Şimdi Ara

Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
7.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-744329BC8

Millenicom dan internet bu gün aktif edildi ve hız değerlerim çok tuhaf. Modem 35 gösteriyor maks alabileceğim hız ise 69-88 arası değişiyor ama genel kullanımda ping yüksek ve hız hız maks 20 olarak stabil değil.
    MH aradım ama bilindik lafları sıraladılar.
    https://ibb.co/SRw1G1m
    https://ibb.co/cT1gx9K
    https://ibb.co/sg90M6C
    Forumda Yetkili Alper Bey Var Pm Den Ulaşın Yardımcı Oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, kontrol edebilmemiz için müşteri bilgilerinizi Pm atabilir misiniz?
  • Şu upload hızlarına çözüm bulursa ilk işim millenicom'a geçmek sanırsam başvurunuzu yapmışsınız haber bekliyorum saygılarımla.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aylardır upload konusunda bir gelişme bekliyoruz, sağolsun @ Alper Karaer - Millenicom en azından SoL Fiber üzerinden hizmet alan üyeler için güncelleme konusunda bir girişimde bulunacaktı ama herhalde CEOlar SEOlar Dayrektırlar ve türevlerine laf anlatamadı gibi geldi bana ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 3 Mayıs 2019; 1:25:13 >
  • 88 Download 2 mbps upload sorunu hala devam ediyor mu?
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Sayın yetkili Sultanbeyli de aksam 7.30 dan beri internet kesik. müşteri hizmetleri ni aradım istanbul genelinde sorun olduğu nu söyledi. ne zaman gelicek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • agisol kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler durumu kontrol ediyor. Henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmadı tarafımıza. Kısa sürede düzelmesi beklenmektedir.
  • Uşaktayım 10 aydır kullanıyorum. Ne bir hız düşümü ne bir kesinti hiçbir şey olmadı bugüne kadar çok şükür. 100 mbps kotasız sınırsız çartsız çurtsuz 69 lira.
  • Kampanya devam ediyor.
    1 ay ücretsiz kampanya kodunuz

4E13E95A
    Nirgul kılıç

• Merhaba,

Superonline üyeliğimi iptal ettim.

Millenicom 84,90₺ sınırsız fiber hizmeti için başvuru yaptım. Verecekleri modeme güvenmedim gittim birde modem aldım fakat olay buradan sonra başlıyor :(

Superonline evin içine kadar fiber hattı çekmişti. Aldığım modemde zxyel mbg3312 b10a (350₺) fakat modemde fiber girişi yok? Ne yapmam lazım yanlış modem mi aldım yoksa superonline fiberini kullanamıyor muyum?

Bu durumda bana vaadedilen hizmet vdsl mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuluk13

Merhaba,

Superonline üyeliğimi iptal ettim.

Millenicom 84,90₺ sınırsız fiber hizmeti için başvuru yaptım. Verecekleri modeme güvenmedim gittim birde modem aldım fakat olay buradan sonra başlıyor :(

Superonline evin içine kadar fiber hattı çekmişti. Aldığım modemde zxyel mbg3312 b10a (350₺) fakat modemde fiber girişi yok? Ne yapmam lazım yanlış modem mi aldım yoksa superonline fiberini kullanamıyor muyum?

Bu durumda bana vaadedilen hizmet vdsl mi?
    Eve Kadar Fiber Varsa Vdsl2 Verilmez, Modem Uymaz.
    Evin İçine Gelen Kabloyu Çekerseniz Daha İyi Olur.

• NewsTR kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Modemi ben satın aldım üzerinde fiber uyumlu diyordu.
    Eve kadar gelen kablo fiber zaten
    Ne yapacağımı anlamadım :/
    Şimdi yanlış modem mi aldım ben?

• quote:

Cevap için teşekkürler.
    Modemi ben satın aldım üzerinde fiber uyumlu diyordu.
    Eve kadar gelen kablo fiber zaten
    Ne yapacağımı anlamadım :/
    Şimdi yanlış modem mi aldım ben?
    Daireye Cat 6 Kablo mu Geliyor Resim Çekerseniz Kabloyu Daha İyi Olur.
    Gpon İse Direkt Uyum Sağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 12 Mayıs 2019; 15:35:55 >
  • Eve gelen kablo gpon,
    Cat6 gelmiyor.

• Bu durumda gpon uyumlu modem mi almalıyım?

• Hali hazırda millenicom 35 mbps hız kullanıyorum 100 mbpslik pakete geçmek istediğimde altyapımın 80 mbpsye kadar desdeklediğini söylüyorlar modem arayüzünfe ulaşılabilir hız 140mbps yazıyor forumada yazdım kaldırır dediler turk telekom diğer firmalara 100 mbps aboneye veremezssin demiş heralde hayla devam ediyormu paket değiştirsem 80 mbpsdemi kalır

• superonline fiber sonlandırmasını kendi cihazıyla yapıyor kendi modeminide kuruyor zaten huawei nin modemlerini kullanıyor millenicom sifreleri verdigi icin kullanıcı ondan dolayı kendi modeminizi kullanabiliyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Hali hazırda millenicom 35 mbps hız kullanıyorum 100 mbpslik pakete geçmek istediğimde altyapımın 80 mbpsye kadar desdeklediğini söylüyorlar modem arayüzünfe ulaşılabilir hız 140mbps yazıyor forumada yazdım kaldırır dediler turk telekom diğer firmalara 100 mbps aboneye veremezssin demiş heralde hayla devam ediyormu paket değiştirsem 80 mbpsdemi kalır
    Modem Arayüzünde Destekliyor Görünüyorsa WhatsApp Destek den Ekran Görüntüsü İle 100 Mbit Paketine Geçiş İçin Israrcı Olun İşlem Yapılır.

• quote:

Bu durumda gpon uyumlu modem mi almalıyım?
    Superonline Kendisi Fiber Sonlandırma Cihazı Kuruyor muş,
    Kendi Modeminizi Kullanırsınız.

• Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP

Hat değerleri bu şekilde 100 mbpd verebilirlermi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.