş örneği
  • Taahhütsüz internet diyorsunuz. Her sene zamı geçiriyorsunuz. Verdiğiniz reklamın daha kötüsünü yapıyorsunuz.
    Şuan türknetlileri çoğu taahhüt olsa daha iyi dedirtecek konuma getirdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal başvurusu cığ gibiymiş.çalısan arkadaşım söyledi.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sağlar hocam. Ben de türknetten millenicom türkcell süperonline altyapısına geçtim. Ping türknette 5 ila 6 kişi bağlanınca 150-200'ü buluyordu. Millenicomda 1 televizyon 1 bilgisayar 4 telefon bağlı şu anda ben en fazla 30 ila 35 ping gördüm. Süperonline altyapısı ve fiber olmasından dolayı ping noktasında ve hız noktasında sıkıntı yaşatmıyor. Detay isterseniz pm üzerinden sorabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknetin yeni hizmetimiz olacak dediği hizmet hakkında bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-822C7A5A4

Kesinlikle sağlar hocam. Ben de türknetten millenicom türkcell süperonline altyapısına geçtim. Ping türknette 5 ila 6 kişi bağlanınca 150-200'ü buluyordu. Millenicomda 1 televizyon 1 bilgisayar 4 telefon bağlı şu anda ben en fazla 30 ila 35 ping gördüm. Süperonline altyapısı ve fiber olmasından dolayı ping noktasında ve hız noktasında sıkıntı yaşatmıyor. Detay isterseniz pm üzerinden sorabilirsiniz.
    Çok teşekkür ederim bilgiler için.
    Ben aslında türknetin de pinginde de çok sorun yaşamadım. Ps4 de battlefield oynuyorum alman serverlarına bağlanıyorlar zaten. Sabit 55-60 arası ping alıyordum. Buda kaliteli bir oyun deneyimi sunuyordu bana. Ama tabi fiber de daha düşük alacağımı düşünüyorum inşallah. Daha fazla olmasında :) Fiberi de deneyimlemek istiyorum artık fiber altyapısının olduğu yerde bakırla devam etmek heleki son zamdan sonra biraz düşündürttü beni. O yüzden alternatiflere yöneldim.

Peki hocam bu ftth dedikleri mevzu dairenize kadar fiber-sarı kablo mu geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Turknetin yeni hizmetimiz olacak dediği hizmet hakkında bir bilginiz var mı ?
    hayır yok. öyle aman aman da bişey olacagını zannetmiyorum.zira daha oncede yapmışlardı. şimdi millet yemiyor artık bunları. bu sadece ciddi bir zam yaptılar gaz alma amacıyla öyle ortaya bişey sallamışlar. önce pingleri düsürsünler yapabiliyorlarsa.
  • Çok büyük bir şey beklemiyorum zaten bende. Turknet cevap vermediği için belki arkadaşınız biliyordur da öğreniriz diyerekten sormuştum.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz Türk Telekom altyapısı hocam. Hocamın evinde Türkcell fiber altyapısı yeni geldiği için Millenicom Süperonline 100 mbps'lik tarifeden bahsediyor.

• ahmetkartal89 kullanıcısına yanıt
    YAPA'dan VAE'ye gecis ornegi forumda var fakat bunun yerine hizmeti iptal ettirip, diger isp'den abonelik baslatabilirsiniz. Tabi bu durumda gececeginiz isp'ye once bur sorun port var mi diye
  • Teşekkür ederim

Millenicom superonline tahattütsüz yok o zaman değil mi

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Sorun millenicom kaynaklı değil. Süperonline'ın interneti olduğu için süperonline'ın öyle bir tarifesi yok o yüzden.

• Alim1461 A kullanıcısına yanıt
    Bayiilerin çalışma prensibi prim üzerine dir. Öncelikle bayilik almak için İSS'ye yüklü bir ödeme yaparlar. Daha sonra abone başına sattıkları ürün başına prim alırlar yani iss kendisi bayiye hizmet ücreti vs vermiyor satış yaparsa prim alıyor.
  • Banda geçen sene aynısını yaptılar. 65 ile sözleşme yaptık 76 oldu 1 ay sonra. Zar zor 4 ay 66 ya düşürdük. Şimdi yine zam. Başka internete geçeceğim.

• Arkadaşlar İPTAL EDİP BAŞKA İNTERNET SERVİS SAĞLAYICIYA GEÇMEYE KALKMAYIN.
    ADAMLAR ÖYLE BİR DÜZEN KURMUŞKİ PORT YOK DENİYOR MALESEF.
    VODAFONDAKİ ARKADAŞI TURKNETLİ YAPACAKTIM ( İNTERNET VE TELEFON VAR ) TÜRKNETE PORT YOK DİYE GEÇİREMEDİM.
    * TÜRK TELEKOMDAN HER YERE GEÇİŞ VAR
    ** DİĞER İNTERNET SAĞLAYICILARDAN SADECE SORUNSUZ GEÇİŞ TÜRK TELEKOMA VAR
    *** İNTERNETİNİZİ KAPATMADAN ÖNCE GEÇİŞ TALEBİNDE BULUNUN GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ YERDE SORUN ÇIKMAZSA GEÇİŞİNİZ YAPILIR ## PORT BELASINA TAKILMAYİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eve 8 mbit geliyor. 88 TL istiyor adsl ye. Bu zamana kadar sabrettim ama artık yeter turknet. Bekle beni netgalaksi. 8mbps 200gb. 36TL yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 5 Haziran 2020; 16:25:43 >
  • Şimdi sms geldi güldürdü 😃

Degerli TurkNet'li, hizmetinizin fiyati 1 Temmuz'dan itibaren 98 TL olacak. Isterseniz yalin bir pakete gecip sadece internet hizmeti alarak 98 TL yerine 95 TL odeyebilirsiniz. Eger telefon hizmeti istemiyorsaniz bu linktenhttps://turk.net/online-islemler/ yalin internete gecis talebinizi iletebilirsiniz. Bize talebinizi iletmezseniz telefonunuzu kullanmaya devam etmek istediginizi dusunecegiz, faturaniz 95 TL internet + 3 TL telefon hizmeti olarak toplam 98 TL olacak. B001

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.