|
Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (454. sayfa)
-
-
Yeni aboneyim ben de,abone olurken aşağıdaki kodu belirtirseniz siz de ben de aylık İnternet kazanacağız.
İyi günler,kod hâlen geçerlidir.
İlk kullanan siz olabilirsiniz :)
Kampanya indirim kodu 48A394A0 -
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.
Sorunsuz
En son Güncel İndirim Kodu: 2 8 4 B D 9 B A
Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : Süleyman
-
GÜNCEL !! 30 EKİM 2024 -- 2 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)
Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.
Şimdiden teşekkürler :)
KOD: F82F7397
-
30.10.2024 GÜNCEL
Millenicom 100mb lik eve kadar fiber abonelik kullanıyorum. Uzun süreler kullanmayı düşünüyorum.
Sende Millenicom'a abone olmayı düşünüyorsan 1 aylık internet ücretine para ödemek istemiyorsan Arkadaşını getir davetiye kodumu kullanarak abonelik başlatabilirsin.
Millenicom davetiye kodum: 8 8 2 3 5 E D 6
Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : ATAKAN
-
KOD GÜNCELDİR 30.10.2024
Millenicom internet aboneliğinizi 1 ay ücretsiz kullanmak için referans kodum: 7 D 7 9 6 5 3 F
Faturalar zamanında ödenmekte.
FiberMill 1000 Paketini kullanıyorum. Çağrı Merkezinden ya da online başvuruda belirttiğim kodu temsilciye arkadaş indiriminden faydalanmak istiyorum diye söylerseniz/yazarsanız faturanıza indirim olarak yansıyacak.
Kendim de bu kampanyadan faydalanarak aboneliğimi başlattım. Kodu söylediğinizde isim sorulmuyor ama sorulursa Faruk'tan aldım diyebilirsiniz.
Taahhütsüz olmasına rağmen 5 ay fiyat garantisi veriyorlar ve fiyatlar hâlâ diğer firmalara göre uygun ve 300 TL'ye kadar olan cayma bedeli karşılanıyor.
İndirimden sürekli olarak yararlanmak için faturanızı geciktirmemeniz gerek.
Hızı sorgulamak için id: /result/16885276777
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaydanozİKB -- 30 Ekim 2024; 16:29:48 >
-
Akşam saat 19:00 da millenicoma geçiş için aradım. Akşam 22:00 gibi geçiş tamamlandı ve İnternet aktif oldu. Altyapım 1000mbps olmasına rağmen gigafiber olmadan 100mbps üstü veremeyen Türknet yerine 1000mbps verebilen millenicom arkadaşını getir kampanyası ile 6 ay boyunca aylık 508 liraya denk geliyor.
Tüm işlemi telefonda yönlendirerek hallediyorlar. 1000mbps muazzam bir şeymiş.
Geçmek isteyen olur ise referans kodumu kullanarak 6 ay indirimini alabilir.
Referans Kodu: A073A10D
-
Arkadaşlar iyi forumlar. Ben de Millenicom'a sıfırdan kurulum ile katıldım. 3 ay kadar oldu gayet iyi gidiyor herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. İki arkadaşım kullanmış 10 kullanım hakkı kalmış kodun
Güncel referans kodum= 53C33B6B
kullanmak isteyenler şimdiden teşekkürler. -
GÜNCEL !! 31 EKİM 2024 -- 2 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)
Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.
Şimdiden teşekkürler :)
KOD: F82F7397
-
Referans Kodum : 69F134D7
Faturalarım otomatik ödemededir.
Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz. Arkadaşlar faturanızı benim gibi otomatik ödemeye vermelisiniz yoksa 1 gün dahi gecikme olduğu durumda indirim tanımlanmıyor.
Arkadasinızı Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasınıza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 69F134D7. Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.
İsim soyisim : Nur GÜNEŞ
-
MILLENICOM GÜNCEL
Kampanya indirim kodu
C54742D0
-
Merhaba tıp fakültesi öğrencisiyim.Davet kodumla abone olarak hem siz hem de ben indirimden faydalanabiliriz.1 AY ÜCRETSİZ KULLANABİLİRSİNİZ.
Davet kodum aktif ve günceldir.Faturalarımı son ödeme tarihinden önce ödüyorum.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
DAVET KODUM: E 8 B A B 1 1 6
-
MILLENICOM GÜNCEL
Kampanya indirim kodu
C54742D0
-
1 ay bedava kullanım için
Millenicom'a abone olurken bu kodu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterli:
E1 42 B5 5B
Bana sormak istedikleriniz varsa özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
Taahhütsüz abone olunabiliyor, bölgenizdeki hizmeti beğenmezseniz diğer aya iptal edebilirsiniz.
-
!!! G Ü N C E L D İ R !!!
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.
Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1
-
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.
Sorunsuz
En son Güncel İndirim Kodu: 2 8 4 B D 9 B A
Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : Süleyman
-
01.11.2024 GÜNCEL
Millenicom 100mb lik eve kadar fiber abonelik kullanıyorum. Uzun süreler kullanmayı düşünüyorum.
Sende Millenicom'a abone olmayı düşünüyorsan 1 aylık internet ücretine para ödemek istemiyorsan Arkadaşını getir davetiye kodumu kullanarak abonelik başlatabilirsin.
Millenicom davetiye kodum: 8 8 2 3 5 E D 6
Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : ATAKAN
-
MILLENICOM GÜNCEL
Kampanya indirim kodu
C54742D0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X