Şimdi Ara

Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
7.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

İnceleme yapıyorlar imiş, görüşmeye istinaden.

Kvkk gereği onlar, kendimi kollamak için ben görüşme kaydı alıyorum zaten.

Umut ediyorumki çözeceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İsim, soyisim ve irtibat numaranızı pm üzerinden iletebilir misiniz?
    Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • Merhaba arkadaşlar Turknetten Millenicom a geçiş yaptım malum fiyatlar yüzünden Hızım aynı 100 mbit alıyorum. Ayrıca canlı müşteri hizmetleri desteği var. 0850333033 müşteri hizmetlerine aşağıdaki promosyon kodunu söyleyerek 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

Üye olmak isterseniz promosyon kodu

C9E47D1E

• Allah belasını versin böyle sağlayacının.
    2011 den beri foruma üyeyim, biraz sakalım varsa geçmeyin bu issye.

• Ankara'da 100mbps fiber kullanıcısıyım. Gel gelelim millenicom anlamsız şekilde bana istanbuldan bir pop noktası atamış. Yani ben dünyaya istanbul üzerinden bağlıyım. Dibimdeki herhangi bir insanla 20+ ms ping çıkıyor. Keza yoğun şekilde kullandığım geforce now'ın Ankara'da dibimdeki sunucusuna değil de taa İstanbul'daki sunucusuna bağlanmak zorunda kaliyorum. Musteri hizmetlerindeki kadına bir türlü anlatamıyorum derdimi. 2 senelik kontratin 1 senesi dolacak. Turkcell temsilcimle cayma bedeli vs hesap yapıp şimdiden çıkmaya çalışıyorum. Hakem heyetinden aldığım bilgiye göre sanırım 1 yıldan fazla kontratlar gecersizmis. Bu pop noktası sorununun bir çözümü yok mudur? İlla hakem heyetine gidip süreci uzatmak mı lazım.

• Hocam merhaba, bende bugün farkettim ki yurtdışı çıkışları sol değil de tt üzerinden yapıyor. Eskiye nazaran ping değerleri bir miktar artmış durumda. Buna bir çözüm anladığım kadarıyla yok. Ya sabırla bekleyip zamanda geçtikçe güncellenen pop noktalarına göre durum değişecek. Firma çünkü hiçbir şey yapmıyor diğerleri de aynı. Ya da Iss değişikliğine gidilecek ki daha düşük ping alacağım Iss bulursam geçeceğim gibi. Ek olarak bir taktik vereyim. Statik ip hizmeti ile ping değerlerini mümkün mertebe düşürebilir. Memnun kalmayınca iptal edip 1 ay bekleyip yeni ip ile tekrar duruma bakıp en düşük alabildiğiniz ip adresinde kalırsanız, yapılacak son şey bu.

• millenicom kullanıcısına yanıt

Merhaba ay ortasında başka bir internet sağlayıcıya firmaya netimi taşırsam faturam nasıl hesaplanıyor tam ay mı alınıyor yoksa kullandığım gün kadar mı

• Merhaba, İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • millenicom kullanıcısına yanıt

hocam burda bulunmanız güzel ama birazda şu whatsapp hattı kurmuşsunuz botlarla konuşuyoruz yeni gelmek isteyen birisi nasıl görüşecek sizinle? o kadar çalışanınız var botları bırakında müşteri hizmetleriyle görüşelim bi zahmet bişey soracağız bot tc istiyor.

• IzzeT T. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri hizmetlerimiz 7/ 24 aktif bir şekilde hizmet vermektedir. İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • Şuan zam gelmiş. 30 lira eklemişler. Tamda milenicoma geçecektim, vazgeçecem herhalde.

Millenicom FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU/KULÜP
  • Değerli milenicom yetkilileri başka bir net sağlayıcı ya geçeceğim 2 dir ges formunu onaylamiyorsunuz. 3 defa gönderdik bu sefer de onaylamazsaniz hakkım olan yasal yollara başvuracağım lütfen onaylayınız
    Hizmet no 8848128096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaş2014 -- 2 Şubat 2023; 23:19:20 >
  • ulaş2014 kullanıcısına yanıt

Merhaba, İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.

• Pingi artan var mı? Şuan +30ms eklenmiş gözüküyor bende.

• mileni mi yoksa netspeed mi sizce hangisi.arada 10 tl fark var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.