Tavsiye ederim 1 ay bedava internet kazanmak isterseniz 44A0312A kodum kullanabilirsiniz. |
Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (73. sayfa)
-
-
Teşekkürler
-
24 saattir turknet ten milenicom a geçtim vdsl olarak 100 mbit hattım temiz bir şekilde desteklemesine ve 6 yıldır neredeyse problemsiz (gereksiz pahallı o yüzden bıraktım) kullandığm hattımda Millenicom sürekli kopma/hız dalgalanması vs ile beni bıktırdı.
-
Merhaba kod yeterli oluyor mu sizin adınız soyadınız gerekli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen seferki site seçme sorunu yine başladı adam gibi çalışmaz oldu net.. bu ne saçma bişi ya
-
şimdi de kafalarına göre hız düşürdüler.. çok ilginç ya
-
kimseye sms gelmedi mi? yazılmamış burada fakat bugün gelen mesajda 1 nisan'dan itibaren 16mbit taathütsüzü 209.9 lira olarak paketi güncellediler. bu nasıl bir zam akıl alır gibi değil.
şuan da yeni firma bakıyorum.
-
Bende 35 Mbps'e Kadar Gerçek Sınırsız paketini kullanıyorum.Şuanlık bir problemle karşılaşmadım.
Müşteri hizmetlerine davet kodumu söyleyerek abone olursanız 1 Ay Bedava İnternet kullanacaksınız. Hem de taahhüttsüz şekilde abone olabilirsiniz. 1 Ay Bedava İnternet için Davet Kodu:
B6 CE 0F 9C
b altı - c e - sıfır f - dokuz c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life is this -- 22 Mart 2023; 22:17:38 > -
sözde zam yapmayacaklardı baya bir süre
-
iyice kafayı yedi bu aralar ya fiber sözde neler saçmalıyor bu sağlayıcı allasen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 25 Mart 2023; 23:15:20 > -
Artık nerdeyse firmalar utanmasa ayda bir zam yapacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şirket hattını taşıdığım bu firma web stesinde fiyat değişkliği yapmazken 5 ay sonra yani geçen ayki faturamı 200tlden faturaladı, sebebini sorduğumda eski aboneymişim o yüzden zam görmüşüm fakat sitelerinde aynı paket + statik ip lidir. 3-5ay sonra sadece sizin faturanız yükselmesin.
-
Geçen yıl 90 liradan başladığım 100 mbit fiber ücreti 270 tl oldu.
Benden bu kadar, son ayım alternatif bakmaya başladım❗️
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde son faturam 179₺ idi bu ay 239₺ geldi. Kafalarına göre kişiye özel zam yapıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen ay 140 tl olan internet ücretini bu ay 240 tl yapmışlar. üstelik kendi internet sitelerinde 160 tl diyor ? bunlar kafayı yemiş. hemen alternatiflere yöneliyorum.
-
Ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsunuz, ulaştığınızda da bilgisiz yoldan geçen vatandaşları otutrtmuşlar hiçbir bilgileri yok. Cahil cühela tayvası, sinir harbi geçirmek istemiyorsanız sakın
-
adsl 16 bit. fatura 229tl geldi. ne yapıyo bunlar. adsl en uygun hangi sağlayıcı var ona geçelim.
-
Tavsiye eden var mı ? Fiyatlar turknete göre uygun.
Bazı arkadaşlar problemlerinden bahsetmiş yüksek ücret vb. bilgi verebilecek tavsiye eden vs var mıdır? 100 mbit alıp 75 mbit kullanacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zam geldi sitedeki kampanya için geçerli ortalama 2-3 ay sonra filen bu duyurular fiyatından faturalandırılırsın bence.
www.milleni.com.trEv İnterneti Müşterilerimiz İçin Duyurular | Millenicomhttps://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular -
Peki alternatif ISS var mı önerebileceğiniz fixnet duydum bir de bugün araştırırken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X