Şimdi Ara

Millenicom kurumsal sabah 7 akşam 7 sınırsız 29.99TL 24ay taahhüt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar, millenicom un bu kampanyasına denk geldim internette, firma hakkında pek bir bilgim yok, şuan 35mbit türktelekom kullanıyorum işyerinde, yeni paket arayışındayım.

Vodofone dijital dükkan paketi gibi bir kampanya, fakat tablet modem vs. vermedikleri için taahhüt iptal edilirse kullanolan ay kadar aylık indirim olan 40 tl ve 96 tl olan bağlantı ücretinin kalan kısmı tahsil ediliyormuş.

Bu paket ve firma hakkında düşüncelerinizi paylaşırmısınız?

*Kampanyadan sadece kurumsal hat sahipleri faydalanabiliyor
    *Modem isteğe bağlı olarak veriliyor
    *Altyapının desteklediği en yüksek hızda internet hizmeti almak (telefon ile sordum upload da dahil)
    * 150TL ye kadar taahhüt karşılama
    *Sabah 7 / Akşam 7 paketlerinden herhangi birinin seçilmesi durumunda 07:01-19:00 saatleri arasında kota veya AKN uygulaması olmaksızın hizmet verilecektir. 19:01-07:00 saatleri arasında hız 3 Mbps‘e düşürülecektir.
    *Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Dost İnternet Paketleri 24 ay taahhütlüdür. Kampanya kapsamında 96 TL tutarındaki aktivasyon ücreti 24 ay eşit taksitlerle faturaya yansıtılır.

ABONELİK BAŞVURU FORMU
    KAMPANYA LİNKİ

Millenicom kurumsal sabah 7 akşam 7 sınırsız 29.99TL 24ay taahhüt

Standart Aylık Ücret Kampanyalı Aylık Ücret
    8 Mbps'e kadar Sınırsız 69,99TL 29,99TL
    16 Mbps'e kadar Sınırsız
    24 Mbps'e kadar Sınırsız Fiber/Hiper
    35 Mbps'e kadar Sınırsız Fiber/Hiper
    50 Mbps'e kadar Sınırsız Fiber/Hiper
    100 Mbps'e kadar Sınırsız Fiber/Hiper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmezugur -- 17 Aralık 2016; 18:49:2 >

• akşam yediden sonra napem 3 mbps hızı

tam kurumsal bir tarife olmuş

internet cafeciler için güzel kampanya

bir 32 mbps limitsiz al

bir de 100 mbps ye kadar bunu al

akşam yediye kadar ilkini kullanırsın 7 den sonra 32 mbps
  • Bu firma hakkında bilgisi olan yada bu pakete üye olan kimse yokmu?
  • Vodafone'un iptal ettiği, 49 mu 59 tl mi ne olan hizmeti bunlar daha ucuza veriyor bravo.

Her ayın 5inde 10unda akk ye girenler için çok güzel. Ne yapayım akşam 7 den sonra 3 mbiti demeyin, ne izleyecekseniz bırakın indirmeye gündüz indirsin, akşam izlersiniz işte daha ne? 50Gb oyun mu indireceksin bırak sabahtan akşama biter.
  • Kurumsal fiber altyapısı diyor, o nerede var? Yine saçma sapan kurallar. Bu kuralları kim koyuyor BTK mı?
  • 27.12.2016 Maalesef, kurumsal müşteri temsilcisi aradı ve bireysel abone kabul etmediklerini, vergi levhası istediklerini söyledi.

Ben müşteri hizmetlerini aradım, vergi levhası vs. mı istiyorsunuz, yoksa TC kimlik no yetiyor mu diye. Kız, sizi kurumsal destek hattından arayacaklar dedi, (kampanya hakkında bilgi veremedi) 2 gün geçti arayan soran yok.

Ayrıca, milleni kurumsal fiber altyapısını sordum, Türk Telekom'un fiber alt yapısıymış.

Vodafone dijital paket tarifesine başvurdum, sözleşme imzalamadım. Milleni tarifesi daha mantıklı. Bir şekilde başvuru yapabilirsem foruma detaylı yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 27 Aralık 2016; 12:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

27.12.2016 Maalesef, kurumsal müşteri temsilcisi aradı ve bireysel abone kabul etmediklerini, vergi levhası istediklerini söyledi.

Ben müşteri hizmetlerini aradım, vergi levhası vs. mı istiyorsunuz, yoksa TC kimlik no yetiyor mu diye. Kız, sizi kurumsal destek hattından arayacaklar dedi, (kampanya hakkında bilgi veremedi) 2 gün geçti arayan soran yok.

Ayrıca, milleni kurumsal fiber altyapısını sordum, Türk Telekom'un fiber alt yapısıymış.

Vodafone dijital paket tarifesine başvurdum, sözleşme imzalamadım. Milleni tarifesi daha mantıklı. Bir şekilde başvuru yapabilirsem foruma detaylı yazacağım.

Son durum ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

27.12.2016 Maalesef, kurumsal müşteri temsilcisi aradı ve bireysel abone kabul etmediklerini, vergi levhası istediklerini söyledi.

Vodafone dijitaldeyim sabah 7 akşam 7 olanda evde kullanıyorum akşam 20:30 a kadar full hız 7 de kesmediler daha isterseniz başvurun bireysel alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Her gün aynı şekilde hızınız düşürülmeden kullanıyormusun yada hız düşürmelerini nasıl yapıyorlar. Download, upload hızın nedir?
    Ne kadar süredir kullanıyorsun biraz bilgi verirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: olmezugur

Her gün aynı şekilde hızınız düşürülmeden kullanıyormusun yada hız düşürmelerini nasıl yapıyorlar. Download, upload hızın nedir?
    Ne kadar süredir kullanıyorsun biraz bilgi verirmisin?

Altyapı 8 mbs benim adsl şöyle söyleyeyim sabah 7 akşam 7 hızım 8 mbs okuyor akşam 7:10-15 gibi 3 mbs oluyor sabah 7 ye kadar. Upload hızı klasik 1 mbs hat destekleniyor.

Eğer fiber var ise 100 mbs e kadar verebiliyorlar upload 4 mbs oluyor sanırsam yüksek hızda.

Sabah 7 akşam 7 50 mbs kullansan gün içinde 200 gb indirebilirsin ertesi gün yine hızın yükseliyor. Aylık 59.9 TL Tablette var Samsung 300 tl lık bir tablet.

Böyle işte 50 gb 60 tl adsl vermekten mantıklı geldi.

• 44tl ye her türlü kullanılır. (internet + aktivasyon + yalın ücreti )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 29 Aralık 2016; 12:3:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

44tl ye her türlü kullanılır. (internet + aktivasyon + yalın ücreti )

44 tl olan hangisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

44tl ye her türlü kullanılır. (internet + aktivasyon + yalın ücreti )

44 tl olan hangisi

bu konudaki 44tl.
  • Arkadaslar bu 7/7 paketlerinin yeni AKN duzenlemesi sonrasi durumu nedir?

• Son durum ne bilmiyorum ama normalde gündüz alınabilecek maksimum hız gece 3 mbit. Eyer ki gündüz 50 mbit alan

gece 16. 75 mbit alan 24 mbit olursa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Informed

Arkadaslar bu 7/7 paketlerinin yeni AKN duzenlemesi sonrasi durumu nedir?

Hocam ben 7/7 kullanıyorum iptal dilekçesi yolladım çok büyük ihtimal bu paketlere işlemiyor sebebi ise ;

Paket Akk olmayan paket olarak geçiyor yani kotasız paket BTK kararı ise kotalı paketler için geçerli bundan yararlanıp 3 mbps devam ederler diye tahmin ediyorum.
  • Vodafone'un 2 aydır taşıyamadığı internet başvurumu iptal edip, aradım. Yarın gelip başvurumu alacaklar, çok ilgililer gördüğüm kadarıyla. Aynı ilgiyi interneti taşıdıktan sonra da devam ettirirler umarım.

Yalın internet olarak aktivasyon ücreti de dahil 44 lira olarak kaydolacağım. 100Mbit 7'den 7'ye.
  • Bugün gelip başvurumu aldılar, kurumsal üyelik olduğundan inanılmaz ilgililerdi. Akşama da hemen işleme koydular ama Vodafone'un başvuru girişimi halen iptal olmadığı için işleme devam edememişler. Beklemedeyim.
  • hocam Turk telekom size 100 mbit hat falan vermez. Turk telekom elinden geleni ardina koymayacaktir. haberiniz olsun dedim
  • Arkadaş akşamları maç izliyorum ofiste arada bunu sınırsız yapacağına 300 gb adil kullanım kotası koy 7/24 kullanalım aksam bunu düşürmek nedir arkadas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.