Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (456. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.134
Cevap
47
Favori
148.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba tıp fakültesi öğrencisiyim.Davet kodumla abone olarak hem siz hem de ben indirimden faydalanabiliriz.1 AY ÜCRETSİZ KULLANABİLİRSİNİZ.

Davet kodum aktif ve günceldir.Faturalarımı son ödeme tarihinden önce ödüyorum.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

DAVET KODUM: E 8 B A B 1 1 6

• KOD GÜNCELDİR 08.11.2024 Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

Millenicom internet aboneliğinizi 1 ay ücretsiz kullanmak için referans kodum: 7 D 7 9 6 5 3 F

Faturalar zamanında ödenmekte.

FiberMill 1000 Paketini kullanıyorum. Çağrı Merkezinden ya da online başvuruda belirttiğim kodu temsilciye arkadaş indiriminden faydalanmak istiyorum diye söylerseniz/yazarsanız faturanıza indirim olarak yansıyacak.

Kendim de bu kampanyadan faydalanarak aboneliğimi başlattım. Kodu söylediğinizde isim sorulmuyor ama sorulursa Faruk'tan aldım diyebilirsiniz.

Taahhütsüz olmasına rağmen 5 ay fiyat garantisi veriyorlar ve fiyatlar hâlâ diğer firmalara göre uygun ve 300 TL'ye kadar olan cayma bedeli karşılanıyor.

İndirimden sürekli olarak yararlanmak için faturanızı geciktirmemeniz gerek.

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

Hızı sorgulamak için id: /result/16885276777

• Merhabalar adım İBRAHİM 2 Yildir Millenicomluyum
    Memurum faturam otomatik odemede.
    1000mbit internet kullaniyorum en dusuk pingi millenicomda aldigim icin uzun yillar daha kullanacagim.
    İNDİRİM REFERANS KODUM EF64A0CC
  • 1 ay bedava kullanım için

Millenicom'a abone olurken bu kodu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterli:

E1 42 B5 5B

Bana sormak istedikleriniz varsa özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.

Taahhütsüz abone olunabiliyor, bölgenizdeki hizmeti beğenmezseniz diğer aya iptal edebilirsiniz.

• !!! G Ü N C E L D İ R !!!

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.

Kampanya indirim kodu: 7 B D C A B 4 5
    İsim : Berkay Uğur
    Kalan Kullanım Hakkı: 5
  • Merhaba tıp fakültesi öğrencisiyim.Davet kodumla abone olarak hem siz hem de ben indirimden faydalanabiliriz.1 AY ÜCRETSİZ KULLANABİLİRSİNİZ.

Davet kodum aktif ve günceldir.Faturalarımı son ödeme tarihinden önce ödüyorum.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

• KOD GÜNCELDİR 09.11.2024

Referans kodum : 2FAF390D

Faturalarım otomatik ödemededir, uzun süredir kullanıyorum sizde indirimden yararlanmak için kodumu kullanabilirsiniz.

Teyit amaçlı isim: Eneshan

Aklınıza takılan bir şey olursa mesaj atabilirsiniz
  • Referans Kodu: 914BE8EE

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.

Ayrıca 300 tl'ye kadar cayma bedelini'de karşılıyorlar.Ayrıca başvuru sırasında e-devlet onayı ile üye olursanız herhangi bir evrak vs doldurmadan direk e-devlet üzerinden onay verip işlemleri tamamlayabilirsiniz.Bunun için size e-devlet onayı gönderdikten sonra herhangi bir banka hesabınızdan e-devlete giriş yaparak bu onayı verebilirsiniz.Normal girerseniz onay gözükmeyecektir.Arama kutusuna btk onay yazarak yada aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konuwww.turkiye.gov.tr
    e-Kayıt Başvurusu Onay İşlemleri
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

Kod vermeniz yeterli,isim ve soyisim gerekmemektedir.Teyit etmek için isim bu mu diye soruyorlar onay verebilirsiniz

6 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım :) Tahahutsuz 100 mbit VDSL kullanıyorum.

Referans Kodu: 914BE8EE

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konuwww.milleni.com.tr
    Arkadaşını Getir Kampanyası | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/ek-hizmetler/yeni-musteri/arkadasini-getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 10 Kasım 2024; 14:8:26 >

• KOD GÜNCELDİR 09.11.2024

Referans kodum : 2FAF390D

Faturalarım otomatik ödemededir, uzun süredir kullanıyorum sizde indirimden yararlanmak için kodumu kullanabilirsiniz.

Teyit amaçlı isim: Eneshan

Aklınıza takılan bir şey olursa mesaj atabilirsiniz
  • Arkadaşlar iyi forumlar. Ben de Millenicom'a sıfırdan kurulum ile katıldım. 3 ay kadar oldu gayet iyi gidiyor herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. İki arkadaşım kullanmış 10 kullanım hakkı kalmış kodun

Güncel referans kodum= 53C33B6B

kullanmak isteyenler şimdiden teşekkürler.

Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.

Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1
    1000mbit internet kullaniyorum en dusuk pingi millenicomda aldigim icin uzun yillar daha kullanacagim.
  • !!! ARKADAŞLAR DAVET KODUMLA ABONE OLAN ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE DM DEN BİLGİ VERSİN LÜTFEN TAKİP İÇİN !!!

Millenicom FiberMill 1000mb lik eve kadar fiber abonelik kullanıyorum. Uzun süreler kullanmayı düşünüyorum.

Sende Millenicom'a abone olmayı düşünüyorsan 1 aylık internet ücretine para ödemek istemiyorsan Arkadaşını getir davetiye kodumu kullanarak abonelik başlatabilirsin.

Aboneliğini başlattıktan sonra indirimden yararlanman için tek dikkat etmen gereken husus her ay çıkacak olan faturanı son ödeme günü geçmeden zamanında ödemen gerekiyor ki hem sen hem ben sorunsuz şekilde indirimden yararlanabilelim.

Millenicom davetiye kodum: F B D E F 7 0 A (7 den sonraki 0 (sıfır) dır)

Ayrıca davet kodum ile abone olan arkadaşlar özelden bilgi verirse sevinirim

• GÜNCEL !! 11 KASIM 2024 -- 2 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)

Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.

Şimdiden teşekkürler :)

KOD: F82F7397

Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1

• Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.

Sorunsuz

En son Güncel İndirim Kodu: 2 8 4 B D 9 B AMillenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

Müşteri Temsilcisi teyit amaçlı isim sorması halinde : Süleyman

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.