Şimdi Ara

Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
7.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

Merhaba, evimde Turkcell Superonline kurumsal aboneliğim var, 50 MBPS kullanıyorum, yanında TV+ ve telefon da var.

Uzun zamandır TV+'ta yayın kesintisi, düşük hız, yüksek ping vs. sorunlarla uğraşıyorum.

Bir ara Millenicom SOL altyapısı üzerinden TV+ verecek tarzı bir şey görmüştüm. Millenicom'un paketleri biraz daha düzgün geldi bana. TV+ verilecekse ne zaman başlanacak buna?

Ayrıca kendi modemimizi kullanabiliyor muyuz?
    Merhaba,
    SuperOnline hizmetimiz mevcuttur. Talep etmeniz durumunda 10,24,50 ve 100 mbps 'e kadar hız kapasitelerinden birini seçebilirsiniz. SuperOnline hizmetinde şuan için TV+ gibi bir kampanyamız mevcut değildir. Şuan için konu hakkında net bilgi aktaramamaktayız.

Kullanmış olduğunuz modem mülkiyeti firmaya ait olduğu için teslim etmek durumundasınız. Bizim tarafımızda yeni bir başvuru yaptığınız zaman tarafınıza yeni bir modem bağlantısı yapılacaktır.

Sizleride Millenicom ailesinde görmek isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba,
    SuperOnline hizmetimiz mevcuttur. Talep etmeniz durumunda 10,24,50 ve 100 mbps 'e kadar hız kapasitelerinden birini seçebilirsiniz. SuperOnline hizmetinde şuan için TV+ gibi bir kampanyamız mevcut değildir. Şuan için konu hakkında net bilgi aktaramamaktayız.

Kullanmış olduğunuz modem mülkiyeti firmaya ait olduğu için teslim etmek durumundasınız. Bizim tarafımızda yeni bir başvuru yaptığınız zaman tarafınıza yeni bir modem bağlantısı yapılacaktır.

Sizleride Millenicom ailesinde görmek isteriz.

Alıntıları Göster
    engelli tarifeleri neden kaldırdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

engelli tarifeleri neden kaldırdınız

Alıntıları Göster
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP

Türk telekom alt yapısı 50 mbps vdsl kadar paket kullanıyorum
  • kopmadığı gün yok bu lanet internetin. müşteri hizmetlerini aramaktan sıkıldım. aramak çözüm değil zaten 22 aydır yüzlerce kez aramışımdır çözseler bu güne kadar çözerlerdi. en iyisi taahhütün bitmesini beklemek...

• Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP

merhaba elimde fiber modem var huawei marka bunu millenicom da kullanabilir miyim basvuru yapsam?

• abonelik başlattım 10 gündür bekliyorum..

• Bir ay kadar önce taşınma sebebi ile internetimi de yen taşındığım yere taşıttım. Daha önceki kullandığım yerde fiber vardı şimdiki oturdugum yerde VDSL olduğu için daha önceki fiber modemi gönderdim onun yerine yeni modem aldım millenicom dan. Yeni gelen modemi taktıgımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlandım karşıdan ayar da yaptılar ama sorun çözülmedi bakalım ekipleri bekliyorum. Taşınma süreci de olayliydi zaten onu sonra anlatırım.
    https://photos.google.com/share/AF1QipOewhyyonmGbfTpT-14eWI05izCifphc0DQDwmkZMXsgqS1NhWnmCOQfIYoUTPOgA?key=OEl4RUNDZWZ0NTFaNTlhU3NTbEk3X3FGUVlUdTFB

• Merhaba istanbul Şişli taraflarında olup kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim. Kesilme yada ping sorunu yaşıyor musunuz?

• Her yere yazacağım, anlatacağım..

BTK üzerinden sonlandırdığım şikayet yazımın son hali.. Kimseye bu beceriksiz ve işe yaramaz, insanları aptal yerine koyan firmayı tavsiye etmiyorum. Tam 12 yıllık aboneliğimi sonlandırdım bugün itibari ile ve @TurkNet Destek 1000 Mbit Gigafiber hızına geçiş yaptım. 1 haftadır en ufak bir sorun dahi olmadan inanılmaz hız ile internete giriyorum.

Alıntı

metni:
    Bugün itibari ile firmanızın müşteri ile alay edercesine kopyala yapıştır yaparak verdiği cevaplardan, Her akşam benden değil SİZDEN kaynaklanan ama sizin bir türlü kabul etmediğiniz internetteki yavaşlamadan ve yükselen ping sorunundan, 2 ay boyunca uğraşıp çözüme kavuşmayan suçu müşteriye atan siz MİLLENİCOM firmasından kurtulmuş bulunmaktayım..  
    1 haftadır geçiş yaptığım firmadan aldığım hizmet ile sizde yaşanan sorunların hiç birini yaşamamış olmak, aynı paraya 20 kat daha hızlı sorunsuz internet hizmeti almanın verdiği konfor ile size 12 yıl nasıl katlandığımı hala anlamış değilim.. Müşterilerinizin sorununu abonenizken çözmeyi deneyin. iptal aşamasına gelince arayıp "Ekip yollayalım, sorunu çözelim iptal etmeyelim" demeyin.! Daha öncede söyledim, yine söylüyorum. Bu şekilde kaybeden ben değil, hep siz olacaksınız. Sizin firmanızı tavsiye ederek yıllar içinde abonesi yaptığım en az 17 kişi daha iptallerini gerçekleştirecek. Süreci, yaşananları ve 2 aydır bana yaşatılan tüm eziyeti her ortamda anlatmaya çalışacağım.. 
    Son olarak, Tarafıma kesilecek cayma bedeli içeren tutarın da tamamını yeni geçiş yaptığım firma karşılıyor.. Tüketici hakları Madde 52 uyarınca ödenen tutarın faizi ile geri alınması konusunda da ne gerekiyorsa yapacağımı da bilmenizi isterim.. 

Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP

@millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3

• Türk Telekom önce 70mbite kadar VDSL getirdi daha sonra Nisan ayında fiber kutu koyup dairelere kadar kablo çektiler ama altyapı da fiber görünmüyor du ümit önala 3kez mail atmam sonucunda fiber altyapıda göründü millenicomu arayıp fiber istiyorum dedim 1haftadır nakil işlemini yapamadı resmen çıldırttı bu hafta bağlamazsa başka İss ye geçerim artık Okyanusu geçip derede boğulduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 ay önce Millenicom'a geçtim Superonline alt yapısında. Huawei'nin modemini verdiler. 100 mbps paketini aldım. Hız konusunda çok memnunum, wifi performansı da harika ama ping yüksek. İlk günler 25 ping alıyordum, şu an 45 civarı. Ping konusunda çözüm bulamıyorum. Superonline ekibj gelip test yaptı ama bir çözüm olmadı. Öneriniz var mı?

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Millenicom Superonline'ın yan çarı, ayrıca Millenicom Superonline omurgası kullanıyor pingleri ne alıyorsanız Superonline'da da aynı olur. Kısaca Superonline'ın pingleri ve çıkışı kötü, sizin orda da kötüymüş demek ki. Mecbur böyle hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı binada Superonline kullanan 2 komşumda test yaptım; birinde 9, diğerinde 7 ping aldım hocam. İkisini de kablosuz olarak yaptım hem de. Bölgesel olduğunu düşünmüyorum. Teknik ekip bunun bilerek Superonline'ın yaptığını söyledi ama emin olamadım. :/

• Superonline kutusu takıldı çalışma yapanlar aktif dedi ama sorgulama ekranında görünmüyor, ne zaman aktif olur @millenicom ?

• modemde dns değiştirilerek çoğu siteye erişim yapılabiliyordu. şimdi dns değiştirmekte bir işe yaramıyor millenicom internette dns sorunu yaşayan varmı

• Erol_ist kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İsim, soyisim ve irtibat numaranızı pm üzerinden iletebilir misiniz?
    Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • alum Turknet zammı ile Milleni araştırmaya başladım.
    Bugün 15 sıralarında kaydımı açtım. Bir kaç dakika sonra arandım.
    Ekstra herhangi bir modem, kurulum ücreti olmadan; 100mbit,
    24 ay taahhütlü SOL altyapı 114.90;
    Taahhütsüz SOL altyapı 104,90 TL fiyat verildi. Hatta o saat itibarı ile internet sayfalarında taahhüt 12 aydı.

Bir kaç dakika görüşme ile 24 aya da tamam dedim. Başvurdum. 17.30 itibarı ile aktivasyonum sağlandı.
    Stabil canavar gibi bir internetim oldu.
    Turknet sayfamı açıp iptal işlemlerine başlamak, Asus DSL51 modemi satışa koymak gibi planlar derken imzalamam gereken abonelik evraklarım gönderildi. İnceledim. Herhangi bir taahhüt içermediği gibi, o da ne.. kurulum ücreti 49 TL X 3 ay yazıyor.
    Online sayfada da 104,90 TL abone gözükmekteyim. Ki bu da taahhütsüz tutar.

Ben 24 ay taahhüt ve kurulum ücreti hariç anlaşmışken bu çok saçma bir başlangıç oldu.

Bir kayıt açtım bakalım. Umarım bu güzel başlangıcı lekelemeyiz.

• @millenicom internete ne yaptınız ttnetin kazma yavaş dns adresleri gibi bağlantı var çoğu site açılmıyor. önceden modemden dns değştirilip hızılıca sitelere erişim yapılıyordu. şimdi dns değştirmek hiç bir işe yaramıyor. kaç sene sorunsuz stabil kullandığım internet filtirelendi yavaşladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 4 Mart 2022; 21:55:16 >
  • serkans. S kullanıcısına yanıt

gelişmeleri bildirirmisiniz, bende geçmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.